39

Знаеш ли к'во

преди 3 години

Ще ти каже попа господин премиер "Имал си бол пари платил си я!"Това е цитат от Бай *** - ама Ганьовеца е попа и винаги е бил!

38

Как бе?

преди 3 години

Как бе??? Как ще дадеш четири милиона за семинарията бе???? Как против длъжност, конституция, мозък ще дадеш на калимявките нови дограми, мебели , всичко, щори завеси ремонт пълен на всички инсталация - тоя окачен таван ще падне, че е 50 години. И ще облъчват по цял ден: Богородица ме излекува или некой читав доктор.Проклеха те не за джипката, а за една мръсотия на Сакскобурга дето не иска да отмениш Вълчев е по-голям мъж от тебе!

37

Политиката на ЕС

преди 3 години

Е за икономика на знанието - за едни и черна работа за други - виждате ли някой друг премиер на европейска държава да дава пари и то много пари на църква? Вместо да оправи пет училища с тях. Виждате ли тук грамотна образователна система господа?Под термина грамотно - означава хора, а не чистачки,метачки, п.ро.ститу.тки ,шофьори - не нека да ги има ама да си е техен избор , но нямате право да наричате престъпления против интелекта и човечеството реформи и да отказвате да оформим работеща такава

36

Ако пак почват

преди 3 години

От 100 лева нощувките НЯМА ДА ОТВОРЯТ:)))

35

И сега ще кажете

преди 3 години

Баухаус са училища по Дизайн - вярно е от абстракционизъм, до физици, музиканти, художници - ничии труд не е маловажен.Всичко наопаки е направено с цел разруха тук. И после нищо не върви - концлагеристите в Дахау, Аушвиц, и другите лагери знаеш к'ва им била работата - да мият подове, да чистят, да правят заготовки - некви такива долни работи - чистене на тоалетни, К'во ли унижение е било - пък и гладни и всеки момент мое надзирателя да извади пистолета и да ти пръсне мозъка!

34

В Германия

преди 3 години

Има три училища за пример Баухаус - тежко финансирани, от пиле мляко, кампуса преподавателите възможност за колаборация между отделните сфери и това е тайната на Германското индустриално чудо, което е породено от иновация, която се поражда от колаборация.Преди 1989 такива опити бяха направени и работеха - бяха удобно закрити!

33

Сега почвам

преди 3 години

Да говоря мръсно: децентрализация, индивидуални бюджети и собственост на училищата (съсобственост) всяка област по едно училище по изкуствата и към тях спортни кръжоци - моделиране, бойни изкуства, стрелба с лък, спортна стрелба и всичко това струва пари и струва точно един милиард за преструктуриране. Които нямаме и някой задигна. Всяко училище по изкуства трябва да се превърне в културния и иновативен център на града. Където всеки ученик от града посещава по интереси ... И така се спира тумор

32

Кво още?

преди 3 години

Проблема е във висшето образование което произвежда кадри които дори и да са кадърни след това имат недостиг на оборудване, съвременна учебна среда позволяваща да бъдат застъпени и петте основни образователни процеса и всички гледат после некви зрелостни изпити - които са четири. Зубрене,зубрене,зубрене,зубрене.Във Финландия е само един след 16 по роден език. Чуйте Кен Робинсън ..това, което трябва да се направи е да няма отказ от модернизация и игрови стаи game rooms простака ще каже гей стай

31

Хипотеза:

преди 3 години

Въз основа на това, което знам всичко друго е целено в публичното образование само не менталното и психологическо развитие на индивида. Превърнато е в поточна линия, където продукта се проверява на всеки две години без да се предвиди съвремието и че както естетиката е мъртва, ама не е, така и педагогиката е мъртва ама не е. В резултат на тези "реформи" се наблюдава спад на функционалността и увеличаване на нечии банкови сметки а буквално пет поколения са осакатени.

30

анонимен

преди 3 години

НАЛИ ПЛЮЕТЕ ПОСТОЯННО ПО РУСИЯ И ГОНИТЕ ДИПЛОМАТИ ИЗМИСЛЕНИ ШПИОНИ ИМА ДА ЧАКАТЕ РУСКИ ТУРИСТИ.

29

Принципно:

преди 3 години

Гледай науката и мисли, кое е направено против нея. После гледай науката какво казва за царицата на всички науки изкуството и виж К'во е направено против изкуството и ми говори колко велико е рядката фекалия. После виж науката за образователните процеси:Те са пет ....в тая система има само един - запаметяване.Изследване там са експеримент,хипотеза и т.нИграИмпровизацияИнтерпретацияЗапаметяване - най-скъпият зубренето на пиедестал. Тренира паметта и осакатява функционалността без останали

28

Анонимен

преди 3 години

защо говорят за слънчака,там на мутрите е гето,беше парк по соца,красота,сега не ме е грижа там какво се случва,всичко хубаво бе унищожено и няма за какво да се тревожим,за бетона и асфалта грижи в мене няма.Но за туй което беше,още ми е мъчно.Алчността човешка,света унищожава.

27

Предайте му:

преди 3 години

Че много иска и му знам репертоара и всичко е изпотрошено и е в кофите ....или сам ще си работя как си знам и не искам помощ освен СТЕМ проектите дето сме си ги заслужили и ония религиозни *** изселени щот са в нарушение. Аз какво искам е съгласно закона, а той к'вото иска е против всякакъв закон и нищо не съм му откраднал, той сам рече и отсече нищо не става от тебе!

26

То много неща

преди 3 години

Могат да се направят, обаче онова рядко л.а.й.н.е.н.ц.е и ония дето са му на хранилка и ония дето му се кефят ще ме натопят за пореден път за нещо дето не е така и ще се пробват да го извъртят срещу мене ....ама аз от пет години на никой нищо не правя и преди бях така ...ама да ме изкарат на резервната скамейка да правят к'вото си искат. Е всички видяхме К'во искат!

25

Отговор давам:

преди 3 години

Защо всички мълчат за Сакскобурга и псевдонаучните определения в образованието, както и за евгенетиката.... Наука занимаваща се с генетична селекция и подобрение на човешки същества?Защото ги е страх от това откачено превратаджийско копиленце ...аз бих казал, че народите на Балканите се разбираха много по-добре преди той да се върне тримфално на сцената. Ама за малко, че повечето време е на екскурзия .... Мене ме не е страх, поставен съм в ситуация в която ме касае заради живота и работата ми

24

турист

преди 3 години

Да ви казвам ли през къде ми е колко хотела ще отворят на Слънчака? Или вий си знаете....

23

Анонимен

преди 3 години

един и същи плач.... всяка година.

22

Аз вдигам шум:

преди 3 години

Аз вдигам скандал относно съмнителните обстоятелства довели до възобновяване на колониалният режим в България след 1989 и че има основателно съмнение, както при атентата в "Света Неделя" да бъдат натопявани невинни, но неудобни хора чрез подкупване на някой от техните, които признават вина за нещо за което другите не знаят изобщо. И ще се окаже накрая, че всички ни забаламосва един нацист.Аз винаги държа светската и гражданска позиция, което предполагам ме прави много неудобен за нечии интерес

21

Анонимен

преди 3 години

Впрегам караваната и ако не отворят Гърция отивам в Ахтопол. Има едно закътано място което не го знаят мутрите и не са го застроили. Наблизо до морето има горичка паркирам в сянката на дърветата и една седмица ще съм на море с горски въздух.А хотелите да го под вода да не дигат прах.

20

Анонимен

преди 3 години

а 35-те евра на седалка пак ще плащат данъкоплатците .