26

любознателен

преди 3 години

До ГерманецDr Sucharit Bhakdi е по-германец от теб нищо че се е изучил по университетите в щатите, И преди да се подхилкваш по ганюфски, попрочети кой е и с какво се е занимавал в Германия. Изгледай и видеото. Има интервюта и на немски.Изгугъли: Dr Sucharit Bhakdi They Are Killing People With COVID Vaccines

25

Анонимен

преди 3 години

ТЪРГОВЦИТЕ на ваксини и днес са във форума.

24

антиваксър

преди 3 години

До Анонимен 22Нямам нищо против да се ваксинираш.

23

neon7

преди 3 години

До Анонимен 24 В ЕУ -8430 ПОЧИНАЛИ И 354 177 ПОСТРАДАЛИ СЛЕД ВАКСИНАЦИЯ СПОРЕД EudraVigilance

22

Не 223 а 22

преди 3 години

ДДТ беше измислено от швейцаред миналия век, за което получи Нобелова награда. След като отровиха маса хора, го забраниха с Конвенция. Живота е пълен с такива абсурди.

21

Анонимен

преди 3 години

Ама не казват... Крият... Колко от боцнатите си лягате от ковид. Или директно от БОЦ. Няма как да разберем, понеже е неизгодно за бизнеса. А вече знам за повече заминали от боц, отколкото от ковид.

20

До 223

преди 3 години

Моля не наричайте хората, които не искат да участват в експеримента анти-ваксъри.Моля да бъдат уважавани правата на хората да взимат решения за себе си. Вие искате ваксина, имайте я.

19

Анонимен

преди 3 години

Гледам, очертава се поредния експеримент - от една страна Израел, САЩ, ЮК, които ваксинират масово, от друга страна БГ, където антиваксърското движение е изключително силно. Ще видим кой ще излезе прав. До сега ние сме с рекордите по смъртност.Макар, че и това няма да е чист експеримент. Антиваксърите са прекалено кресливи и създават впечатление за мнозинство. За момента около 8-9% в БГ са се ваксинирали. Подозирам, че до 2-3 седмици процента ще скочи много, когато РНК ваксините станат достъпни

18

Анонимен

преди 3 години

Сигурно затова дори бившият вицепрезидент на Файцър - Майк Идън, изказа силно безпокойство за ситуацията с "ваксините" - понеже е *** и ***. Затова специалистът по създаване на ваксини Геерт Ванден Боше предупреди за огромна опасност поради начина, по който се действа. Но БГ ковиваксър не е и чувал, понеже не са казали по тивито. Той е добре информиран от днесбеге колко напълно безопасни са ковиваксите, и как само с тях "ще се оправим".

17

любознателен

преди 3 години

до 17ето го и най-големия баламурник:Dr Sucharit Bhakdi They Are Killing People With COVID VaccinesКак ли са го допуснали да получи всички тези междунаросни награди, професури и титли по имунология? Само умните и красивите които си наливат елексира на Гейтс във вените, и носят по две маски за дишат само собствения си дъх вместо кислород, ще живеят вечно.

16

Германец

преди 3 години

Жалко че сте обречени на измиране и забвение.---Жалко?

15

Анонимен

преди 3 години

До любознателенПълно е с баламурници в Чехия, Израел, Великобритания и САЩ. Добре сте си вие балканските гении, най-умните в света. Жалко че сте обречени на измиране и забвение.

14

любознателен

преди 3 години

Пак подвеждащо заглавие.Чехия няма да ваксинира всички над 16г, а ще даде възможност на васички баламурници над 16г възраст да се ваксинират. Тъй де, главния ваксър и спонсор на ваксини и вируси- Бил Гейтс откога говори че населението на земята трябва да се редуцира драстично. Не е е ли най-добре да се отърве света пътво от талаша?

13

до ХМ

преди 3 години

А не ти ли е идвало на акъла, че това е лично решение и че всеки има глава на раменете си да решава?Нема нужда да обждате и флудите темите си с идеите си. Още повече, че от една страна стоят реални доводи и цефри, а от другата "да осъзнаеш някаква си ситуация с ваксините"

12

Анонимен

преди 3 години

До ИСТИНАТА"истината" = бавноразвиващ.

11

ИСТИНАТА

преди 3 години

АНТИВАКСЪР = КОМУНИСТ!

10

ХМ

преди 3 години

Не е възможно ковиваксърите да сте толкова наивни и повърхности, че да не разбирате защо нормалните хора са разтревожени и протестират? Или може би е възможно, изисква се специфична "интелигентност", за да може още да не си осъзнал ситуацията с "ваксините", и да продължаваш да ги подкрепяш.

9

Анонимен

преди 3 години

Много сте кресливи антиваксърите? Хората се ваксинират, вас като не ви се иска - недейте. Какъв е проблема?Напомняте на оня виц за гей-шествието, дето всички трябва да разберат за ориентацията им.

8

Анонимен

преди 3 години

Къде е затворен българина , че нещо пропуснах тия там фашисти да се затварят да се бесят да си бият по 10 ваксини..

7

Анонимен

преди 3 години

Света върви напред, някои много бързо, някои по-бавно, но всички на на път да подкарат нещата по старо му. Само на българина му изнася да седи в къщи затворен и да ръкопляска на коментарите на правителството - как добре сме се справили с кризата, при все че сме на 2ро място по смъртност в света. Изпреварваме Индия и Бразилия!