10

факт

преди 3 години

Така се рекламира простащината и огнепоклонничеството. А Бог ви показва светкавиците, гръмотевиците и мълниите по време на бури. Ако сложат камери и не слезе благодатен огън, значи е дошъл края на света. Истинският благодатен огън гори без да пари и изгаря тъканите за около 15 минути. Нищо не е така както изглежда...

9

Анонимен

преди 3 години

Тези така и не монтираха една камера, за да се види кой го пали. Ако действително е "чудо" броя на вярващите ще се увеличи. Ако е лъжа обаче, нещо ще минат в архивите.

8

Инспектор Дюдю

преди 3 години

До 9Напротив младежо,Аз съм изключително религиозен и това е причината да не вярвам на шаманските изпълнения на православната църква, като целуване на икони (идоли), лазене под масата, къдежи с разни пушеци и какво още там се сетиш.Единствените ритуали които Исус ни е завещал са Господната вечеря и водното кръщение за пълнолетни хора а не за деца които даже не знаят за какво иде реч. Резултата от това са абсолютно безверие и затвори пълни с "вярващи православни християни".

7

Случаен минувач

преди 3 години

Огънят в Йерусалим тръгва от една свещ, която се "самозапалва". Фитилът й се намазва с разтвор на бял фосфор в сяровъглерод. И след известно време тя се запалва, а всички присъстващи ахват. И казват - ето има чудеса, които само Бог може да върши.

6

Анонимен

преди 3 години

До 9То тия, предложените от теб, са много грозни и уродливи отпадъци

5

Анонимен

преди 3 години

Поредния езически култ вмъкнат в християнството.Практиката е зороастрийска и мирише на Персийска империя.Исус би се отвратил на идотските практики за пари на източната Църква.

4

Анонимен

преди 3 години

"ще е донесен" - на български не е ли правилно да се пише "ще бъде донесен" или това е някакъв църковен термин?

3

Анонимен

преди 3 години

Инспектор дюдю бива ли да си толкова невярващ само си помисли за един въпрос за необятноста на вделената и нейното съществуване и само си помисли може ли нещо такова да се образува от нищото а и един ден и тебе поп ще те опее така че не злослови това за всички в днешния ден!

2

Инспектор Дюдю

преди 3 години

И Прометей ще им се смее на скъпия цирк който организира православната църква!Мойта запалка може да им пусне безплатен благодатен огън.

1

х

преди 3 години

Делекация?Имате предвид дефекация ли?