15

Менто

преди 3 години

АПИ мъ кучиту пу целата глъвъ! Ва та *** та хле бо едиии.!.

14

Анонимен

преди 3 години

Драги гости на Софето, задължително минете през подбалканския, че да има повече катастрофи с трупове и да се поразчисти родината малко от джигити без мозък.Защото само там можете да видите джигит с мерцедес/бмв/гоУф да ви изпреварва на непрекъсната в завой с нулева видимост при ограничение 40.

13

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 14Да ти се връща приятелю. Христос Воскресе!

12

Анонимен

преди 3 години

Назначеният от Чекмеджан Глашатай, съветва да се използва Подбалканския път, строен от Тато.

11

Badjoto

преди 3 години

Голям шаТак... Такова строителство на магистрали и накрая "Одете у Подбалканския" като в '80-те години... Тръгвахме на море в 04.00ч сутринта през Подбалканския.

10

Анонимен

преди 3 години

Спокойно ремонта на новия затворен участък, можеше да се задържи за 2 седмици и нямаше да има драма. Но то трябва мисъл за това или бързат че, времето им изтича.

9

Трудовакъ

преди 3 години

Едно време на експреса за Бургас (Чайка) се закачваха отзад две платформи за леки коли. Качвам си колата на платформата, във влака играем белот и табла, на Бургас се разтоварвам и почивката започва весело и жизнерадостно. Ходехме до Аркутино, устието на Ропотамо, скалните образувания на Беглик таш. Преди Синеморец и надолу беше затворено, преминаваше се само с открит лист, защото е гранична зона. След като изтече 20 - дневната карта, по същия начин се товарехме на гара Бургас обратно за София...

8

Цгн

преди 3 години

Хич не се връщайте повече. Че .Да си оправим държавичката .

7

Анонимен

преди 3 години

НА ЗАПАД МАХАТ МАНТИНЕЛАТА МЕЖДУ ДВЕТЕ ПЛАТНА И РЕМОНТИРАТ САМО ЕДНОТО КАТО ПО ДРУГОТО ДВИЖЕНИЕТО СТАВА ДВУПОСОЧНО. НО ЯВНО 25 КИЛОМЕТРА АСВАЛТА Е БИЛ ОТ СКЪПИЯ И СА ГО ПОСЛАЖДАЛИ КАКТО ОБИКНОВЕНО И ПОЛОЖЕН НА УРА ПРИ МИНУС 15 ГРАДУСА ЗА ДА ИМА ЛЕНТИ ЗА РЕЗАНЕ НА ВСЕКИ КИЛОМЕТЪР.

6

Анонимен

преди 3 години

Като подбалканският път е алтернатива на магистралата да си оправят знаците и да махнат ограниченията 40 и 60. В цяла Европа на главен път няма такива ограничения.

5

Анонимен Алкохолик

преди 3 години

До 5Тя Тракия е постоянно в ремонти, ако това чудо може да се нарече магистрала. Не качествено строителство и ремонти почти ежедневно. За това ли плащам такси и данъци? Пътувал съм през последните 15 години през по-голямата част от Европа, но такова чудо няма никъде.

4

До 2

преди 3 години

Ми карай дето щеш, хората ти казват къде е по-малко натоварено, щото правят ремонти. Ти, като искаш , се наври в задръстването, ама после не реви.

3

жалко, но факт

преди 3 години

Че на магистралата щяло да има 2(ДВЕ) ленти в посока към София!? Може да бъде новина само в България

2

Анонимен Алкохолик

преди 3 години

Аз съветвам АПИ след като съм си платил всички данъци и такси да не ми казват къде да карам, а да си оправят пътищата.

1

Анонимен

преди 3 години

И ДВЕТЕ ЛИ ПЛАТНА ДЕДО ПОПЕ ? ДА НИ Е ЧЕСТИТ НОВИЯТ РЕМОНТ. БОЙКО ДА НЕ ЗАБРАВИ ДА ОТРЕЖЕ ЛЕНТАТА КАТО ОТКРИЯТ НОВИЯ РЕМОНТ. ЧЕСТИТО!