102

Помнещ

преди 3 години

Тоя бурсук,от едни други отминали времена,да престане да се обажда,когато никой не го пита за нищо!-:)))

101

Анонимен

преди 3 години

Тиквата в панделата!

100

Bp

преди 3 години

Летецът с повдигнатият юмрук беше поканен от кралицата на Великобритания, с която е разговарял с английския си език, а не е муча,л .

99

Догтор Снагълс

преди 3 години

Близнашки е най-висша категория конституционалист------Пхахаха!Смях в залата!И какво от това, той е доказано пристрастен, а в приказките му няма никаква логика. Колко му струват дипломата и титлите тогава?

98

Анонимен

преди 3 години

тези, когато крадат, крадат на едро. Божков, укрил данъци 470 млн, обрал национални ценности за милиони, изнудване, насилие. Василев открадна 4 млд от КТБ-----Нищо от това не е доказан факт.

97

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ получават похвали лично, от Меркел и други европейски лидери------/Меркел отдавна вече е само мерка за тьпота и античовечност.

96

Анонимен

преди 3 години

Всички нещастници от ИТН.ДБ.Мутрите БСП рано или късно ще бъдат измерени. Този случайно попаднал летец на най-високият пост в държавата ще бъде запомнен с вдигнат юмрук срещу Европа.Него никой не го припознава като институция.За 4 год. Никой не го е поканил някъде в света или някой негов колега да дойде в БГ. Това показва какъв бездарник е това руско ***.

95

Анонимен

преди 3 години

Мажа филия с петмез . И чета . Ми тоя е същото. Маже се и е сладък

94

Агент Хари

преди 3 години

Тръбите дето ги зарови за газ г-н Борисов вие комунистите не можете само да ги боядисате.

93

-

преди 3 години

Това нещо ми е по противно дори от бибитко! Нещо като плювнята!

92

баба мара

преди 3 години

които е неграмотен и не знае бълг език няма да гласува защото е глупав и нямакритерии сега нали видяхме салата ракията и чалгата какво направиха пак лида се повтори само грамотни и учени стига цър-ву-ли са ни управлявали

91

Язе

преди 3 години

До АнонименТи първо проучи кой е Станислав Трифонов, какъв е бил и т.н. Проучи какво предлага да свърши, че след като се отказа от референдума май нищо не остана. Та Славчо има една песен "Аз ви обгръщам като нежна лоза и тихо Ви шепна. Ще ви скъсам газа." За разлика от ББ Слави не е прочел и една книга и не знае нито една английска дума. Така, че няма никаква логика да си изберем същия главанак като предишния. Освен, ако не сме пълни ***. В БГ няма за кой да се гласува ...

90

Анонимен

преди 3 години

Всички скочиха срещу Слави. Цялата пасмина от уж леви и уж десни, но всъщност милиционери. Както и цялата пасмина от уж журналисти. Изводът е ясен - ще се гласува за Слави.

89

Анонимен

преди 3 години

За Борисов вече няма печаливш ход освен оставка на 11 май пред събранкето на Герб.Така ще се спаси от позора да бъде най-сетне победен на изборите.За президент не си и помислям-там е най лесен.Така ,че да се оттегли като победител.Спомена се за 2013/14 ,когато истеризираха народа по площади и се изговориха куп лъжи,за да се върне Бойко.Всичко му се върна.

88

Анонимен

преди 3 години

Само не разбрах, защо милиционерите от ДС толкова се страхуват от Слави? Човекът си мълчи, а милиционерите вече са в пълна истерия. За гербаджийските *** /бивши *** на БСП/ да не говорим. Но ми е ясно едно - щом милиционери и *** така са ревнали срещу ИТН, значи е добре да гласувам за тях.

87

Язе

преди 3 години

Прави ми впечатление, че почитателите на площадната демокрация, ***, лилипутин и сие съвременни герой не са способни да формулират никаква нормална мисъл. Просто 99,99% от казаното от тях са простотии, обиди и ругатни и нито един аргумент освен опорки и шаблони.

86

Язе

преди 3 години

До главанакподходящ ник. Слепци с очи, гледат и нищо невиждат. Казал го е един възрожденец на една вечеря, банкет с руския губернатор след подписването на Търновската конституция. разговора е документиран и може да си го намериш и прочетеш. Руснака е казал ''Българите ни обичат". "Не те просто са слепци с очи". "Но ние ви освободихме от Османските турци". "А, от вас кой ще ни освободи". ...

85

Анонимен

преди 3 години

Близнашки отвори кутията на пандора,когато заради една суета да стане премиер ,вдигна революция и съсипа крехкото единство на нацията!Помним как с вампира Янакиев ,опикаха буквално СУ.Как не го изгониха оттам след това безумие не зная.

84

Анонимен

преди 3 години

До 97Мисля,че вече е късно, на бърза ръка си нагласиха нещата.

83

Анонимен

преди 3 години

До главанакАко не можеш да разбереш след като ти е казано в прав текст, има два варианта:1) правиш се на ударен с мокър парацал2) идея си нямаш какво значи конституционно регулирана държавностЗалагам на първото, защото такива приказки на едро, въпреки че сам казваш, че "нямаш титли" (реално не титлите правят знанието, а експертизата в специфичната материя, каквато Близнашки има, а ти - НЕ) показва, че си прочел към какви варианти се върви..Най-забавното за вас тепърва предстои