113

...

преди 3 години

Последния път Когато Германия ни помогна за Македония 70г окупация на червената армия. Още не можем да изгоним червените продажници от България. Айде няма нужда да ни помагат повече!

112

Маке

преди 3 години

Многу злоба и комплекси се собрале во вас браа Блгари.

111

До ББ/116

преди 3 години

Правилна е забележката на 119 за правописа - също, пише се ''Народът ми'', а не ''Народа ми'' !

110

До 118/ББ

преди 3 години

Ей сега ще ти сложа един минус, въпреки че съм анти-путинец и мразя србския национализъм - ще го направя, защото съвсем необмислено и несправедливо поставяш всички, които за нещо не са съгласни с теб, под общия знаменател на путинофили, руско-сръбски служби, ченгета, и какви ли не още глпости ! И ще го правя и занапред, с чиста съвест !

109

Анонимен

преди 3 години

Този,който натиска в момента най-много за приемане на Мъкедония в ЕС е неолибералният марксист Байдън.А тролчето на Шорош мълчи тактично по въпроса.

108

до ББ

преди 3 години

Научете първо българския правопис и чак след това раздавайте акъл с пълни шепи! В множествено число се пише"евреИ", а не "евреЙ". Повече грамотност е нужна на вашата партия!

107

ББ

преди 3 години

мали да не ви дреме...руско-сръбските служби започнаха да плющят минуси,това не ни обезсърчава...напротив...благодарим на бащицата путин за стимула за които плаща отнемащ хляба на руски граждани,това е невиждано шоу,гладни ченгета да плющят минуси,"патриоти"да предават обекта си на партиотизъм..невиждано лицемерие..няма ляво и дясно..Справедливостта е висша ценност...г-н Путин...защо руснаците трябва да живеят нещастно..за да може Абрамович да купува "звезди" и яхти?защо сте хитлер за Народа си?

106

ББ

преди 3 години

и г-н Маас,простете нескромността ми но се гордея с предците си...единствени спасили еврейте си...и руски троянски коне ни обвиняват във ...фашизъм,ограбват историята ни,честта и достойнството ни обслужващи путин и негови лакей...и са ви...партньори..Бог да пази САЩ и Кралицата!!!руски мафиоти и олигарси обричащи народа си на бедност...си приписват победата във ВСВ...това е несправедливо,САЩ спечелиха ВСВ!!! само факти!

105

ББ

преди 3 години

и г-н Маас Народа ми е лоялен партньор...и в исторически план е бил такъв...лицемерието и липсата на позиция са слабост водеща ЕС към гибел...Народите ни не искат смъртта на ЕС...ЕС е велика идея...но заедно трябва да се борим и да я осъществим...децата ни го заслужават...Силна,Справедлива и Солидарна...дела...дела

104

ББ

преди 3 години

До До 110/ББаз ви сложих + за откровеноста,не виня г-н Маас в пристрастие,а в липса на позиция,лицемерно е да стоите разкрачен удобно не "виждащ"исторически факти,липсата на позиция е по лоша от позиция макар и несправедлива...лицемерието на ЕС политиците носят залеза на прекрасната идея за ЕС...това си е предателство...бъдете здрав

103

До 110/ББ

преди 3 години

Сложих ти минус не заради това, което си написал за РСМ (то е вярно), а защото упрекваш Маас в пристрастие към тях. Истината е, че изказването му е неутрално - спазващо добрия тон към всички , но без да взема ничия страна.

102

ББ

преди 3 години

и г-н Маас,аз не съм фил или фоб,не съм платен,не съм ченге,безработен Българин съм,мога да се срещна с всеки,да споделя честно какво мисля и за какво мечтая,не мразя никого,не съм навредил на никого,няма да позволя да обричате Националните ни Герои жертвали животите си за Свободата ми да бъдат разменна монета на мафиоти и олигарси на путин,няма да позволим нов Берлински договор,Справедлив Свят или го закриваме!!!Бог да пази САЩ и съюзници!!!

101

До Германофил

преди 3 години

Не сме опрели ние, а са ходили те да говорят с тях - чети добре написаното ! Германците обаче в прав текст са им казали, че споровете трябва да се решат между нашите две страни, а те могат да присъстват само като наблюдатели !

100

Ами

преди 3 години

Германия най-добре ще им помогне, като им предостави архивите да видят колко ''македонци'' е имало до ВСВ, и на какъв език са говорели и писали там дотогава, та дано им просветне най-после на тия заблудени ов,це !

99

ББ

преди 3 години

До ГерманофилГеополитика е,ЕС политиците в частност германските са зависими от путин,България няма претенции за територии или каквото и да било...сърбоманско-руските еничари учат децата си да мразят българите,ние им помагахме...ние ги посочихме за ЕС членове...и те отново ни предават на събрите и руснаците...забравят албанците...и следващият път ние ще си траем...каквото повикало такова се обадило...Историята ни е неприкосновенна,няма путин няма мутин...САЩ са Справедлив и Приятелски Народ!!!

98

Германофил

преди 3 години

Щом опряхме пак до германците да ни оправят отношенията с Македония не ни чака нищо друго освен отново да ни накарат да ги окупираме както сториха това българските фашисти преди 80 години. Или този път ще насъскат македонците срещу нас. Абе, германска им работа. Те 30 години не могат да се обединят, нас тръгнали да съветват...

97

ББ

преди 3 години

г-н Маас,свободните хора в СРМ обявили се за българи биват преследвани,бити,унижавани...както са правили фашистите...това е неприемливо г-н Маас! Нямат право на глас,смазват ги от десетилетия...човешки съдби са това г-н Маас,Това ли е Справедливостта налагана от ЕС г-н Маас,заложена от бащите създали ЕС!?Справедлив Свят...или да го закрием!!!

96

ББ

преди 3 години

г-н Маас,ставате съучастник,или сте подведен,или сте зависим, в учебниците на РСМ пише...прочетете какво пише моля!вижте на какво учат децата си,моля!Паленето на Знамена ли е новата ценност в ЕС г-н Маас?Националният ни флаг е пален многократно!Обидите отправени към Министъпа ни Външните ни работи ли/при това жена/ са Европейски ценности г-н Маас?,лицемерието и безгръбначието раждат чудовища г-н Маас?България иска единствено Справедливост!!!Няма да отстъпим!!!

95

айде сме

преди 3 години

пречели на мама меркел да опоска макетата - требва да се поддържа стандарта на германците ...

94

ББ

преди 3 години

Г-н Маас...поведението на ЕС дипломацията е несправедлива към Народа на България...Народа ни няма да позволи втори Берлински договор!без значение какво ви лъжат от герб,Народа ни няма претенции към СРМ,освен тази,че няма да позволим да ограбват Историята ни...играете опасни игри г-н Маас,обслужвате троянски кон на Русия!...е и троянците не го подозираха..Долу ръцете от Историята на РБългария!!!