158

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"В България продължителността на живота расте също"За това ли България е първа по смъртност в света и най-бързо намаляваща нация?

157

Анонимен

преди 2 години

Да, така е когато те обявят официално за нерприятелска държава... Ами няма луди да рискуват парите си.Да живее ББ и неговия голям приятел Ердо. И само УСА ...

156

Анонимен

преди 2 години

До Я па я..!Особено ако тия 13 хил. лева са само във фантазиите на русофилите.:)))

155

Анонимен

преди 2 години

Руснаците са "Свободни", но не могат да идват да си ползват имотите.Имат щедри финансови стимули за деца, но прираста им продължава да пада.Имат изобилие на газ, но студуват.Живеят "добре", но продължителността на живота им е по-ниска от България.Странна работа.

154

Анонимен

преди 2 години

Защо несебърския още не е осъден? Щото в един момент ТУРСКА ТИКВА получи обаждане от ТУРСКАТА агентура. Доган, Пеевски, Тиква, Костов - едни и същи турски агенти под една шапка, дето всяка година по 5 милиарда турски преводи.Ония апартамент с железните решетки на ДПС? Там държат близо 20 милиарда. Като дойде време и тероризъм спретват.Кой уби евреите с автобуса преди години по времето на главния апартаменчик?

153

Анонимен

преди 2 години

Ми така е ,като Путин унищожи долара и руснаците останаха сал с рублая, а тя взе ,че потънаааа. и сейчас кричать:Денги неть !

152

да си отиват

преди 2 години

Руснаците си изядоха хляба при Американците и сега ще страдат.То си беше несправедливо когато Клинтън загърби Источна Европа и най-вече България и Румъния като даде тлъсти сделки на Русия за ядрено гориво и ракетни двигатели.Награди ги за престъпленията които извършиха в Источна Европа.И докато Вишеградската четворка имаше отношения с Захарна Европа, а Румъния в сферата на влияние на Франция, ние увиснахме в ръцете на мутрите които и днес искат да жертват родината в интерес на Русия.

151

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 153"Ами тогава защо ходи министърката в САЩ да проси за богати американски туристи, като те няма да дойдат защото им е далече. Виждам, че българите са много интелигентни, като управниците си."Сам си задаваш тъъпи върпоси и сам се чудиш, защо няма отговори на тъъъпите ти въпроси. Няма отговори именно защото са тъъпи.

150

Анонимен

преди 2 години

Кажете една институция във България, където да няма тайни турски агенти? Америка дори ни натресоха, кой? На Херо Мустаците. Оная чорла дето всяка година ходи с джипа по два пъти в Несебър. Познайте защо? Щото Несебърския кмет, жена му е турски агент. Пере пари с диаманти. Българските шпиони спят

149

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 152"В грешка си. Русия от няколко години вече има положителен прираст, и продължителността на живота се увеличава, докато българите след 30 години в ЕС и НАТО са първи по смъртност в света и най бързо намаляващо население."Я дай прираста на Русия за последните 5 години, да видим дали съм в грешка.В България продължителността на живота расте също, с тази разлика, че е по-висока от тази в Русия.

148

Анонимен

преди 2 години

От цялата статия разбрах, че брокерите са се набълбукали с имоти за продажба и раздуват как нашенецът се скъсвал да ги купува.Гладна кокошка - евро сънува...

147

болен русофоб

преди 2 години

Ама как така ще ги продават . Нали ще се отцепват , ще обявяват автономия и Путин ще ни окупира Черноморието

146

Анонимен

преди 2 години

До АнонименАми тогава защо ходи министърката в САЩ да проси за богати американски туристи, като те няма да дойдат защото им е далече. Виждам, че българите са много интелигентни, като управниците си.

145

Анонимен

преди 2 години

До АнонименВ грешка си. Русия от няколко години вече има положителен прираст, и продължителността на живота се увеличава, докато българите след 30 години в ЕС и НАТО са първи по смъртност в света и най бързо намаляващо население.

144

Анонимен

преди 2 години

До АнонименА като ходи министърката да проси освен в Русия, и в САЩ за богати американски туристи, защо не идват богати американски туристи по черноморието?

143

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 147Намаляваш, но ние нямаме щедри "бонуси" за деца.Чудното е защо в страна с обявени от вас такива няма положителен прираст.Някакви идеи?

142

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 145Ходи.

141

Анонимен

преди 2 години

До АнонименА как е прираста на населението в членката на ЕС и НАТО американската партньорка България?

140

Анонимен

преди 2 години

До До 132/143"Предпочитам бояришник пред шербет..."Я кажи какво руско ползваш ..... и какво турско, да видим какво "предпочиташ".

139

Анонимен

преди 2 години

До АнонименАми що не ходи министърката в Америка да си върши работата да проси за богати американски туристи от Флорида и Калифорния, ами ходи да проси за турсти в Москва за руснаци с 250 лева заплата?