56

Анонимен

преди 2 години

Борисов го създадоха старото Световно правителство, което имаше някакво човешко разбиране за процесите на развитие на света.Вече на власт са САМО банкери.Целта не е точно България, а ЕС.Наш *** си мисли, че прави революция!Не било революция, ами Нов световен ред и всички местни играчи-революционери или са убедени глобалисти-добре платени, или проправят кариерата на децата си в Голдман Сакс, или са олиго-фре-ни.

55

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 57Сега ще има ББ да се хвали че спасил страната от ковид.

54

Анонимен

преди 2 години

сбор от не пълни данни за денонощието и хоп вече сме ок спиред Баце. На 6 и 7 ми като станат пак 1500 с 90 умрели ко ще каже банкянския.че кой вярва на данни от празнични дни, поне това се доказа за една година . Нямам нищо против да са верни , но за жалост са по скоро непълни.

53

Анонимен

преди 2 години

Грипния сезон мина.

52

Анализатор

преди 2 години

До Анонимен 52Нали знаеш, че който гласува за герп е съучастник и национален предател. Щом така те влече...

51

Пуй за Хутин

преди 2 години

До Анонимен ... До Калеко Алеко ... Ами за съжаление си прав, след като Сестрите Галеви влезнаха в Парламента а Славунчо реши да обслужва Служебното правителство на фигуранта, мутрите вече си имат Адвокатска колегия в Парламента и ще нагаждат правосъдната система към собствените си нужди, ще променят и изборните закони за да може партията на Черепа да влезне и в НС и там да се коаголира с русофилите от Възраждане, а Славунчо, Бойкикев, Маямата и Татяната просто ще им постелят червения килим.....

50

Mister

преди 2 години

Едно време какви вълни имаше, не като сегашните. Вълна, ама истинска - да откръшиш от нея. Съсипаха я тая държава.

49

Анонимен

преди 2 години

Поздрави Борисов!Не ти беше лесно с тая па-плач, която омаза с яйца центъра и виеше по жълтите павета 7 месеца и сега овоня Парламента.Жив и здрав!Ще гласувам за теб.

48

Математик Витанов

преди 2 години

Според най-новите ми изчисления броя на преболедувалите е по-малък от регистрирания, защото не се взема под внимание че след третия месец имунитета придобит след преболедуване се губи и реално бройката следва да се занули! Така че четвъртата вълна ще дойде на 10 май!

47

Анонимен

преди 2 години

Скоро ще приключим завинаги с теб и ще се диша вече по-спокойно.Парите ще отиват при народа,а не в твоето чекмедже.Виновните ще отидат в затвора,а няма да се снишават,докато мине бурята.Гешев няма да ти е бухалка,а ще сподели твоята участ.

46

пери

преди 2 години

До Анонимен 38И аз така се надявам, ама тоя едва ли ще спре. Няма да има отърване от него. Явно това е тактиката. След това ще влезе в предизборен режим, не че излизал от него.

45

До 29:

преди 2 години

Много добър коментар!Но сред целият порой от "език на омразата", колко от нас ще разберат какво казвате?Да го кажа по друг начин:Смени се световното правителство-не от вчера. САЩ се върнаха към агресивен стил на външна политика.България ще бъде докарана до фалит, затова е ББ-за оправдание и ще се вземе огромен кредит от Ротшилтска банка, както беше изкупен дълга на Украйна от Ротшилтска банка.Идеята е, че така може да се контролират, както трябва, процесите в бившите соцстрани.

44

Анонимен

преди 2 години

Браво началник, ти я приключи вълната собственоръчно, победи вируса сам, с теб се събуждаме и с теб ставаме. Не знам какво ще правим без бат Бойс. Много умен и силен вожд!

43

Ментора бай Иван

преди 2 години

Бойче , за нищо не ставаш вече !Последни сме по доставки на качествени ваксини , последни по ваксиниране , а ти само плещиш, как успешно си борил вируса! Разкарай се по-бързо , че Радев да вкара безопасни ваксини и да се преключи с тоя вирус в България!Но първо да се махне вируса ГЕРБ!

42

Гиб Мелсън

преди 2 години

Някакъв ММА боец от партията на Винету организирал протест на партията на Винету срещу Президента, обаче Винету като разбрал, че на протеста не могат да се съберат повече от десет души индианци и Винету забранил на бияча от ММА да прави протест.

41

наблюдател

преди 2 години

Късничко се включи. Тъкмо викам днеска тоя няма да ни го покажат, сигурно се е поуморил от медийни изяви, и хоп, пак намерил какво да блъвне.Луд умора няма...

40

Анонимен

преди 2 години

Не се отчайвайте!След третата ще дойде четвъртата вълна...и така нататък!Шефа на Пфайзер ви го каза преди известно време,но никой не му обърна внимание.А той каза,че "няма да мине САМО С ДВЕ ВАКСИНИ,А ЩЕ ТРЯБВА И ТРЕТА"!И още нещо добави,че "на всеки две години ще трябва да има ваксиниране срещу КОВИД-19."Е,като се има предвид,че един такъв триваксинационен цикъл заема минимум 6 месеца,значи на всяка 1,5 година - боцкане!До кога,корифеят не е уточнил!ЖАБАТА СЕ ВАРИ БАВНО ДО КРАЯ И!

39

Анонимен

преди 2 години

Явно журналистите си отмъщават заради мирирки и по няколко пъти на ден пускат от нелепо по-нелепо негово изказване.

38

Комисията

преди 2 години

И ние благодарим на комисията че сме с най малко ваксини от целия ЕС не без поможа на некадърника и убиец от Банско

37

Анонимен

преди 2 години

Добре, че е ромският бидон от село Банкя!Ако не беше тоя алчен, подъл, простоват и параноичен господин, досега да съм се разплакал от усещането за липса на държава!