23

Анонимен

преди 3 години

Когато имам високо кръвно досега съм ходил винаги на обущар! Сега разбирам грешката си и започвам да ходя на лекар!Благодаря на журналист(ката) отвор ми очите!Моля оценете ме, мисля, че *** българ(ския) ми е добре!

22

Анонимен

преди 3 години

Хахаха, тук докторите те питат какво ти е. Скоро майка ми беше на преглед на щитовидната жлеза и онази само я гледала от разстояние и и казала, че нищо и няма. Без уред, без пипане, ей така се дава диагноза. Къде да ги намери човек тези доктори които наистина са доктори.

21

До 14

преди 3 години

Обади си. Ше помагаме за децата.Немаш грижи.

20

Анонимен

преди 3 години

В България няма къде да отидеш на доктор. Хората си отиват от липса на здравеопазване. Джипитата нито преглеждат, нито нищо. На Бойко може за един ден да му правят преглед, да има диагноза и да му направят операция, но за хората няма такава грижа.

19

.

преди 3 години

Няма здравеопазване в България може би нещата в столицата са по добре, всичко е бумащина и до там иначе всеки месец ни удържат здравни осигуровки. Голяма част от лекарите са за бой все ни им стигат парите и труда им бил безценен.

18

Ми да ида

преди 3 години

Една минута "снемане показания на пациента", за още една може евентуално да премери кръвното. Следва рецепта и 20 мин. писане на амбулаторен лист, туряй си парафа и айде много здраве.Прегледът е отчетен. А в частния кабинет е съвсем различно.

17

Анонимен

преди 3 години

майка ми като отиде на доктор, кръвна картина- висок холестерол - хапчета, след година време - "Добре е , но не спирай хапчетата". Въпреки това ги спря и след още година време , нови изследвания - " Много добре , видя ли че има полза от хапчетата".... Цялата работа е че спря повечето животински храни и продукти, спря излишната захар и набляга на зеленчуци и сегиз-тогиз риба.

16

Анонимен

преди 3 години

Лекарят не е магьосник, който с някаква магическа пръчка ще реши вашите проблеми.След 40 години всеки трябва да има машинка са мерене на кръвното в къщи.Вие сами трябва да знаете защо имате високо кръвно:- Не сте спали достатъчно- Имате проблем в семейството или работа- Цигари или алохол- Наднормено тегло- Липса на спорт- Някаква болест на сърдечно-съдовата система на родителите виХапчетата НЯМА да решат проблема ви, още по-малко и да се правите, че не съществува.Сами си помогнете!

15

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 15Ако си твърд електорат трябва да отидеш при *** Нинова, разбира се!

14

Анонимен

преди 3 години

Ами ако имам висока захар?Ко да пая?Ами ако имам малко на брой сперматозоиди и не мога да пая децъ? Тугава ко да пая?

13

До Лекарят

преди 3 години

Пич, като бяхме ученициждо 8-ми клас в 22-ро ЕСПУ в София обичахме редовно да прескачаме до моргата на *** (отсреща на булеварда) през голямото междучасие да гледаме труповете!Виждаха се през капандурите на прозорците, щото беше сутерен.Тъй че пич, не мойш *** уплаши с морги!

12

българин

преди 3 години

Като прочетох радиостанция "Говори Москва" и... тутакси загубих интерес!!!ОДЕТЕ СЕ СНИМАЙТЕ!!!

11

Д-р Калайджиев

преди 3 години

Я елате хипертоници, при батко!(Не е лесно да си пациент в тоя свят на доктор и доцент!)

10

Анонимен

преди 3 години

Е как да ида, като ще ме пишат ковид. Като хиени са , само чакат жертвата да влезе при лекаря и си с ковид.

9

Щерю

преди 3 години

- Ба, ще ида - та още да ми вдигне кръвното...

8

Лекарят

преди 3 години

- Аз съм в моргата - чакам Ви. Ще Ви допомогна.

7

Анонимен

преди 3 години

Бъркащият си в носа автор пак сътвори бомбастична новина - ако имате високо кръвно, не е лошо да направите нещо по въпроса. УАУ!

6

Анонимен

преди 3 години

лекар какво искате да каже?нали това му е работата !!

5

Анонимен

преди 3 години

Не мерси. Кардиолога в наща болница преписа хапчета за кръвно на майка ми защото я болеше главата. БЕЗ ИЗЛЕДВАНИЯ ПО ТЕЛЕФОНА... Айде мерси и кардиолозите.. Накрая се оказа че е карала на крак коронка...

4

Анонимен

преди 3 години

Алтернативата е не ходиш на лекар и ставаш клиент на онея с лопатите.