28

Анонимен

преди 2 години

Крайно време е да се вписва етноса. Турчеещите се дето се водят българи, а не знаят дума на български, дали не трябва да е отбелязано какви са. Страх ги е, че много ще намалее бройката на истинските българи, но това е действителността. Защо такива хора трябва да петнят всички българи.

27

Анонимен

преди 2 години

До АнонименНапишете един път истината? Ако лице с индиски корени има бг гражданство дали е Българин или лице с БГ гражданство???ЗАЩО НЕ ВЗЕМЕМ ПРИМЕР ОТ САЩ. Нали те са най-демократичните в целия свят . Там на хората от афро етноса имащи американски паспорт не им казват американци а афроамериканци .Защо и тук да нямаме ИНДОБЪЛГАРИ ? Вече е научно доказано от къде са дошли ромите .

26

Анонимен

преди 2 години

Аха , българи... Тия "българи" ако в българия ги наречеш българи и ще го сметнат за кръвна обида и ще ти налетят на бой. Те предпочитат да ги наричат турци... Защо след като отидсат в чужбина не продължат да се самоопределят като турци и изведнаж стават българи.п.с. Всички знаем кой върти търговията с бебета в Гърция която започна още през 1989г. .Няма нужда да ни казвате имана , религия или етнос .И не, няма българки .Българката ражда с триста зора 1 или 2 деца, докато тия от етноса .....

25

Анонимен

преди 2 години

Българин ли?Не може да бъде...хаха

24

Лилави манги

преди 2 години

продават деца

23

Munchen_DE

преди 2 години

Моля, не поставяйте всички Български граждани под общ знаменател! Това дискриминира всички, които сме с чисто минало и изкарваме прехраната си с честен труд, независимо дали в Германия или у нас.Това ни опетнява и затова когато немецът попита откъде си и му отговориш и той настръхва. Спрете с тази лоша слава за българите!Поне нормалните хора не са слепи, глухи...

22

??????

преди 2 години

Да питам,защо триете коментарите?Нали уж сме на 112 място,имаме свобода на словото,а то излиза,че сме на 212.Като не искате коментари,не ги позволявайте .

21

До 29

преди 2 години

И още една история.Богати италианци осиновили едно от нашенски катун,осигурили му всичко,за да стане човек.Вече като пълнолетен издирил роднините си и на секундата се почувства в свои води. Няма културен шок, има само проявата на гените.Стана ми мъчно за италианците, ама вината си е тяхна.

20

История

преди 2 години

Преди време даваха как една французойка беше взела за осиновяване бебе от България(сещате се от кой етнос) израснал в културна и богата среда,НО как сами се досещате на 19 години беше я пребил до смърт...Та това племе си му е в жилката да прави поразии ако ще и в златен кафез да го гледаш...

19

Анонимен

преди 2 години

Българите са продажно племе и такива новини не ме учудват изобщо. Българинът за долар продава мака си, за два - жена си, за пет - уйде и щерката. Пфу!

18

Анонимен

преди 2 години

Абе що си мислите, че само ромите въртят подобен бизнес???Ами ако шефа на "схемата" не е ром?Днес, светъ живее в така наречената "пазарно либерална икономика", тоест, всичко е "бизнес"!

17

Анонимен

преди 2 години

българи с тъмна кожа тоест роми

16

Анонимен

преди 2 години

Напишете един път истината? Ако лице с индиски корени има бг гражданство дали е Българин или лице с БГ грашданство???

15

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

Турското културно наследство ( т zig Anite).!.

14

Гинеколог

преди 2 години

Ако стоката за продан е от тъмносинята боя, трябва да насърчаваме такава търговия и да сме доволни ! Време е да преместим гетото в Европа, та да разберат как се отглеждат престъпници.

13

House M.D.

преди 2 години

В заглавието пише, че са българи, а в статията - че са български граждани. Уточнете се. Каква е истината?

12

Бат Сали

преди 2 години

Това от ,,цистите'' българи да са ! Имидж наш. Има ли наркотици крадени коли, проституция, бебета и ......все такива, изобщо няма съмнение кой може да е.

11

Анонимен

преди 2 години

ами какви арести, тези са за медал, бе! изнасят тъмни бебета към по-южна Гърция. заради тена е.

10

Анонимен

преди 2 години

до 14ако нетие извесно който има българско гражданство е българин без значение от цвета на кажата,аман от болни мозъци като тебе

9

Хюго Бос

преди 2 години

Нарочно ли манипулирате като пишете, че са българи. Ако един негр има бг геажданство и той ли е българин? Българин не е български гражданин, другари либерастоболшевики.