66

Анонимен

преди 2 години

Пак съм аз. Династията на перуката и лакеите да си ходят. Не се ли наядоха вече? И напиха...

65

OhoBoho

преди 3 години

Най-успешния Български футболист работи само с АКЪЛ, стигнал до тавана на футбола с кадърност и много силен УМ за разлика от всичко вас тук и на терена също са като Вас - Хамали с празни глави!!!!!!!!!

64

Каннддат

преди 3 години

Бербатов ти си срам за Българския футбол - да се откажеш да играеш за националния отбор.

63

Обективен

преди 3 години

Боби Перуката е най-непукистия чалгаджия,мислещ за своето благополучие,а не за българския футбол.Срам ме е от такива лицемери.

62

No Coment

преди 3 години

Батето каза след като го свалиха,че в България в следващите 15 години футбол няма да има,а след това ще са нужни още десет докато стигне тогаващното ниво.И беше прав.

61

Старите кучета

преди 3 години

Няма да се дадат лесно! Те изпържиха Батето на времето, а на Бербо ще му видят сметката от раз!Не им се давай, Берба!

60

z-rock

преди 3 години

Аз мислех, че по-надолу в тоя цирк -Бг футбол наречен, няма вече! Обаче Боби Перуката тия дни ме разубеди!! Само съжалявам, че най-вероятно вече са скроили номер срещу Бербатов - нещо се раздвижиха, гледам!! Заради интереса на Венци, Лечков и сие таковаха мамата на най-обичаният спорт!! Жалко!!

59

Анонимен

преди 3 години

След като издигат спортисти за премиери, аз предпочитам вместо постоянно да ме цакат с пешката и да ме държат в шах, по добре да си бягам по фланговете и гол да го вкарвам. Бербатов премиер, президент(БФС) , каквото щете, все нещо ще е по-добре.

58

Анонимен

преди 3 години

Прав си Бербатов.Писна ни от стари муцуни и във футбола.

57

Анонимен

преди 3 години

Айде пуснете Митко да върви напред бе. Млад е и амбициозен е. Все ще направи нещо положително.Стига вече с тия стари кримки, мутри и *** от школата на соца. Пускайте вече младите да управляват. И не само футбола ами цялата държава. Старите да се пенсионират и да си ходят на село да си гледат доматите. Стига са правили зулуми да ни излагат пред целия свят с некадърността си. За 30 години ги видяхме колко струват. Все едни и същи са.

56

Анонимен

преди 3 години

Третата партия като получи мандата да го покани за премиер ако пожелае разбира се.....

55

Анонимен

преди 3 години

Не знам защо партиите не го забелязват, но той може да бъде кандидат за премиер и е сто пъти по добър от кандидата на няма такава държава, който и да е той, с мех в залата......

54

До 61

преди 3 години

То материал нема И Матеус пробваха...

53

От друга страна

преди 3 години

Поправка, сори ...

52

Оъ друга страна

преди 3 години

Бербатов да е лидер - това мирише на оксиморон.Бербатов не е и не може да бъде лидер - това, според мене, е безспорно.И тогава от къде се появи меракът му да "оглави"? Или кой го "подкокоросва", за да се "намъкне" чрез него?А дали е прав или не Боби за оставката - това в този случай и този момент ми се струва втора работа.

51

истина

преди 3 години

Футболистите ни които стигнаха до 4 ти в света, в следващите години съсипаха Българския футбол - изреждаха се за треньори на националния отбор под одобрението на Боби Михайлов който ръководи Българския футболен съюз. Резултата - клубен футбол трагедия, национален отбор - жестока трагедия. Михайлов няма капка морал и мъжество.

50

Анонимен

преди 3 години

До Ееееее Според Ботев ''Свестните у нас считат за луди! '' Какво да кажем повече ,държавата ни се тресе от скандали ,които не водят до нищо добро ,тъй като всичко е от онази на Козяк!

49

джави

преди 3 години

Самозабравил се е Берба.Много е досаден.Боби може да е всякакъв ,но е типичен ***-***-точно като за нас.а Берба яни много изискан,много надут и префинен.

48

Анонимен

преди 3 години

До Боби не еВенци Стефанов си отива завинаги като всеки славянофил руски агент.

47

Анонимен

преди 3 години

БЕРБАТОВ Е ЖИВЯЛ В ДЪРЖАВАТА КОЯТО ЗАДАВА ТОН В СВЕТА. ОТВИКНАЛ Е ОТ БАЛКАНСКА СВИНЩИНА В СТИЛ БОБИ МИХАЙЛОВ.