19

до 14

преди 3 години

и къв ти е проблема с аненовируса, той ще зарази и без ваксина, тези с които работи руската са на настинка, ама ако искаш пробвай маймунския мож да ти дойде по-добре

18

Идеалист

преди 3 години

Деца и хора в детеродна възраст да не се ваксинират с генетични ваксини. Може с старите видове - убит вирус!

17

епидемиолог

преди 3 години

До АнтиваксърВъпреки че по принцип не съм прорив ваксините като цяло- много от тях са животоспасяващи- не мога да не се съклася с коментара ти!Който иска да научи истината за тия ваксини от истински учен - светило в имунологията, да потърси Dr Sucharit Bhakdi They Are Killing People With COVID Vaccines

16

Антиваксър

преди 3 години

Вижда се че повечето от вас са наясно с фактите, но не могат да си направят изводите. Трябва да се намалява населението бе хора. Като стерилизират и децата се подсигуряват. Освен това фъксините наистина са ефикасни - свалят имунитета и на следващия грип яко ще се мре. Казва го бившия вицепрезидент на Пфайзер. Така че ще ги разрешат със сигурност и за деца. В момента тестват на бебета над 6 мес.

15

НЕ!

преди 3 години

Само през труповете ни!Български деца, бъдете спокойни!

14

Анонимен

преди 3 години

Само Спутник V му е майката. Може да не те предпази от Ковид-19, но със сигурност ще те зарази с векторния аденовирус, който както всичко руско не е изкусурен до крой и ще ти лепне перманентна хрема за цял живот.

13

Анонимен

преди 3 години

Аз и мъжо сме с Пфайзер, но на децата няма да я сложа. Не виждам смисъл - те не са в рискова група.

12

?!?

преди 3 години

Това пък за чии ще го правят. Децата го карат леко. А доколкото разбирам и ваксинираните го разнасят. Така че полза няма. Само риск от употреба на лекарство, без да има каквато и да е нужда. Може би само за деца с хронични заболявания би имало някакъв смисъл.

11

Щаб

преди 3 години

докторя и подобни ще хвърчат във въздуха, ако посегнат на нашите деца!

10

май

преди 3 години

Някой ще хвърчи в бездната както пише в дебелите книги.

9

Анонимен

преди 3 години

Да си се чипират те, Бабата и бидоня, не си даваме децата...

8

Мона

преди 3 години

А ще дадат ли опция за неваксинирани с ГМО бъркочи деца да завършат образованието си?

7

Ядосана

преди 3 години

Уф, да се набоцат сами и да не се занимават с българските деца.

6

Анонимен

преди 3 години

Заявките се основават на положителни данни от клинични изпитания, в които са участвали 2260 души на възраст между 12 и 15 години. Препаратът е бил ефикасен в 100 процента от случаите.Ами то в тая възрастова група 100% го карат безсимптомно. Ваксината не те пази да се заразиш, а да го караш по-леко, тоест безсимптомно ...В случая Фазер са установили че тяхната ваксина нищо не променя. С витамин Ц да го бяха правили това проучване - щеше да има същия резултат.

5

Анонимен

преди 3 години

Утре вечер ще Бъда ваксиниран с най добрата ваксина навръх празника на Възкресение ще се Причестявам !Бъдете живи и здрави.

4

Анонимен

преди 3 години

Изобщо не им дреме дали ще убият или осакатят децата в дългосрочен план. Как се изтърва пазар за милиарди, "ползите надвишават риска" да убиеш някои деца, нали така?

3

АнонимеН

преди 3 години

НЕ ПОСЯГАЙТЕ НА ДЕЦАТА!!!ОСОБЕНО СЪС ВАКСИНАТА НА ПФРИЗЕР ДЕТО ТЕПА НАРОДА НАРЕД ВЪВ ИСРАЕЛ)!------------ЗА ДЕЦАТА МИНИМУМ МОДЕРНА ИЛИ ПО-СКЪПА ВАКСИНА! И ТО САМО АКО СЕ НАЛАГА!

2

Златка

преди 3 години

Не пипайте децата ни

1

Анонимен

преди 3 години

НУЛА ТОЧКА НУЛА НУЛА процента хора под 18 години умират от КОВИД. Имунната система е на сто процента "ефикасна" при тях. Но това е без значение за престъпните организации, наречени Фармацевтични компании, чиито убийствен бизнес за сдесетки милиарди позволява да се подкупи всеки на пътя им. "Ваксинирайте" си децата ако искате, но осъзнайте, че участвате в престъпление.