23

Анонимен

преди 3 години

ако са гласували за герп и бсп и дпс бог да ги прости амин.

22

1984

преди 3 години

То преди ковидгеноцида не разследваха доказани"лекарски" грешки или симулираха, но виновни нямаше, за здрави убити родилки от безхаберие- оставени след термина, отравяне водите и кръвта, здравото момиченце при операция от сливици...., и хиляди други здрави жертви на касапите в бели престилки,виновни нямаше,а сега рай за убийците.Убиха брат ми,сбелодробни и чернодробни забол.,тъпчеха гос лекарства за язва,получи втори инсулт-не го лекуваха,наблъскаха госощелекарства.Връчиханигов чувал безЕпикриза

21

1984

преди 3 години

Моля да ми се обясни като нямало било лечение как има "излекувани,много повече от жертвите на нелекуването на тежките спешни състояния като инфаркт, инсулт, пнвмонията я "лекуват" по телефона и после жертви имало.Има да,жертви на генцида,на "лекарската" некадърност,бездушие,мързел,апатия.Служителите на трг.дружества станаха такива на погр. агенции-те сами доставят клиентите.А на всичкото отгоре може и търговия с органи да се върти-близките не виждат починалия,в чувал срещу400лв.НЕ даватепикриза!

20

Някой си

преди 3 години

Хайде днес не си правете реклама. Да промиване на мозъци... Всичко умира от ковид. Вече няма други болести освен ковид. Моля спрете с тези глупости. От цялата работа печелят властите а народа страда.

19

Анонимен

преди 3 години

Пак умрели докторите какво правят. Нищо пишат докладни за ежедневно лечение че дават това онова но накрая дават две хапчета и уж лекували. Имам предвид за пернишката болница. Но и другите са така отиват си невинни хора.....

18

123

преди 3 години

Такава висока смъртност... Тотална, не навременна и липса на всякаква лекарска помощ. Лежи си в къщи под карантина с пневмония две седмици и малко преди да си заминеш, ще благоволят да те приемат в някоя мухлясала "болница" за да те отчетат като починал....

17

Анонимен

преди 3 години

до 11Те и царете , като си лягат свалят короната , тоа па лежал 2 седмици с корона !

16

Анонимен

преди 3 години

2/3 над 70 години, 95% със сърдечни заболявания, затлъстяване, диабет и тн. Страховитата пандемия ни коси.

15

Анонимен

преди 3 години

Сигурно са мотористи. Надуха ми главата тия дни.

14

Анонимен

преди 3 години

Оня ден слушах по тв група вирусолози учени разискваха защо при някои хора не сработвал вируса били в контакт с заразени и болни и не се разболявали и се ядосват ми явно в лабораторията не са го изпипали вируса

13

Компира

преди 3 години

Ядете много хляб.

12

Анонимен

преди 3 години

Били ли са ваксинирани починалите? Това е важно да се знае.

11

ДО 11

преди 3 години

СЕКТАНТ ВИРУСА САРС КОВ 2 НЕ Е ИЗОЛИРАН ОЩЕ ТЪЙ ,ЧЕ С КАКВО ЛЕЖИШ НЕ Е ЯСНО,ХИМИЧЕСКА ПНЕВМОНИЯ ,АКО СИ СЕ НАДИШАЛ С CHEMTRAILS.ТАКИВА СЕКТАНТИ КАТО ТЕБЕ ТРЯБВА ДА БИВАТ ИЗОЛИРАНИ ОТ НОРМАЛНИТЕ ХОРА.

10

Анонимен

преди 3 години

Втора седмица лежа с корона... Тези дето мислят че е малко грипче - поздрави от мен

9

Сат Н

преди 3 години

В България се случи антифашистка революция - Първата Велика Антикоронавирусна Революция в света. Останалите крепостници от Ванкувър до Владивосток още пъшкат под тежкия медикофашистки ярем. Да живее България!

8

Не се притеснявайте

преди 3 години

ГОСПОД ГЛЕДА ,кой какво прави! На всеки според делата му!

7

Айде пак

преди 3 години

На 45 и 46 се водят хора 3та възраст. Нормално е за старци да умират. Без драми. На тази възраст е нормално да си баба или дядо и да живееш на пенсийка.

6

Ха-ха!

преди 3 години

Умориха двама мъже на по 45 и 46, здрави и прави. Писали са им корона, за да се прикрие лекарска грешка.Ха-ха!При липса на факти, интерпретации много.

5

Анонимен

преди 3 години

Никой не "хваща дикиш" вече.Измислете нещо ново. Това , всеки ден - кой умрял, от какво, пардон, от Ковид-19 де, няма интерес.... Скушно, както казва *** от Господари на ефира..... Изчерпаха се нещата. И "изключителния" интерес към ваксините....и той дава фира вече...Апропо. Моля, т.н. журналисти да запомнят, че в българския език няма дума в мн.число, която да завършва на Й. Хубав ден!

4

Анонимен

преди 3 години

Колко е удобна короната за прикриване на некадърноста на лекатите, че чак им е сладко. Заплатка + бонуси, а накрая умрелите с лекарска помощ в пъти повече. Какво ги интересува, че тези хора са нечии близки, за тях са бройка, без чуства. Толкова за роднито здравеопазване - няма такова!