309

Анонимен

преди 3 години

- Една вощеница от 5 лв, че съм много вярващ, а и изглежда по-добре на снимка ... - Ама господин премиер, не можем да ви върнем ресто от тези 500 евро ...

308

До 357

преди 3 години

Доктор по ,,физическата подготовка и нейната роля в работата на оперативния работник,, нещо такова беше доктарантурата--- малко като 9-тия му дан в каратето и генералския чин.Все тая важното е, че го е страх от истинска среща с НЕ Гешев и ,че народа вече иска да си ходи както и му иска сметка за мноооого неща случили се през годините ,ако е невинен няма проблем,като гледам обаче бая страх има та не ми се вярва.А тези където са против него не е важно да имат докторантури защото не ламтят да упра

307

Анонимен

преди 3 години

Ти си *** Бойко не се крий зад маската на християнин

306

Аз съм IT

преди 3 години

7бона заплатата ,малко е за София!

305

Анонимен

преди 3 години

До Герб са гадовеВсе пак този "неграмотен примитив" е станал доктор на науките и то при стария ВАК. И то преди да започне с политиката. Тогава трудно се минаваше, не като сега. За целта трябва да си прочел доста литература. А ти с опорките каква научна степен имаш?

304

Анонимен

преди 3 години

Бойко, ще избухнеш в пламъци! Не пипай там!!!

303

Икономист

преди 3 години

Борисов става за звеновод, но ако купи ливади и пасища за да има къде са пасат овцете на дърещя му. Нали това искаше от българските емигранти. Тя се върна от САЩ и сега ще става овчарка, но нито има кошара, нито овце. Баща й да и купи, нали според него инвестициите в земеделието имат доходност !

302

Анонимен

преди 3 години

само 2 статии с лика на вожда ли има днес

301

Анонимен

преди 3 години

Бацо да не е решил да става - монахНапоследьк все в цьркви се снима

300

Читател

преди 3 години

Народът ти е най беден в Европа,70% от хората изнемогват,чудят се за какво първо да харчат,а ти съвсем по демагогски се снимаш с човеците Божи,които виждат дереджето на българите.Грях е,да обикаляш църквите и да внушаваш на народа ни,че си вярващ Християнин.Господ,не обича индивидите заличили човешки животи.

299

Някой си

преди 3 години

До 341: Той Орешарски на времето понеже имаше имаше хубав изказ, визия, пък и беше доцент в УНСС та хем цъфнахме, хем вързахме ... особено КТБ. Те всички тия са с много хубав изказ и езици. Не знам само само защо после се крият в ЮАР, Сърбия и прочее?

298

Хаха

преди 3 години

Бойко пак разлайва червените неудачници.

297

Герб са .

преди 3 години

Само където въпреки купените гласове, мъртвите души и гласовете на ромите едвам бандата ГЕРБ достигна 26% и то с коалиция.Няма никакво значение колко е била избирателната активност щом не са гласували за мафията ГЕРБ значи са не доволни.Само знам, че на следващите избори ГРОБ ще са с още по малко гласове.

296

Анонимен

преди 3 години

До Герб са гадовеВикаш той Тошко е толкова възпитан?

295

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен А за твой герберастки ужас има потенциал само да стане най-известния затворник.

294

Анонимен

преди 3 години

До Герб са гадовеСамо дето не сте 70 %. На изборите гласуваха 43% от населението.По твоята логика 80% от населението на иска Радев и новите партии.

293

Анонимен

преди 3 години

За врекъл се в бкп е много вярващ.

292

Анонимен

преди 3 години

На пети май ще видиш кой срещу кого е в София.

291

Герб са гадове

преди 3 години

До Някой сиХайде да започнем така досега ни управляваше един бивш шофьор на мутрите, крадец на коли, арогантен, самовлюбен егоцентрик, неграмотен примитив със изказ на чобанин но не и на премиер!Човек с ограничено мислене, говор и просташко поведение!Както казах щом и София е против този неандерталец и неговата бянда значи има светлина в тунела.Новия играч ще се появи на следващите избори а до тогава бъдете смели.

290

Тиква Генерал

преди 3 години

Коментарите вече са излишни - всички си знаем!То наглостта счупи ***!