Снимка: архив, БГНЕС

Двама души са арестувани в Германия по подозрение в търговия с бебета, съобщи в понеделник местната полиция, цитирана от Си Ен Ен.

Задържаните в четвъртък в Нойнкирхен, провинция Саарланд, са български граждани, уточняват органите на реда.

58-годишен мъж и 51-годишната му съпруга са обвинени, че са част от престъпна организация, която търгувала с новородени.

Случаят е от България, където властите са издали европейска заповед за арест за двойката. Смята се, че те са завели поне 8 жени в напреднала бременност от България в съседна Гърция, предаде БНР.

Когато бебетата се раждали в Гърция, двамата заподозрени ги предавали на други членове на престъпната банда. Майките получавали заплащане за това.

Двойката засега остава в ареста.
 

Коментари Напиши коментар

33

Анонимен

преди 1 ден

Крайно време е да се вписва етноса. Турчеещите се дето се водят българи, а не знаят дума на български, дали не трябва да е отбелязано какви са. Страх ги е, че много ще намалее бройката на истинските българи, но това е действителността. Защо такива хора трябва да петнят всички българи.

32

Анонимен

преди 1 ден

До Анонимен
Напишете един път истината? Ако лице с индиски корени има бг гражданство дали е Българин или лице с БГ гражданство???

ЗАЩО НЕ ВЗЕМЕМ ПРИМЕР ОТ САЩ. Нали те са най-демократичните в целия свят . Там на хората от афро етноса имащи американски паспорт не им казват американци а афроамериканци .

Защо и тук да нямаме ИНДОБЪЛГАРИ ? Вече е научно доказано от къде са дошли ромите .

31

Анонимен

преди 1 ден

Аха , българи... Тия "българи" ако в българия ги наречеш българи и ще го сметнат за кръвна обида и ще ти налетят на бой. Те предпочитат да ги наричат турци... Защо след като отидсат в чужбина не продължат да се самоопределят като турци и изведнаж стават българи.

п.с. Всички знаем кой върти търговията с бебета в Гърция която започна още през 1989г. .Няма нужда да ни казвате имана , религия или етнос .
И не, няма българки .Българката ражда с триста зора 1 или 2 деца, докато тия от етноса .....