29

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 14Реубликанската партия ще се разпадне защото не прави нищо друго освен да предава своите избиратели по всички важни въпроси като имиграцията.Това е добре. Тази фалшива партия е тотално дискредитирана и хората могат да потърсят истинска алтернатива.

28

Мъко,мъко

преди 2 години

Сега в Канада няма работа за бели хора,същото очаква и Америка.

27

Анонимен

преди 2 години

Президентът им е дрогар.

26

Анонимен

преди 2 години

"програмата за прием на бежанците" -- това си е чисто криминална програмасъздадена с цел грабеж на обученчовешки материал с потенциал задългогодишно ползване.

25

Анонимен

преди 2 години

До Anonimen 23"Българите, които от тук нататък ще избягат в САЩ, ще бъдат ли бежанци"Само ако са от бойковите избиратели. В САЩ белите хора нямат човешки права. За *** и неггери обаче е рай.

24

Анонимен

преди 2 години

Байдъна да каже га ше махне визите или ще продължават да ни третират като втора ръка европейци

23

Анонимен

преди 2 години

A накрая пак ще обвинят Русия че се е 'вмесила' във вътрешните им работи :):)

22

Anonimen

преди 2 години

Българите, които от тук нататък ще избягат в САЩ, ще бъдат ли бежанци, защото в БГ, нито има демокрация, нито ще има??

21

:)

преди 2 години

Имаме кафеви взимайте ги. Попълнете си бройката дето ви измря от ковид.

20

Анонимен

преди 2 години

До АнонименОградата на Тръмп не е спряло никого.Строена е върху песъкливи местаВерно ли ве?Песъкливи места? хаха.Дължината и в момента е над 200 км... и все на песъкливи места?Но вече няма значение.Бйгън е решил да следва политиката на искууфялата Меркел и вече се е навел с разтворени задни бузки и вика "Рефюджис Велком... велком ..."Скоро САЩ ще заприлича на гето с обитатели на социални помощи.п.с. Гледай в ЮТуб клиповете от американци за бездомните просяци в големите градове.

19

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 22"Благодарение политиката на Байдън в момента има засилен трафик на емигранти ОТ АФРИКА / над 300%/ пресичащи нелегално на мексиканската граница където "умния" Байгън спря строежа на оградата."Оградата на Тръмп не е спряло никого. Строена е върху песъкливи места и там където каналджиите ги мързи да я заобиколят щото трябва да се разкарват няколко километра просто прокопават едни 10-15 метрови тунели и я преминават.

18

Анонимен

преди 2 години

"... съседно Мексико. От мъка там се срина метромост с 13 загинали и 70 ранени"==============================================За загиналите ортодоксали в Израел Чекмеджан изпрати съболезнователна телеграма. За загиналите и ранени мексиканци ще прати ли?

17

Анонимен

преди 2 години

САЩ скоро ще се препълни ... като памперса на Байдън .

16

Анонимен

преди 2 години

До АнонименТръмп върна САЩ с едни 5 години назад, сега се налага спешно да бъдат компенсирани золумите на Тръмп....Да, като се увеличи преиема на Енженери и ДоктУри от Мексико,Хондурас, Никарагуа и Куба ... "Рефюджис велкоме", както каза една друга пенсионерка от Арабската колония Германия ...Благодарение политиката на Байдън в момента има засилен трафик на емигранти ОТ АФРИКА / над 300%/ пресичащи нелегално на мексиканската граница където "умния" Байгън спря строежа на оградата.

15

Анонимен

преди 2 години

Умните хора в САЩ поддържат Байдън а посредствените и ограничените Тръмп. Тръмп върна САЩ с едни 5 години назад, сега се налага спешно да бъдат компенсирани золумите на Тръмп. Ако републиканците намерят умен човек в редиците си отново ще имат президент, иначе като нашето БСП ще миришат властта от далеко.

14

Словянин

преди 2 години

Приказка: Имало едно време една държава САЩ.Ама Дядо Байдън спукал балона.

13

Анонимен

преди 2 години

До Сашо от ВарнаСашко, никога повече няма да се върне Тръмп. Републиканската партия е пред разпад заради тоя ненормалник.

12

Сашо от Варна

преди 2 години

Давай бай Дън, та дано по скоро и сигурно да се върне президент Д Тръмп.

11

Анонимен

преди 2 години

Насложиха се 2 фактора за това решение на Байдън. Първият беше 4 годишните рестрикции на Белината срещу приема на бежанци и втория неочаквания бум на американската икономика тая пролет. Освен всичко и коронавируса понамали населението с едни 600 хиляди души.

10

Анонимен

преди 2 години

БайДжо каза, че променя прага на годишен прием на бежанците и хвърли в покруса Бил Гейтс, който със сълзи на очи заяви, че се развежда с жена си.