14

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Оказва се, че думата "***" подлежи на цензура в "Днес" . Пази боже слепо да прогледе !

13

8

преди 2 години

До Атентатът:Защо Борис не отиде на погребението!?Атентатът е подготвян много време и едва ли не е претърсван много пъти преди опелото!?Във време на тотален терор да допуснат такава грешка?Вервате ли!?

12

11

преди 2 години

Не е богохулство!Аз не бях там и няма да бъда никога!Това не е моят Великден!Защото моят Великден /децата и внуците ми / са на хиляди километри от България,прокудени от управниците ,които разграбиха богатствата й,унищожиха промишленост и селско стопанство и забогатяха,оставиха ги без работа и те напуснаха!Това е техният Великден и на тлъстите попове!Техни са и печените агнета и разкошните козунаци,тяхна е България,която много обичах , но вече мразя и ненавиждам овчедушния й електорат!Яжте и пийт

11

Анонимен

преди 2 години

хиляди не са милиони.бъгларите не са особенно набожни.

10

ала бала

преди 2 години

ти май сам си пишеш

9

Атентатът:

преди 2 години

В "Света Неделя" е повод не причина да бъде избит формиралият се досега интелектуален елит, част от които не са имали нищо общо ... И като едното нищо този атентат е бил направен от Сакскобургите с цел разчистване на сметки ...Умно копиленце се оказа Сакси ....но не достатъчно умно ....

8

Атентатът:

преди 2 години

В "Света Неделя" Е опит да бъде изтрит колониалният срам на България като се елиминира вицекраля и семейството му ... И без никакво съмнение атентатът щеше да успее ако не беше изпял мечтата "За чиста и свята република" .... През 2002 година, когато Вицекралят се върна имаше пълно слънчево затъмнение видимо на наша територия ...Това трябва нещо да ви намеква ....

7

Атентатът:

преди 2 години

В "Света Неделя" е тежко заклеймен и обявен за комунистическа атака. Поради което следват преследвания, гонения, разстрели. Всъщност атентатът на "Света Неделя" е пряк отговор на колониалната политика срещу един народ, който е бил близо 500 години под властта на Османската империя. От трън та на глог се озовава България под Батембергите и Сакскобурготите. Осъждат 9/11 и Света Неделя по един и същи начин - акт на тероризъм ... Обаче не са - но направи си го сам да не може друг да ти го направи..

6

Анонимен

преди 2 години

Празниците в края на Април и началото на Май са много стари и нямат нищо общо със християнството. Тия неща са още от култът към слънцето преди 20 000г. Празнуват ги всички стари народи под различни имена. Празнуват се в северното полукълбо защото в този период от годината топлото време вече взема пълен превес над студеното. Зимата официално си е отишла. Слънцето е високо. Денят е дълъг и отново се заражда животът. Затова първо е "Цветница" и после и горите стават зелени....

5

до анонимеН

преди 2 години

Тотално не се спазва дистанция и карантина. Снощи хора току що дошли от САЩ се разхождаха и се хвалеха по магазини и паркинги на Триъгълника без изобщо да им пука. Да не е отпаднала карантината за влизане от САЩ. Каква е тая държава Разграден двор и наглост.

4

Анонимен

преди 2 години

От всякъде ни следят с камери, вземат ни данните, наложиха ни маски, запушиха ни устата. Дистанцията предпазва без да омаскарява но никой не я обяснява и не се спазва, едни огорчителни отношения, предателски парламент и посредствено правителство, лъжи и кражби, фалшиви телковете, бедност, необразованост, потъпкване на правила, подмазвачество, доноси.Няма качество на живот, завист злоба и лицемерие.

3

АнонимеН

преди 2 години

ТОТАЛНО НЕСПАЗВАНЕ НА ПРОТИВОЕПИДЕМИЧНИТЕ МЕРКИ ЗА МАСКИТЕ НА ЗАКРИТО!

2

Анонимен

преди 2 години

Може да са вярващи, но в какво вярват?Като гледам снимките, не разчитат на Бог, както повелява християнството. Приличат на ковидианци.

1

Анонимен

преди 2 години

Вярващи??!!Вярващият се уповава на Бога! 90% от "вярващите" бяха маскирани в Божия храм. Явно вярват, че маските ще ги спасят, ако Бог ги призове. Жалка картина.Миналата година имаше 15 вярващи на службата и 15 слуги на лукавия в полицейски униформи. Тази година имаше стотици слуги на лукавия без униформи, но с маски, търсещи нещо от Създателя. По-извратена вяра едва ли има. Денят на Страшният съд предстои.