489

Анонимен

преди 3 години

Този неверник, подкрепен от тези, които ПОДМЕНИХА протестите не се посвени на Светлите Великденски празници да организират преврат!

488

Анонимен

преди 3 години

Радев се оказа изключително лош избор. Беше "открит" и представен от Първанов на Нинова. За благодарност Радев прекрати всякакви контакти с Първанов. За този кариерист няма Великден, нито Коледа - безлично злобно съскане без нито едно позитивно послание.

487

БЕН

преди 3 години

Този е пуснал гуша,с хитрост и прикаски се готви за втори мандат.Революционерен кариерист.

486

без коментар9

преди 3 години

Като мишки се свряха в малкия уютен парламент, подходящ за не повече от 120 човека, но това не го решиха. Заплатите си увеличиха, а партийната субсидия не намалиха. Чух неприемлива реплика: - "Колеги спрете да наричате българските граждани българи.! "

485

До :-(

преди 3 години

Като същи бесове - на връх Разпети Петък се активираха. Посреднощ, по коминтерновски. И си го публикуваха в Първомайски ИЗВЪНРЕДЕН (само за целта) брой. Християните не пипат работа в този ден.

484

:-(

преди 3 години

Бърза, а? През почивните дни.Не е чиста тази работа.

483

Анонимен

преди 3 години

Всички промени ан блок трябва да бъдат отменени.Пълно безобразие и позор.

482

Emigrant

преди 3 години

Има ли БЪЛГАРИ тук в сайта а и навън в България?!Как може да търпите тоя руски пъпчасъл иб рик да организира пълзящ преврат,за десети път кюстендилската ра з поретина да прави на крак за 5 часа поредната предизборна недосмислица,за която пак ще излезе да се пени по улиците.че някой пак за нещо я излъгал?!Братя БЪЛГАРИ,защо допускате да се вкарвате в тез пошли,гадни руско,КГБейски филми,а не излезете на площадите и не им начупите главите на тез червени динозаври?!Казвам вие,защото не съм в БГ!!

481

Грипен Гаменов Ветов

преди 3 години

Здраствуйте мишоци!Ей баджаначиту кат завикалу има такъв народ,а аз му викъм,бе нема такъв народ,ама зе чи излезе прав!!Имало такъв народ от чалгари,крадци,лум пени,търкачи на билетчета ,уж десни а те леви,уж градски а те селски,уж нови,а те старите,уж млади а те за пенсия?!Чудо ви казвам?!Майчиту Кюстендилска и тя кат речи мутри вън?А аз викам,*** къде видя мутри и къде по навън от твойте мутри на площадът?*** сига кат задействаха да пуснат олигарсите *** затворити загрях за кви мутри *** реч!?

480

мишо бирочето

преди 3 години

има такъв народ на следващите избори ще бъде няма такъв народ. след промените в кодекса и последните с малко мозък ще си плюят на петите. благодарим ти генерале че ни продаде на туркия.

479

Анонимен

преди 3 години

Хора не ми се вярва тоз парламент да е законен след като не може да излъчи правителсво не може да има права да приема и променя закони. Това ми се струва крайно неморално и може би трябва питане до КС има ли права сбирщината да приема закони след като не може да излъчи редовно правителството ей така между другото. Не.!

478

А бе Радев,

преди 3 години

Защо така припряно се даде ход на това недоносче! Хората Ви мислят за умен човек! Императивните формула на този "избирателен закон" нарушават конституционни права на гражданите! Толкова ли не може да се видят грубите нарушения.Гражданин иска да гласува, обаче отказва с машина, иска с хартиена бюлетина. Лична воля! Отказват му, сочат му машината. Насилват го! Нарушават му се правата. Ако не е мекушав, ще си отиде. За такова отношение ли сте?

477

ПРЕВРАТ

преди 3 години

РАДЕВ НАПРАВИ ПРЕВРАТ! СЛЕПИ И ГЛУХИ ЛИ СА ДЪРЖАВНИТЕ ИНСТИТУЦИИ, ЧЕ НЕ ПРЕДПРИЕМАТ ИМПИЙЧМЪНТ НА ПРЕЗИДЕНТА! ТОЙ Е ПРЕДАТЕЛ, РАБОТИ В ИНТЕРЕС НА ЧУЖДА ДЪРЖАВА

476

Анонимен

преди 3 години

Божков, Прокопиев, Цветанов, Арабаджиеви, Баневи и др. си платиха на Радев, ДБ ИМВ и резултатите са налице.

475

Анонимен

преди 3 години

До До тролската дружинаЩе излезем, но на площадите из цялата страна. И по пътните възли и по проходите и КПП така!

474

До 502 Вярно

преди 3 години

Това си е преврат, организиран по най-брутален начин с промяна на изборните правила.

473

Запомнете, че

преди 3 години

мандатът на Радев ще бъде запомнен като изключително вреден за България. За всичките тези години няма нито едно позитивно послание. Непрекъснато ни натрапваше личната си омраза към Борисов.

472

Защо бързат толкова

преди 3 години

Група хистерички и чалгари изгласуваха промените, Резидента ги одобри, ще ги чете после. Сякаш изпълняват нечия мокра поръчка за светкавичен преврат.

471

Страхлив кариерист

преди 3 години

Радев е готов да запали държавата само и само да се домогне до втори мандат. Той е един от активистите за Триморието.

470

Анонимен

преди 3 години

От ДПС бяха казали, че свалят доверието от Радев и...патериците (викачите от протеста) промениха изборните правила, а Радев на секундата ги прати за обнародване в Държавен вестник. Човекът се бори за втори мандат с всякакви хватки.