45

бг

преди 3 години

Имам вратовръзка химикалка и бира-вратовръзката на мен , химикалката в джоба ,бираота в тоалетната.

44

Анонимен

преди 3 години

"По отношение на въпросите, касаещи наличието на техника и оборудване на жилището, Костова обясни, че това е необходимо, за да се определи социалният статус на българина."Има пералня, хладилник, телевизор,"умни предмети" - добре са! Алоууу, не сме 1960-а!Имам перялня за 290лева, хладилници втора ръка за по 200, а телефона и лаптопа са ми служебни. Според тяхната статистика съм "много добре", нищо че съм стажант с 650 лева заплата и ме гърбят по 12 часа!

43

Анонимен

преди 3 години

"Ни сме от правителстовто. Ние помагаме!"

42

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Преброяването е необходимо и полезно. Глобите за *** трябвоа да бъдат 1600 л"Ехее еехеее! На мен не ми е полезно. Дали аз съм там или не, не те касае. 1600 лева глоба искаш, за да ме накараш да се почувствам зле, не заради друго. Бий с пръта ... после се чуди зщао нищо не става. Помниш ли СССР? Биха с пръта и накрая ... магарето затъна в калта. ПОмниш ли нацистите? Баха с пръта и им го разцепиах в главата!

41

Анонимен

преди 3 години

Ба айде не *** занимавай с глупсоти, ба!

40

Анонимен

преди 3 години

До Гиб Мелсън 48Да. То е и смешно. АКо откажеш, ще те глобя. Как ще те глобят, ако не зная кой си и къде си? Знаят! Не че няма такива, които не се занимават със ситемата и си го карат по тяхно си, ама ... не са много.

39

Анонимен

преди 3 години

На ви ги!

38

Гиб Мелсън

преди 3 години

Не разбирам защо трябва да ни броят като имаме лични карти и данните от личните ни карти са на разположение на държавата? Ръчно са се броели хората преди векове. Сега сме 21 век. Какви са тези глупости?

37

Анонимен

преди 3 години

Друг път ще ви отговарям на лични въпроси,и за уредите в жилището,колко телевизора или компютри имам. Това си е моя лична работа.

36

Анонимен

преди 3 години

След като ни преброят трябва на базата на преброените да изчистят избирателните списъци. Ако някой не се е преброил да не се натиска после да гласува.

35

Анонимен

преди 3 години

Ще ни броят като Овцете. Нали знаете всеки господар си брои стоката.Аз пък не искам да съм Овца и да ме броят. По живково време не ни броеха сега ще ни броят. А си таковайте майната сеяндури.

34

Анонимен

преди 3 години

НИКОЙ ДОРИ И ПРЕБРОИТЕЛ ОТ НСИ НЯМА ПРАВО ДА ВЛИЗА В ЖИЛИЩЕТО ВИ, АКО ВИЕ НЕ ЖЕЛАЕТЕ чл.33 (1) и (2) НА КОНСТИТУЦИЯТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ. ПРОТИВ ВОЛЯТА ВИ МОЖЕ ДА СЕ ВЛЕЗЕ САМО С КОНКРЕТНО РЕШЕНИЕ НА СЪДА. ОСВЕН ТОВА ИЗИСКВАЙТЕ ЛЕГИТИМАЦИЯ ОТ ПРЕБРОИТЕЛЯ!

33

House M.D.

преди 3 години

"Тези данни служат и за финансиране по еврофондове, за различни проекти..."Сега разбрахте ли защо се извършва преброяването?Преброяването противоречи на Божиите разпоредби и поради това всеки православен християнин трябва да предпочете глобата.

32

Анонимен

преди 3 години

ЗНАЧИ ЕМИГРИРАЛИТЕ МОЖЕМ ДА ГЛАСУВАМЕ И ДА ПЛАЩАМЕ ДАНЪЦИ В БГ, НО НЕ МОЖЕМ ДА СЕ БРОИМ???ТАКА ЛИ??????

31

Мнение

преди 3 години

Много обичаме да хвалим и дори завиждаме на подредеността на другите държави (знае се кои), на нисциплината и отговорността на хората там. Нещо повече, идем ли там ставаме същите като тях. Но гледам сега коментарите и *** бързат да се бият в гърдите и да викат ***, ***, тия пък какво искат, са си гледат работата и т.н....

30

Дезертиралите

преди 3 години

(Емигрирали)да ги броят в държавата в , която са! Явно тук не им харесва. А и според мен бългрите са в България, турците в Турция,американците в Америка и т.н. Всеки извън Родината си не може да има претенции, а трябва да се съобразява с местните закони и обичаи!

29

Анонимен

преди 3 години

Преброяването е необходимо и полезно. Глобите за *** трябвоа да бъдат 1600 лв и да се събират незабавно. Нооо преброяването трябва да се извърши ЮНИ ,преди ИЗБОРИТЕ.Сигурен съм, чуе едни 900 хиляди мъртви души щъкат като *** из списъците и гласуват на поразия за... ами за Мишо Константинов. А така преброяването е след дъжд -качулка....

28

Анонимен

преди 3 години

НИКОЙ ДОРИ И ПРЕБРОИТЕЛ ОТ НСИ НЯМА ПРАВО ДА ВЛИЗА В ЖИЛИЩЕТО ВИ, АКО ВИЕ НЕ ЖЕЛАЕТЕ чл.33 (1) и (2) НА КОНСТИТУЦИЯТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ. ПРОТИВ ВОЛЯТА ВИ МОЖЕ ДА СЕ ВЛЕЗЕ САМО С КОНКРЕТНО РЕШЕНИЕ НА СЪДА.

27

Анонимен

преди 3 години

ПЛАЩАМ И ОСТАВАМ АНОНИМЕМ

26

тъй де

преди 3 години

Бройте, но да не ни изкарате повече от 6 милиона, че ще е смешно!