27

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"свършиха ли с тероризма и талибаните"Че какъв тероризъм са вършили талибаните? Тероризма го вършеха саудитците от ал кайда с въораженитео и тренировката от ЦРУ. Талибаните са просто местни пущуни избягали в пакистан и водещи борба за пропъждане на нашествениците от техните земи.

26

Анонимен

преди 3 години

До Сащ"Брани света от радикалният ислям!"Като финансира и въоражава алкайда.

25

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 34Няма никакъв скандал между израел и педофила байдън. Байдън е послушна израелска *** също като тръмп.А на тоя запис не става дум за издаване на никакви секретни операции а за заплашване и изнудване на иранците че изрелската терористична кампания по избиване на цивилни учени и интелектуалци ще продължи ако не направят отстъпки.Просто байдън поднася израелската заплаха вместо тях защото е послушко и прави каквото му кажат.

24

Анонимен

преди 3 години

До Дали"Американските проксита дали ще изкарат 3 месеца?"То американското прокси отдавна не е на власт. В моемнта талибаните контролират Афганистан. САЩ преговарят с тях а не със собственото си прокси.

23

Анонимен

преди 3 години

Фалшива новина. Окончателно изтегляне никога няма да има. САЩ ще се разпаднат но бази около Иран пак ще имат.

22

Тома Неверни

преди 3 години

Окончателно- окончателно или само окончателно се 'изтеглят'?или се изтеглят за да направят завръщане?

21

Дали

преди 3 години

Когато СССР се изтегли от Афганистан тякното прокси правителство изтраЯ близо 3 години. Американските проксита дали ще изкарат 3 месеца?

20

Анонимен

преди 3 години

1во Защо няма статия за отношението на Байдъновата администрация към Северен Поток 2????Че Джо е подвил опашката и е оставил всичко на благоволението на Путин?!2ро Защо няма статия за скандала между Байдъновата администрация и Израел???Израелските служби за сигурност извадиха запис,че Джон Кери е издал над 200 от военните им акции на Иран!!!Защо българските медии мълчат за тези скандали?

19

Анонимен

преди 3 години

До АнонименКак е "перестройка" на американски английски ? "перестройка" е потурчване

18

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 30Не е партизанска война а пещерна. Там са много пещери и талибаните се крият с плъхове в дупки.

17

Анонимен

преди 3 години

САЩ направиха 2001 г направиха чудовищна грешка, влизайки с войски в Афганистан. Тая средновековна ислямска фанатича държава не подлежи на демократизиране и това си е нейна суверенна работа. Опариха се Англия,Съветския съюз и сега САЩ.Вместо да разрушат инфраструктурата на фанатиците от въздуха, американците се набутаха на терен.И се почнаа...Никой никъде не е спечелил срещу партизанска война. Да се питаш САЩ имаха ли ЦРУ, АНС, Съвет на Началник щабовете, Президент и, военен министър 2001г.

16

Сащ

преди 3 години

Брани света от радикалният ислям!

15

Анонимен

преди 3 години

За 20 години Америка е похарчила 2 трилиона долара за "вечната война"-----------Колко е спечелила от износ на хероин? 20-30 трилиона?

14

до баняджията

преди 3 години

И ся ко стана,ко???Демокрацията победи ли,"свободният свят" горд ли е от "успеха" постигнат в Афганистан?------------Несъмнено, някои генерали, политици, доставчици, производители и най-вече посредници на оръжие са останали мноооого доволни!!!

13

Баняджията

преди 3 години

И ся ко стана,ко???Демокрацията победи ли,"свободният свят" горд ли е от "успеха" постигнат в Афганистан?

12

Анонимен

преди 3 години

Разходите на САЩ в Афганистан от 2001г. до 2019 г. възлизат на 822 милиарда долара.Но, едва ли някога ще узнаем истинската сума!Еех, ако тези средства бяха вложени в рушащата се инфраструктура на Щатите, вместо поредната загубена и безсмислена война...

11

SS

преди 3 години

И като се изтеглят какво ще стане с Афганистан ? Талибаните пак ще вземат власта.Колаборациониското правителство ще бъде изметено.

10

Истината

преди 3 години

До АнонименА на рашките какъв беше повода да въведат "ограничения военен контингент"? Подкрепа на просъветското правителство. Така го подкрепиха, че 2 избиха милиона афганци а на края талибаните обесиха руския слуга Наджибула на един кран.

9

Анонимен

преди 3 години

До 15 Първо да плащат братчедите ти от мечкаристан за периода 78- 89 г!

8

Анонимен

преди 3 години

До Истинатаама нали повода им be ,тероризма и атаките на 11 09 2001