212

Истукан

преди 3 години

Нали БСП щяха да казват дали ще приемат мандата. Ще го приемат, това чакат, ама се правят на ударени, защото ги е срам да опрат пак на ДПС.

211

Анонимен

преди 3 години

БСП НА ВЛАСТ -- УЖАС

210

Прав си

преди 3 години

До Анонимен45 плюс 30 прави 75 г комунисти на власт.Достатъчно.

209

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 210 Протести за какво ?Радев и 1 ден не е управлявал . Преди като беше направил служебно правителство , да не да дойде апокалипсиса ? Слави , Иванов , Бабикян и ДПС задават тона в момента . Те гласуваха машинния вот и увеличаването на секциите извън ЕС .Защо не се протестира срещу тях ?

208

Естонците са руснаци

преди 3 години

Да

207

Анонимен

преди 3 години

ХА ХА ХА БСП НА ВЛАСТ -- ПЪЛЕН СМЯХ

206

Диана

преди 3 години

Аз съм много проста гарга.

205

Решение

преди 3 години

За да няма комунисти на власт,роблемът е лесно решим-едно лустрация до трето коляно и нещата се решават от самосебе си.Аз съм набор на вожда.Исках да стана комунис навремето заради екстрите.Но ме отрязаха,че нямям препоръки от другари кумунисти.Келепир имаше в тия работи.Сега е същото,защото хората са същите.

204

Bp

преди 3 години

Единствено, което може да се направи Народен съд за Герб и ДПС.

203

Анонимен

преди 3 години

Долу диктатор Радев!

202

ВОДИ МЕ ПАРТИЙО ВОДИ

преди 3 години

ИЗГОНИ МУТРИТЕ, ДОЙДОХА ПАРТИЗАНИТЕ, А СЛЕД ТЯХ Е ПОТОП, ВЕЛИКИЯТ ФАЛИРАЩ- РУМЕН ГЕЧЕВ Е В КОМИСИЯТА ПО ФИНАНСИ- ЗАКЛЮЧВАЙТЕ МАНДРИТЕ,МОЖЕ И ДРУГО- КРАДЦИТЕ ИДВАТ.

201

Мяу

преди 3 години

Най_бедната прослойка от населението с помощта на Съветската армия унищожи Успелите тинейджъри, като Пеевски. Сега обаче, това не може да се случи, защото я няма червената армия.

200

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

АЙДЕ ХАЙРЛИЯ ДА Е

199

xaxsasб

преди 3 години

Леле, тия 100 килограмови чичаци как могат да се разхождат като робокопи с тия костюми в тия жеги. Аз 70 килограмов умирам от жега по къс панталон, а те се навлекли с по два дълги ръкава. Панаира на суетата е голямо нещо и това се счита за етикет, а не за нещо достойно за присмех? Добре, че съм бачкатор и спя по цял ден, тия у медийното пространство ги нема никви у главата.

198

до Ганди

преди 3 години

нови няма и да има всичко е отровено с самолетно гориво изхвърляно при кацане от нашите братя хамериканците

197

Ганди

преди 3 години

Ей льотчик,сядай в грипена и отивай да пръскаш нивите та да свършиш нещо полезно и ти за тая държава

196

Трябва като

преди 3 години

Естонците на есен мощен шут в дирника на превратаджията

195

Анонимен

преди 3 години

С избора на Р.Радев за първи път от 30 години насам народа постъпи мъдро.Дано не се издъни на предсрочните избори и не се спъне пак в една и съща тиква.

194

Жоро

преди 3 години

До тъпия ***, дето защитава комунистите. Че си *** е ясно, но защо трябва да си и упорит. Ако ще се сменя формата на управление, аз съм за конституционна монархия. Тоя грозен Резилдент е срам за държавата, а и според клипчетата които гледах има склонност към определен тип френска любов. Скоро цялата истина за този *** ще излезе и хората ще видят колко измамен е публичния му образ.

193

Анонимен

преди 3 години

Абе,какъв е тоя герберунгелски вой?Малии,какъв страх ги е обхванал,не е истина.Изглежда има за какво да са толкова уплашени.