13

Веселинъ 7112136860

преди 3 години

Сега пак ще ни юркат да им плащаме репарации. Така и през Втората световна Хитлер бе евреин обаче ни набедиха нас. Авраам правеше холокости обаче Ханаан му се видя виновен на бог несушествующии.

12

Анонимен

преди 3 години

Така е като танцуват на Разпети Петък. Празнуват разпването на Месията, когото не познаха и предадоха на смърт. Но Бог поруган не бива.

11

Хемус

преди 3 години

Пишете ги в онази статистика,да изкарат още някои шекел без пот!Фюрерът и нацистите сигурно пак са виновни,че тия животни са се родили ***

10

Анонимен

преди 3 години

Богоизбран народ...

9

Анонимен

преди 3 години

Как може да се случи такова нещо в най-напредналата страна в света, където науката и технологиите са граничещи със съвършени?

8

IBM Fake NEWS 2/2

преди 3 години

Израел - непризната държава от стотици европейски държави.Аз знам само, че Тръмп е признал Израел. За друг не знам.Израел - 80% военни. Дори оная с големия дир00ник дето се води SUPER WOMAN амазонка с камшик и тя да го *** е била военна

7

IBM Fake NEWS 1/2

преди 3 години

Вседържителят или Бог Отец. Няма разлика на пръв поглед, но всъщност не е така.Щом става дума за християните Бог пипа меко. Той е баща, а ние неговите деца. Затова Иисус го нарича Татко - Бог Отец. Вседържителя използва проявление на Отец спрямо нас християните.Вседържителя не използва същото проявление към евреите и в частност останалите семити - юдеи и мюсулмани. Спрямо тях пипа много твърдо. Често ги поваля на земята. Това не е случайно. Всъдържител знае, че са военолюбиви и фарисеи.

6

1234

преди 3 години

Бог, не Яхве, ги предупреди да спрат със соросоизма и глобализма иначе както си мислят че са трибуната и гледат света от високо..... ще има пак холокост

5

Анонимен

преди 3 години

Ден на национален траур за тия дето се изпогазиха като уфсе.

4

Анонимен

преди 3 години

Как разследващите още не са разбрали, че тези са поредните жертви от холокоста?

3

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

"десетки хиляди УЛТРАортодоксални евреи"!!!Преведено значи фанатични ционисти.И каква е разликата между тях и талибаните?!?Значи когато израелски ракети падат над Палестина и Сирия се пише "борба с тероризма", а когато арабите отвърнат е "нечуван акт на жестокост спрямо мирни граждани".Парадокса е, че евреи и араби са почти като братовчеди - ДНКто им е почти идентично какво толкова делят не знам.И все пак лека им пръст на загиналите.Да почиват в мир.

2

До 1

преди 3 години

Кои сте вие, да не сте някои вампири?

1

Анонимен

преди 3 години

Ние от 2000 години сме в траур, ама кой ни брои нас