92

Самуил

преди 3 години

Единствените губещи от това сме ние. На Запада не им пука за нас изобщо, но на руснаците им пука и за това сме братски народ, та дори и да имат изгода от нас. Да, много хора твърдят, че са ни освободили, защото са имали изгода, но дори и така да е поне си останахме християни. Друг е въпросът, че руснаците не обичат дори повече от сърбите, които им се подмазват постоянно. Истината е, че не трябва да плюем Русия, а да се опитаме да бъдем поне веднъж хитри и ние и да не *** отношенията си с тях

91

Дмитрий

преди 3 години

Госпрдин Литвиненко, във Русия най-спокойна и най-благоприятна обстановка в Света, ако говорим за Ковид-19. 7-9 хил. човека инфицирани за денонеощие във държава с население 150 млн. човек. За сравнение във Белгия, къде население по-малко от Москва, звразени в 2-3 пъти повече. Европа във локдаун. Във Русия отдавна отворено всичко. Хората живеят нормален живот! Народ вакцин рат с най-хубави и най-ефективни вакцини, които нямат никакви странични ефекти, а ефективноста 98%!!!

90

Малко слонче

преди 3 години

Тоя черен списък само бивши "приятели" избягали от желязната прегръдка на големия брат :)

89

Анонимен

преди 3 години

С КРАВАРИ ЗА ДРУГАРИ УМИРАШ СПРАВКА БГ

88

Анонимен

преди 3 години

Фашистите пак ни докараха Национална катастрофа, международна изолация и загуба на суверенитет.Чехите излъгаха 1 път, нашите профашисти излъгаха 4 пъти.

87

Анонимен

преди 3 години

До тука ни догараха марионетките на власт от ГРОБ, никота не сме имали по-продажни политици, готови на всякакви извращения, само и само ФАЩ да ги задържи на власт

86

Анонимен

преди 3 години

Когато пишете и говорите за Росия и руският народ разграничавайте малко нещата управата на Росия е отделно нещо от народът и поне в този случай.Ако не можете да направите разлика между правителство и оправляван народ това е много лошо.

85

Анонимен

преди 3 години

До 97Като сте толкова жаловити що чакахте 500години да ни колят?Всъщност вие дойдохте да ни завладявате ,обаче не ви мина номера,благодарение на западняците.

84

Анонимен

преди 3 години

Още Раковски е писал за убийствената руска политика срещу България. Русия не е приятел на България и никога няма да бъде.

83

Анонимен

преди 3 години

Честито! Там да си стои. А вие пийте холандско мляко и хапвайте немски картофи.

82

Анонимен

преди 3 години

Личи си кога Русия е ядосана и кога разиграва театър. В този случай разиграва театър. И България също играе театър.

81

Анонимен

преди 3 години

Супер . И те са в нашия от 44та , после от 86та . Сбогом.

80

Анонимен

преди 3 години

Напълно заслужено, управляващите прекалиха!

79

Анонимен

преди 3 години

Навреме когато Хитлер е поискал войски от цар Борис царят му казал няма смисъл да ти давам войски защото българин няма да, се бие с руснак всички ще дезертират при тях

78

Анонимен

преди 3 години

Българската фашистка прокуратура. България с нейните *** политици и общественици отново е една разорена държава, защото е от губещата страна.

77

Литвиненко

преди 3 години

Руските туристи освен Ковид друго няма да донесат. От 1 година отчитат по 8576 случая на денонощие. То бива плато, бива ама и кокошките им се смеят. Жалка картинка са.

76

Чудесно

преди 3 години

Радвам се, че поне веднъж сме подредени заедно с нормалните държави. Кремълския психопат е обречен. Рано или късно ще го подмятат като парцалена кукла каквото застигна Кадафи.

75

Анонимен

преди 3 години

Най-вероятно няма да има почти никакви руски туристи този сезон, щом сме в такъв списък.

74

Евала

преди 3 години

С такива приятели като Русия, врагове не ни трябват!

73

бай Таци

преди 3 години

А Русия от кога е срещу България може да питате дяда ви Раковски...Дяда ви Захари Стоянов...Дяда ви Стамболова...Дяда ви ген. Колев...И много, много други