25

.

преди 2 години

Повечето хора предпочитат РНК ваксината на Пфайзер/Бионтех. Сред тях са Надежда и дъщеря ѝ Зорница. "Тъй като е на 18 г. и така препоръчват лекарите. Доста чакаме. Дано да успеем преди полета, защото днес ще лети, тя учи в Оксфорд и за нас е много важно да се ваксинира, за да може да я предпазим", обясни Надежда Петканска---И кастрирана да е Зорничка няма проблем, то няма и за кога да ражда. Само де ти е жива.

24

Анонимен

преди 2 години

Прочетох учи в Оксфорд, но липсва още акъла не и е дошъл!Аз не си направих нито първа ваксина от АЗ нито Пфайзер и на Модерна няма да си сложа докато всички тези фирми са освободени от отговорност! Не съм антиваксър каквото и да означава! Но съм учила в Швейцария и САЩ и мога да разсъждавам! Грипа чети Ковида го изкарах двойно миналата година и сега през март. Първия път беше доста силен, а сега през март на крак и нямаше да разбера без теста!

23

Анонимен

преди 2 години

В Турция пускат опция закупуване на ваксини за хората, които не искат да чакат.

22

Хм!

преди 2 години

Последният път като отвориха зелените коридори, резултатът беше трета вълна, затворени ресторанти и молове.

21

до17

преди 2 години

Да имаше десетки заразени от старческия дом, въпреки че са били ваксинирани. Тежко протекли случаи обаче там нямаше нито един. Ако не бяха ваксинирани половината вече да ги няма.

20

Анонимен

преди 2 години

Аз си сложих първа доза на Модерна днес в Бургас,без чакане , това беше добре. Дано всичко да е наред, всичките ми близки без проблеми, ще си сложат.

19

Анонимен

преди 2 години

"Не знам дали ги ваксинират или разболяват, но с който и боцнат да съм говорила, всички описват чувство на силна отпадналост, гадене, замаяност. Други споменават за болки в мускулите илли кашлица. Направо са си заразени."Стига си лъгала, лейко куха. Покрай мен само един имаше 2-3 дена температура и отпадналост, ваксиниран с АЗ. Всички други (поне 10) нямаха никакви реакции, включително и аз. *** психопати-антиваксъри. Заради *** като вас съвсем ще утепаме икономиката.

18

Ненормалници се

преди 2 години

редят на опашка за СМЪРТ

17

Анонимен

преди 2 години

Като видят че няма нищо страшно и роднини, съседи и приятели се ваксинират и вече гоним един милион ваксинирани някои скептични и дето ти е страх ще си променят мнението. Защото водещия мотив на антиваксърите е "страх ме е". Това е де факто. Вече близо 1 милиона българи сме ваксинирани и не падаме да умираме по улиците. Дори и няколко човека да имат усложнения от самия грип умират по 100 души на ден. Аз рискувах, ваксиниран съм и си струваше риска.

16

Анонимен

преди 2 години

До БебоДругите градове не са токова заможни колкото софиянци и няма да пътуват на море до Гърция през Май.Да ходиш на море без да се налага да се тестваш като улав на гранницата. Да ти кажа това си е причина достатъчна за да се ваксинираш.

15

Бебо

преди 2 години

Тези опашки са май само в София? Защо няма снимки и от други градове/¢Пловдив, Русе, Габрово/- където опашки няма. Изкуствено се поддържа мнение,че уж има много желаещи за ваксиниране.

14

Анонимен

преди 2 години

Не знам дали ги ваксинират или разболяват, но с който и боцнат да съм говорила, всички описват чувство на силна отпадналост, гадене, замаяност. Други споменават за болки в мускулите илли кашлица. Направо са си заразени.

13

Кремена Р.

преди 2 години

Не мога да повярвам колко наивни са хората! Имаше десетки случаи на заразени след втора ваксина. Например хората от дома в с. Опанец, Добричко, ваксинирани с Пфайзер. И това е което се процеди в публичното пространство, защото има пълно медийно затъмнение по въпроса. Щабът публикува ежедневно на колко години е най-младия починал без придружаващи заболявания, но няма статистика колко от новозаразените са били преди това ваксинирани. Това е съществен въпрос, не смятате ли?

12

do 14

преди 2 години

Не панимаем другарю. Да не стане ако одобрят Спутник, изведнъж да се окаже, че няма проблем с ваксините?

11

Анонимен

преди 2 години

Тези млади хора, които са се наредили на опашката за ваксина, ще пътуват за чужбина и ще останат там. Затова са на опашката, а вие се надявайте на стаден имунитет.

10

Анонимен

преди 2 години

до 10:Що бе. Той никой илюминат не иска да му измрат го ведата. Ти ако пасеш о вце ще искаш ли да ти измре стадото? После какво ще ядеш?

9

Анонимен

преди 2 години

Сега се редят за Ваксина, после ще се редят да ги лекуват от Ваксината!

8

Анонимен

преди 2 години

жалко е , че има толкова зомбирани хора на тая територия ....

7

Илюминат-Ваксинатор:

преди 2 години

Ветеринарна медицина! Бирде го ***. Аре че тряя ва ваксинирам!Живи и здрави. Кой к'во иска да прави.

6

до 8

преди 2 години

И защо? Малко ли народ умряха, специално в България?Ти знаеш ли, че заради такива като теб ще умрат още? Щото поради някакви си твои причини разпространяваш дезинформация, което по принцип дори може да бъде подсъдно. Късмета ви е, че законите в държавата са врата в полето.