198

Анонимен

преди 2 години

Браво, так держать!

197

Уяяя.

преди 2 години

Пълни глупости, да си мисли населението че е печелившо и да теглят кредити да ви пълнят гушите.. Никой не купува имоти на морето защото са на цените на гърция, италия, испания.. А и хората се пишат по магазините на тевтерите... От къде за екстра, имот на морето..

196

Анонимен

преди 2 години

До .207------------------------------------На кого си мишена,бре. Не си мишена,а си защитен от НАТО и ЕС.

195

Христо Христов

преди 2 години

До Анонимен/199"В своята 1300г история българите никога не са живяли толкова добре както днес при демокрацията и ЕС, ЕС е най-прекрасното място за живот." - туй го каза и оня дето ви заяви: "Аз съм прос. и вие сте прос..", нали?! Затова се и разбирате де...

194

.

преди 2 години

Причината е друга - поради евроgейската ни ориентация и слугинаж вече сме мишена и Руснаците го знаят! Някои от Българите също!

193

Хюго Бос

преди 2 години

Успех с измислените такси на строителната мафия!

192

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 202То в задачата се пита, "кое не му е"?Какви точно проблеми имате, че ми е интресно?

191

Анонимен

преди 2 години

До АнонименЗа това ли България в ЕС и НАТО е първа по смъртност в света и най-бързо намаляващо население, а 80% живеят в бедност?

190

Анонимен

преди 2 години

Путин е избран от руския народ. Управниците в България се назначават от Вашингтон.

189

Анонимен

преди 2 години

До АнонименЗа това пък когато васална България прави нещо, каквото и да е, то е по нареждане на господарите от Вашингтон и Брюксел.

188

Анонимен

преди 2 години

До Българин"В своята 1300г история българите никога не са живяли толкова добре както днес при демокрацията и ЕС, ЕС е най-прекрасното място за живот."Факт.

187

Дрън, дрън

преди 2 години

Това с купуването на имоти никога не съм го разбирал, ако имам милион или готова пара, че и в плюс да го купя на веднъж, и после да не го мисля, ипотеки, кредити... Но да го изплащам 20 години... И да се заробиш с едно жилище, пък и било то на морето, то ще ти писне... Кеф ти тая година да живееш в София, утре в Бургас след година в Дания и тн... Наемът е най- изгодното положение!

186

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 193Горкия, още не си разбрал, че когато Русия направи нещо на международната сцена, това е лично работа на Путин.

185

Българин

преди 2 години

Само преди 30 г бяхме в ямата на комунизма, а днес при демокрацията и ЕС икономиката се развива, заводите никнат като гъби, българинът се замогна, забогатя, имоти по черноморието, купува амолед и кулед форка, пет ка и 8К да гледа мачовете, върти западна кола по магистралите и прави тапи по празниците като пътува за чужбина, а пенсионерите меткат пачки с хилядарки от балконите. В своята 1300г история българите никога не са живяли толкова добре както днес при демокрацията и ЕС, ЕС е най-прекрасното място за живот.

184

Влади

преди 2 години

Бре,абе тия българи, умиращи от глад, ограбени от Бойко, как купували имоти? А в градовете, с хиляди строежи и апартаментите в тях, продадени на зелено, там кой си влага парите? Пак бедния, ограбен народ ли? Нещо с бедността не се връзва. Ама толкова лъжи за това, че всичко е лошо в БГ, изсипаха медиите на посъдими олигарси и учиндолския чалгар, че народът им повярва.

183

Анонимен

преди 2 години

До АнонименПутин не прави изказвания за България. Твърде малка и нищожна е България че президента на Руската федерация да я обсъжда и квалифицира. Путин никога не е казвал, че България е "вражеска", но за това пък васалното българско правителство още преди година-две обяви с декларация в народното събрание, че Русия е враг на България.

182

Сплескан натовец

преди 2 години

краварския окупатор ни готви за бойно поле и пушечно месо срещу Русия ,докато не пръснем черепите на напте анти български натовски предатели България е обречена да изритаме веднъж за винаги американския кърлежки агресор и теоририт!

181

Анонимен

преди 2 години

И не само руснаците продават. САЩ все повече затъват и вървят към разпад и дълбоки кризи. Ако предприемат някои отчаяни действия да си върнат загупената световна хегемония България и страните от региона първи ще горят. Никой не иска да държи имоти в такъв взривоопасен регион.

180

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 181"Имота е капитал, никой не иска да държи капиталите си в развалена и умираща държава като България"Интересно, че преди Путин да каже, че България е "вражеска", България не беше "развалена и умираща".Не е лесно някакъв средноазиатски диктатор да ти определя мнението за нещата - почваш да губиш връзка с реалността.

179

Анонимен

преди 2 години

Купувайте! Към апартамента върви безплатно и по една засукана руснакиня с ...мустаци...