96

тя

преди 3 години

Астра -зенека - "ползите са повече от вредите" ! Смехотворно обяснение!

95

БАЙ ХОЙ

преди 3 години

До фактиНевероятен довод... хахаха щом няма публикувани данни значи няма странични ефекти ... особенно от посткомунистическата азиатска *** ...

94

АБЕ , ПАК ГЛУПОСТИ!

преди 3 години

САМО ПФАЙЗЕР И МОДЕРНА!РУСКИТЕ ОТПАДЪЦИ , НЕ НИ ТРЕБВАТ!

93

Анонимен

преди 3 години

До факти 93Факт е, че никой не знае точно какви странини ефекти е показала руската ваксина. Затова нЕма какво да говорим по темата.

92

Путин

преди 3 години

А на товарищ Анджела Расмусен защо не е изпратеа полагащата и се доза Новичок?!Какво са заподскачали американските и словашките дрогари?!Нима не знаят,че който дружи с русняк си вкарва двоен автогол?!Хем ще те излъже,хем ще те окраде,а може и да те почерпи с разкошен,прясно произведен Новичок!!

91

Неанонимен

преди 3 години

За да не се ваксинират или НЕ искат да се ваксинират руските тавагишчи, означава че много добре знаят какви бълвоч-лекарства произвежда руската фармацевтична индустрия.И не само че произведените количества са малко и има як недостиг от същите в Русия, но и ги изнасят.Достатъчно е да видите стъклената ампула, която се реже с малко ножче, за да се "разпечата" и изтегли препарата със спринцовка.Подобни стъклени ампули са забранени за употреба в САЩ и Канада преди 50 години.

90

факти

преди 3 години

Факт е ,че руската ваксина досега не е показала страничните ,,ефекти" на Астра Зенека,Пфайзер,и Модерна.Няма тромбоцитопения,няма инфаркти ,инсулти, миокардити и т.н. -всичките тия ,,прелести" са запазена марка на западните ваксини,особенно на Пфайзер ,за която последно се чу ,че е умъртвила 13 млади мъже(инфаркт) на възраст между 18 и 30 години,американски военнослужащи,за които се предполага че са напълно здрави.И същите производители твърдят ,че ползите надвишават рисковете.За съд са и затвор

89

Анонимен

преди 3 години

Имам познати ваксинирани със спутник v и са си супер. Те сами са избрали да е тази ваксина и не съжаляват.

88

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 90Всички нормални държави се "отказват" от руския бълвоч.Иначе, в Русия как върви ваксинирането, ваксинират ли е се хората, ваксинират ли се?

87

Анонимен

преди 3 години

От anvisa отрекоха да са правили проби на ваксините. Новата весия е че са намерили проблем в технологията описана в документацията, но истината е, че това си е политически отказ, също като в Словакия, под натиска на САЩ.

86

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 86"Но да си сложи нормален човек руска ваксина през 2021г при цялата тази политика..."Все едно да пиеш чай, който ти е изпратен от Путин ...

85

Анонимен

преди 3 години

И Туитър, и Дойче веле да ненадеждни /фейк източници.

84

Гост

преди 3 години

В самата Русия почти никой не си слага ваксината. От това по-лош сигнал има ли?

83

Анонимен

преди 3 години

Проблема с руснаците е, не че не знаят как се прави наука, а че не може изобщо да им се вярва. Руските протежета в БГ да си я сложат и като им измерим едногодишната преживяемост може да им се доверим. Но да си сложи нормален човек руска ваксина през 2021г при цялата тази политика...

82

до Просто решение:

преди 3 години

ми като е толкоеа просто що се пънете толкова цял следобед. Който иска ще се ваксинира, само че някой не дава щото такава е депешата , така са им казали.

81

Просто решение:

преди 3 години

Със Спутник да се ваксинират само русофили. Хем те ще са доволни, хем ще се разбере, доколко е ефикасна тази ваксина. Само да не стане като с ония, дето отричаха коронавируса, пък с връзки се навираха за лечение във ВМА при лошия Мутафчийски!

80

До 82

преди 3 години

Колко трябва да си *** и неграмотен, за да не разбереш, че са коментирали двама съвсем различни хора!? Когато коментира един и същ човек, независимо дали е на латиница или кирилица допуска едни и същи грешки! Ама от Козяк като не могат да плащат на правилните хора, които нито се интересуват, нито четат и вярват само на спуснатото им!

79

Анонимен

преди 3 години

До до 70/71Отговаря се на някой, който показва, че разбира за какво става дума. На такъв като теб, който от тролене или от неграмотност не разбира - няма смисъл.Путин ще те оправи и теб.

78

Едно хибридче, ...

преди 3 години

"... предупреждава в Туитър американската вирусоложка от университета в Джорджтаун д-р Анджела Расмусен, предава "Дойче Веле"" ;-)

77

до пострадал

преди 3 години

хаха ти на това наука ли казваш, че сисе набутсл, че на Илиенци колко китайски ментета има, що не мразиш Китай.