109

Анонимен

преди 3 години

При тая смъртност от ковид, с която смаяхме Европа, грехът е ваш, спите ли добре, спокойно ли ви е на душите?

108

Койчо

преди 3 години

Вашта хунта е зачената в грях коце питай най големия грешник от Банкя.

107

Анонимен

преди 3 години

Костадин/а Ангелов/а пак се излага, че той също е обикновен човек, ***.от и грешник.

106

добре, че ще разкара

преди 3 години

добре.че ще се разкарая на някъде

105

и тоя се изказа

преди 3 години

и тоя се изказа, ужас.....

104

Юрист

преди 3 години

Много беше важно за мен да чуя мнението на тоя лекар за изборния кодекс!Герберастията няма абсолютно никакъв срам!

103

Анонимен

преди 3 години

По принцип, всички герберисти са излезли от на майките си онези работи напълно квалифицирани и можещи! Всички останали са неспособни да им стъпят на малкия пръст и по-добре да си затварят устите!!

102

Анонимен

преди 3 години

КОЦЕ ама ти си бил много мъдър само дето ние народът сме мааалко по мъдри от тебе и гледаме с насмешка напаните да се самоизтъкнеш като въшка на челото само че нали знаеш какво става с тази въшка

101

Анонимен

преди 3 години

До АнонименА ти откъде знаеш,че са умирали от коронавирус,като много хора ги писаха, че уж умряли от коронавирус,а те са умряли поради други причини?

100

Анонимен

преди 3 години

Този и неговите господари ще горят в ада. Заради некадърноста му изм.ряха 20 000 човека. Това е официалната стъкмистика а не официалната е над 50 000 човешки живота. Когато европа гореше при нас нямаше нито един заразен. Само след няколко дни ни подпалиха прибралите се от Италя Испания и Франция. На всичкото отгоре не спряха полетите и не затвориха границите. А една очиларка прати автобуси да вземат от границата ман..галите от столипиново. Запалиха ни и още нмежем да се изгасим.

99

Анонимен

преди 3 години

До ВасилОставете го човека на мира, тоя доктор нищо лошо не е направил, знаете много добре кой командва - вожда, каквото каже вожда,такова сервират слугите му на зрителите.А и за коронавируса командата беше световна и от СЗО ,а не от България, тя се подаваше на всички държави от един световен център,а те само изпълняваха.

98

Анонимен

преди 3 години

До Човечествотосъщо е заченато в грях, за който Спасителя плати с живота си. Такава е съдбата на християнската цивилизация...-----Ами как точно е заченато в грях? Няма нищо по-естествено от това, да изядеш една ябълка и да се нахраниш. Грях е, когато Каин убива Авел,но не е грях да се нахрани човек. А Исус Христос ,се е появил доста по-късно, минимум десетки хилядолетия след появата на човека

97

Анонимен

преди 3 години

Най кадърните и отговорни хора са в ГЕРБ!Другото е отпадъчен продукт на БСП,ОФ маргиналите!

96

Българин до 100

преди 3 години

А Нинова и Радев може дори по няколко пъти, нали?

95

:-D

преди 3 години

Мухахахахаххаааа

94

Христос воскресе

преди 3 години

Мили хора, трябва ли на този светъл ден да показвате тоя *** или който и да е от гробарите. Не ви ли стига всеки ден от сутрин до вечер да ни ги натрапвате по продажните телевизии та и днес. Направете една рубрика - ретро или архив и всички тези продажници и крадци ги слагайте там

93

Анонимен

преди 3 години

ГЕрП харесват демокрацията само когато те управляват, иначе за тях е машинации, грях и лъжи

92

Dinosaurus

преди 3 години

До инженер: не си плюй на занаята, точно на теб трябва да ти е най-ясно, че който борави със софтуера, той определя изходните резултати. И може да се продаде на която партия плати повече. И хакерите са много по- малко от избирателите, много по- лесно контролируеми, повечв може да им се пмаща и повече могат да причинят огромни измами. Какъв контрол? Никакъв!! Ура за БСП !

91

Г-н ботокс

преди 3 години

Разбирам от вируси, ваксини, право, политика, администрация.Късметлий сте, че ме има.

90

само да попитам

преди 3 години

този доФтор от кога стана класически политик и започна да разбира и да дава акъл за политика???????...и то за избори?!?!?доФторчето дали знае че лекари неофициално си признават че умишлено се оставят хората да умират карат ги до болници с други заболявания и те им казват да се връщат в къщи че нямало места!!!!!...при толкова много болници и частни!!!!който има познати лекари да пита те ще му кажат!!!троловете в сайта да си траят...че ангелите на смъртта(доФторите) и тях така ще лекуват!!!