167

Глупости

преди 2 години

С НЕКАДЪРНИЦИ И ЧАЛГАРСКИ ИЗЦЕПКИ -----ПОЛЕЗНИ ХОДОВЕ НЯМА!АМА , ЩЕ ГО УСЕТИТЕ , КАТО ВИ РЕЗНАТ ЗАПЛАТИТЕ И ПЕНСИИТЕ!

166

Тикволандия

преди 2 години

До Наблюдател: БСП е партия, която е управлявала не веднъж. По времето на БСП и Станишев по БНП на глава от населението бяхме на едно ниво с Румъния. При третия мандат на Бойко вече сме далеч зад нея.Отиваме на нови избори. Най-вероятно ИТН, ДБ и ИМВ пак няма да съберат мнозинство. Нека те решават какво ще правят. БСП може да ги подкрепи срещу провеждане на определени политики (които те и сами обещават), но насила подкрепа не се дава.

165

мая манолова

преди 2 години

вагината пак доказа че,няма грам мозък.*** ***.....

164

Наблюдател

преди 2 години

Вигенин пак плещи глупости. Някой трябвало да се извинява на Партията му. Вие не предложихте Правителство и ние няма как да знаем какво щеше да се случи.А истината е ,че БСП едно ,че е изолирана от всички а и няма капацитет да управлява. Поне това показват фактите. А иначе сме царе на приказките. Всички са виновни но не и БСП.

163

Тикволандия

преди 2 години

Бойко беше дотук. Няма кой да го търпи повече. Ще има преходен период докато се състави стабилно правителство. Още едни избори и ИТН, ДБ и ИМВ ще трябва вече да направят правителство. Иначе ще тръгнат надолу.

162

Малко за политика

преди 2 години

Президента Радев беше длъжен по конституция да връчи трети мандат. При сегашната ситуация в парламента това беше чисто формално. На която и от оставащите партии да я беше връчил резултата щеше да е същият - отиваме на нови избори.Странното е, че ИТН, ДБ и ИМВ не са започнали да говорят помежду си, и това не е добър знак. Поне това би трябвало да направят.

161

Време за промяна

преди 2 години

Вигенин е напълно прав. При тоя състав на парламента единствено ИТН можеше да направи правителство, но трябваше да приеме подкрепа от БСП.БСП предлагаше на ИТН подкрепа без коалиция и министерства, и то за политика, които те самите обещаваха. Ама били партия на статуквото. Но бяха единствена опозиция в 44-то НС.Добре, ако на следващите избори ИТН пак нямат мнозинство от кого ще искат подкрепа. От ДПС или от Бойко? Имат време да си помислят.

160

пияница мистик

преди 2 години

"Осъзнавайки факта, че загубихме тези избори, без каквито и да било претенции, предложихме нашата подкрепа да потърсим заедно стъпки, които да доведат до реалната промяна в България."===Демек, да не прави коалиция Славуцата с ГЕРБ и ДПС, а да я направи с вас - БСП. Вие нали, също като чалга партията ИТН сте нова, млада партия на промяната, не сте от партиите на статуквото :))) Че то какво са някакви си 130 години във Вселенски мащаб? Един миг...:-D

159

Анонимен

преди 2 години

Този от руските шпиони ли е - просто поименно се опитвам да го съчетая с Кубрат, Тервел или Крум като име де?

158

Политолог

преди 2 години

Този пък кой беше ?

157

Анонимен

преди 2 години

Като икономист когато слушам Ананиев и другите измислени "капацитети".... искам да ви кажа,че разликата е огромна. За баба Мика няма да говоря,защото там не става въпрос дори за ученик от 1-курс в техникума по икономика.

156

Случаен минувач

преди 2 години

***, скрий се и не се обаждай повече.Като те погледне човек, май си пасивен. Ти си знаеш най-добре. Ама като си помисля само, че известно време беше дори външен министър... Боже опази.

155

Анонимен

преди 2 години

До МладокаС промените в избирателния закон всички ще знаем за кого гласуваш. Вие гласувахте недемократичен закон, а това е голяма грешка.Как спите?

154

Анонимен

преди 2 години

До ДилянДобре е да видиш, че мафията си осигури чрез ИТН и тъй нататък свобода да безчинства. Какви глупости си писал за тия мутри, дето трябвало да са вън.Бойко ги прогони тия мутри чак в Дубай, ама такива като теб ще ги върнат мафиотите безнаказано в Родината ми.

153

Анонимен

преди 2 години

ИТН - партия на ***, ръководена от задачата да спасява мафията.Видяхме ги ясно - защитават знакови престъпници

152

Анонимен

преди 2 години

Слави похарчи доста народни пари, а дори един кабинет не можа да състави.Доста несериозно, доста.Ама какво искаме от циркаджия.Все пак той си свърши работата да подкрепи статуквото в лицето на президента Радев и руския му кръг

151

въпросче

преди 2 години

кой иска мнението на бсп и кои са тия итн ?!

150

Анонимен

преди 2 години

Слави като не е имал намерение да се появи в парламента защо се натиска да влиза толковаДа не реши че ще е като в шоуто му. Балет бъзици смешки песни гости.....явно се надцени доста

149

Андрейчов

преди 2 години

Драги наивници,сигурно вече сте наясно,че отсега-нататък и това момченце,издънка на стар комунистически род ще ни дава акъл и ще сипе " врели-накипели " наляво и надяс но а Корнелия му е връчила солидна " бездънна " кофа с храчки и плюнки... Този,единст веният ви полезен ход е СЕГА да освободите и то завинаги политическата сцена от нищо жното си присъствие ...

148

Анонимен

преди 2 години

Оттук нататък сте тояжка или патерица!