83

тя

преди 3 години

Г Марков е убит от анг спец служби, защото след години е видял , че цензурата там е по- голяма он тази в България !

82

тя

преди 3 години

Защо нападат Русия ? мвого просто обяснение , защото не им се подчинява , а ги е страх да предприеват действия като в Либия, Ирак ,Сирия ,Авгавистан ,Украйва и пр

81

Брех

преди 3 години

Навални и другите преди него британците ли ги тровиха, не знаех... !

80

Анонимен

преди 3 години

До До Анонимен 87ЯВНО СИ РОДЕН 87 ГОДИНА МНОГО ЗНАЕШ СИГУРНО БАТЕ ТИ БОЙКО ТИ Е РАСПРАВАЛ КАК Е СЛУШАЛ ОТ БАЙ ТОДОР ЧЕ НЕКОЙ МУ КАЗАЛ И ТАКА НАТАТЪК И ТАКА НАТАТЪК РАЗБРА МЕ.

79

Анонимен

преди 3 години

До Крим не е рускиКрим е руски, съжале боку, още от времената на Екатерина Велика. Това е нещото което спасява Крим да не е станал вече турски. Нещо което не е руско е славяно българската азбука, това е сигурно. А що се отнася до Крим сега той е така нареченият коз в ръцете на западняците да идват на изток и да разполагат военни кораби по тези ширини. Пак игрички, бате. Това е положението. До кога, не знам, накрая все ние ядем калая, обикновените хора, както винаги.

78

Анонимен

преди 3 години

КРИМ НИКОГА НЕ Е БИЛ УКРАИНСКИ НЯМАЛО Е ТАКАВА ДЪРЖАВА ДО 1917. ПРОСТО ДА НАРЕЧЕШ ШОПИЛАНДИЯ СЕВЕРНА БЪЛГАРИЯ И ДА И ДАДЕШ НЕЗАВИСИМОСТ.

77

Крим не е руски

преди 3 години

руска дезинформация е че Крим е руски и не са нападали Украйна... Ами от как се помня те все воюват със своите съседи и ограбват всичко.

76

на руските

преди 3 години

некадърници целия свят им е виновен...

75

От най богатата държ

преди 3 години

До Тъжно епо добре да погледнеш в соят джоб... През този сезон ще видиш още по добре.

74

ББ

преди 3 години

не уважаема,четете евангелието като дявола...та защо вие и олигарсите на путин имате замъци,а народите на Русия само врагове според вашите манипулации...Народите на Русия намат врагове...политическата класа на Руските Народи отнели Свободата им имат врагове...Свободният Свят е враг на политическата и олигархическа на Руските Народи,Свобода за Народите на Русия...Бог ни дава Свободота още при раждането...защо да я подаряваме на убийци диктатори и олигарси...Свободен Свят...

73

Тъжно е

преди 3 години

Най богатата държава в света , хората с доходи като в Египет.

72

Ебтер

преди 3 години

Етих западние Говедарьй не понимают, что бог Посейдон их наблюдает от дно океяна и упайдет метеорит!? Просто им так надо?!!

71

Няма страх от Бога тази жена. И на връх Великден лъже най-безочливо.

70

Анонимен

преди 3 години

Захарова, докога ще се мотате, кога най-сетне колхозния фюрер ще даде заповед за нахлуване в Украйна?

69

Анонимен

преди 3 години

Живковизма бе си е отишъл. Тато не е Тито.

68

Анонимен

преди 3 години

До94;. Преди Живков /1944/ култура и традиции европейски. С разбойничеството от Изток и нахлуването на колхозниците модела се сменя. Действа колективния комунизъм. За някой стопански браншове и сега продължава, като арендатори ,централно отопление, централна власт, централно регулиране на цените, централно масово информиране

67

Анонимен

преди 3 години

Русия е доста объркана с нормите на поведение. Ако за Запад тровене ,агресия , шпионаж , консппирация е недопустимо. . За руснаците е нормално.

66

Анонимен

преди 3 години

Доживяхе и в България да хващат руски шпиони за агресия. При Живков това беше невъзможно. Каквото казваха от Кремъл това правеха в Бг.

65

Анонимен

преди 3 години

На Путин и наркоманите от МИД Рассии им туриха прангите. Нещо което трябваше да бъде направено още от президента Буш в 2008 година след вероломното нападение на Русия над Грузия. Доживяхме истински американски президент да обуздае сумашедшия Путин. Доживяхме Байдън да обедини Европа и НАТО да дадат ясен знак че всяка нова агресия на Русия ще струва съществуването и, и съществуването на бандитската шайка която е яхнала Русия . Доживяхме и помагачите на Путин Меркел и Макрон да бъдат изолирани.

64

Сплескан натовец

преди 3 години

нагло -саксонци да ми говорят за лъжи и пропаганда тия вече не са нормални отдавна незнаят на къде се намират изобщо!