15

123

преди 3 години

До 12Има и трети законов вариант който поне аз незнам дали е приложен някъде в страната ни. Всички съсобственици основават асоциация и се фактурира на асоциацията. Тя си изготвя собствена методика за разпределение между членовете си. Този вариант е широко застъпен в Румъния. Как ще се отчитат самостоятелно или чрез фирма, ще се разпределя ли сградна инсталация или не, събирането на сумата и начина по който ще става всичко това си го определя асоциацията на съсобствениците.

14

123

преди 3 години

До 12Услугата при старитя тип инсталации се предоставя на сградата етажна собственост. Всеки собственик на имот в сградата е неин съсобственик. Тава е нещо което малко хора осмислят. Не осъзнават че са съсобственици, а не еднолични собственици. Има вариант за отказ от услугите на Топлофикация ако на общо събрание 2/3 от собствеността се откаже.Друг вариант е както сам си посочил съсобствениците да изградят инсталация от хоризонтален тип.

13

анонимен

преди 3 години

ПЛЮХТЕ МАЯ МАНОЛОВА, ЧЕ БИЛА ЗЛА, НАХАЛНА, БЕЗОЧЛИВА АМА АКО НЕ БЕ СКОЧИЛА ТЯ И НАБЪРЗО ДА ПОВДИГНЕ ТОЗИ ВЪПРОС ЩЯХТЕ ОТ 1 ЮЛИ ДА СТЕ ЗАРАДВАНИ С НОВИ ЦЕНИ НА ТОКА И ПАРНОТО. И ТАКИВА КАТО НЕЯ СА НЕОБХОДИМИ В ПАРЛАМЕНТА КОЛКОТО И ДА НЕ Я ХАРЕСВАТЕ.

12

Ха-ха-ха...

преди 3 години

Изплашиха се! Ето как се появяват добри дела, когато Бойко Борисов излиза от употреба.

11

Анонимен 22

преди 3 години

Тук се говори за месец МАЙ и за Булгаргаз. Обикновено цените ни ги вдигат от Юни по предложение на дружествата. Ще видим скоро какво ще кажат по този въпрос. Не съм особен оптимист. Няколко процента както всяка година - дори и миналата. Уж нови тръби, уж намаляване на цената.., хъбове, джипкии....

10

SarsCov2

преди 3 години

Лято идва, като дойде есента ще вдигнат цените, хем след изборите. Но после след това масово зануляване пак ще има протести и вече и бой ще ядат.

9

Анонимен

преди 3 години

Нали ни говореха за диверсификации,за конектори,за конкурентност,за ниски цени. И накрая пак искат увеличения. Отново прах в очите са ни хвърляли за светло бъдеще.

8

123

преди 3 години

До 3Това на Манолова е популизъм. Сградната инсталация е обща неделима собственост на всички съсобственици в сграда етажна етажна собственост и разходите за отдадената от нея топлоенергия се заплащат пропорционално на собствеността. Във всички страни включително в Германия и Франция при инсталации от този тип се заплаща сградна инсталация. Ние не откриваме велосипеда.

7

Анонимен

преди 3 години

Всяка година трябва да има избори.

6

Аз

преди 3 години

Ако станем *** ще се оправят ли нещата?

5

Анонимен

преди 3 години

Щом почва такова опипване на почвата в медиите, значи пак ще вдигат цените. Това е от 30 години. Заглавията както следва - няма да се вдигат , после може малко, после шоково, после няма да е шоково само едни 10 15 20 % Медиите са съучастници в тоя грабеж.

4

До ФСВ

преди 3 години

Май си объркал годишна и месечна заплата, 6319$ годишна заплата софтуерен специалист е много така ли?

3

Ф.С.В.

преди 3 години

Понеже взимаме газ от Азербайджан -вижте какви са им заплатите!!! В ПЪТИ повече от Българските!! Едни държави завършващи на "СТАН" живеят в пъти по добре!!!

2

Ковачки

преди 3 години

Ей Иванов!!! -веднага връщай милионите които ти дадохме под масата

1

Българин

преди 3 години

Боко тиквата така е наредил, избори идват след два месеца, а ток така или иначе си заминава.