40

Emigrant

преди 3 години

Мерките свършват,но мизериите на Грипена са безкрайни,а народецът му се радва и гледка как ще разсипе България,ще ви завлече на дъното,защото е готов да пали и да убива,но да не остане без имунитет,защото Гешев ще го вкара най малко за 20 години зад решетките!!Що за *** гласуват против себе си и децата си за тези дето преди 30 години ни умориха от глад,а вие пак ги навряхте насила в Парламента?!Жалък,откач ен матриал сте да знаете!Няма и не се е раждало таквоз диво племе,освен рашистите!!

39

До 42

преди 3 години

Браво да допълня.ДАНЪКОПЛАТЕЦА все пак трябва да си гледа интереса,в парламента интересите се сблъскват,95%процента от данъкоплатците са работници и пак стигам до това,че няма кой да защитава и отстоява интересите на работниците.Пак тия интереси били комунистически и пак тролчета се нахвърлят по тебе в форумите

38

До 42

преди 3 години

Е това истината кратко и ясно в едно изречение.В парламента няма да го чуем никога.

37

Анонимен

преди 3 години

Ми тези мерки неработят. Защо пък с парите на данъкоплатците да се подкрепят фалиращи фирми? Аиде стига.

36

Анонимен

преди 3 години

Днес 9 часа път до морето . Магистралата задръстена . Хотелите пълни . Какви мерки ?

35

Анонимен

преди 3 години

виновен недоразумението мухобойко

34

м да а

преди 3 години

Само не разбрах от къде ще намерите пари ?

33

Анонимен

преди 3 години

Е споко бе, сега експертите на лъотчика ще оправят нещата. Всички несправедливости ще останат назад във времето. Ще има пара за пенсионери, за бизнеса, за всички. А ако минималната заплата стане 1100лв, то ще набримчиме яка инфлация а трябва да я държим ниска. Също така покупателната способност не само че няма да се повиши а може и да падне на тия с минималката, щото всичко друго директно ще се вдигне по две. Единственият път е квалификация и осъвършенстване, на работещите.

32

Анонимен

преди 3 години

Това ще е много за кратко, харчовете почват като начало за едни машини на един наш човек.

31

Анонимен

преди 3 години

Ами ще работите бе лентяи!

30

Слабоумие

преди 3 години

Чета коментарите , на хора който никога не са се занимавали с нещо свое , да развият нещо !!! За тях всички които не са на заплата или не са към държавната администрация...са престъпници... задължително укриват данъци и т.н....А с какво подпомагна Държавата за стимулиране на малкия и среден бизнес ?!?!?!!?!?Не говоря за фирми лобирани и близки до партията майка ....Жалка история

29

ИТН ИМВ ДеБъ БСП ДПС

преди 3 години

Баламурниците гласували за нас както и останалата рая - да духат супата !!!! Излъгахме Този Народ обаче изобщо не сме против 10 000 лв заплата на новите депутати.И това е минимума. От комисиите отделно лапачка. А и президентчето покрай нас ще се облажи с нова заплатка от 30 000 на месец. Отделно бонуси от спонсорите ни в Дубай и Белград както и от Ердоган ефенди в чиято чест променихме спешно изборния закон !

28

Анонимен

преди 3 години

В САЩ и Западна Европа има комунизъм, държавата храни бизнеса и народа.Капитализъм и пазарна икономика има в Индия, където сега измират от коронавирус. Но купуват американски самолети и затова са наши приятели на НАТО.Либертарианската икономика в Африка, Индия и Латинска Америка е добра само за Каролев, Красен Станчев и други либертарианци.

27

Спокойно

преди 3 години

Тошко ще оправи нещата,той е сценарист!

26

Анонимен

преди 3 години

Има голяма опасност да правят пак бизнес и да работят, без да получават пари да не работят и да не правят бизнес.

25

Петко

преди 3 години

Най-добре е всички да станат програмисти. Хем 10-20 хиляди лева заплата на месец, хем работиш от райски кътчета на света.

24

Анонимен

преди 3 години

Ако бюджета дава парите, следва да раздава на всички. И при условие че е пазарна икономика, парите няма да стигнат. Тогава остава или да махната пазарната икономика и върнат както беше преди 1989 г. или като почнат да затварят бизнеса както 1996 г. защото е пазарна икономика няма пари за всички и остават само най-кадърните или калинките.

23

Като

преди 3 години

гледам коментарите никой ме виновен освен простите необразовани крепостни селяни, коитп се радват на 300 евро заплатка, 40 годишни Икаруси и зелена зона в калта. Добре, че тая скапана държава с това племе изчезва!!

22

до 21

преди 3 години

Кви пари пък ти ще получиш... тия пари от ЕС не стигат до хората.... С тях ебз тях все тая

21

Анонимен

преди 3 години

Заплахата беше миналата година .. 1 години страх и ужас и кво нищо не се промени освен че станахме по-бедни и по-нещастни... като като смъртност не сме мръднали