24

Тялото

преди 3 години

Реално няма нито една развита страна в която бедните да догонват богатите.Това си е фундаментален недостатък на капитализма. Скоро се изненадах, че най-голяма е разликата в Холандия. Но като имаш 600 години трупане на семейни богатства няма как семейството ти да е на нивото на някой, който от 20 години се опитва да отлепи от дъното. Богатството най-често е наследствено.

23

Анонимен

преди 3 години

Голямата сила в момента са Китай и Русия които са в съюз.САЩ вече не са сила номер 1.

22

локо

преди 3 години

Не съм мислил, че САЩ ще станат за смях.Наистина великолепна държава! Дано се съвземат и бъдат това, което бяха!

21

любознателен

преди 3 години

До 7 Анонимен-Самия Тръмп ще бъде запомнен единствено с пуча и атакуването на Капитолия.- :)Що си мислиш че всички като теб, се информират само от СиЕнЕн и четат Работническо Дело.

20

щангист

преди 3 години

Г-н Байдън може да бъде шампион в изхвърлянето !

19

Анонимен

преди 3 години

защо спят соросчетата тази статия е за техния лидер , ще им спрат доларчетата.

18

Анонимен

преди 3 години

До 10"Десните партии на Костов, Слави Трифонов, Божков" - партията на Костов вече не е негова и прави сериозен завой наляво, бих казал, че е най-лявата в момента. Партиите на Божков и Слави не ги знаем какви са, защото говорят само общи приказки. Ако сме честни същото важи и за ГЕРБ, БСП и МаяМа - в "програмите" им няма нищо конкретно.

17

Анонимен

преди 3 години

Бейджин Байдън или Мистър 10 процента.Така американците наричат Джо.Заради комисионната,която е взимал от договорите на сина си с фирми на Китайската Комунистическа Партия .

16

komitata

преди 3 години

с една дума тинтири ,минтири да излезем от положение -малкия не го бръсне за нищо

15

зер

преди 3 години

Препечатване на такива CNN-ски статии много ме дразни. Реално разговорите между КНДР и САЩ започнаха по време на Тръмп с исторически постижения в рамките на 2г. Дори самият Ким пресетъпи границата на Южна Корея и се здрависаха.Да ми говорят, че Байдън започва дипломация с КНДР си е жива лъжа.

14

Мъпет шоу

преди 3 години

Джо *** е кукла - ръкавичка!Затова погледа му е такъв един смаян - нали при кукловодството средния пръст се потавя на едно място...

13

Анонимен

преди 3 години

С дипломация разбира се иначе големия Кимчо ще го опердаши ..

12

РЕално погледнато

преди 3 години

Краварите при силни опоненти не са най-смелите и принципни играчи.Скоро ще се приберат да си поплачат в краварника.Времето им отмина. Свободните хора искат да се развиват свободно.

11

Анонимен

преди 3 години

Няма какво да се занимават с тая мишка Ким Чен Ун. Единствено Китай крепи мишката и го ползва за изостряне на напрежението в тихоокеанския район. Крайната цел на Китай е да завладее Тайван, а това за сега е невъзможно заради САЩ. Така че лаещото куче Ким Чен Ун е от голяма полза за Китай. САЩ трябва да усилят натиска върху Китай особено след преврата извършен от него в ХонКон преди година.

10

Чиба американофили!

преди 3 години

Долу чиибурашкин - долу!Стига си лаял! и не хапи!Само се майтапим с господаря ти!

9

Справедливо!

преди 3 години

денуклеаризация на полуострова - след денуклеаризация на континента!

8

Анонимен

преди 3 години

Новият подход ще да е само луноход. Ким отдавна гледа натам, а Бай не слиза от Луната.

7

Анонимен

преди 3 години

Десните партии на Костов, Слави Трифонов, Божков искат да свалят ГЕРБ от власт.Атаката към ГЕРБ е отдясно.ГЕРБ, докато лъже за президента и се пази отляво, ще получи дясно дълбоко влизане от десните партии.

6

Анонимен

преди 3 години

Трябва да се страхуваме от Индия, Африка, Латинска Америка да не станат велики като Китай.Китай е загубена кауза.

5

Анонимен

преди 3 години

Тръмп се правеше на голяма работа и фантастичен преговорчик през целия си мандат, Ким Чен Ун му беше невероятен приятел но нищо не се получи както стана и с цялото президентсване на Тръмп. Самия Тръмп ще бъде запомнен единствено с пуча и атакуването на Капитолия.