10

до 12

преди 3 години

Дайде едно доказателство за кражба!

9

Анонимен

преди 3 години

Когато вълците влязат в кошарата, трябва да пуснем овчарските кучета да ги изгонят.Налага се.

8

Троловете

преди 3 години

Троловете на този сайт платен разбира се и патерица на управляващата шайка са като ми носи навсякъде какво обединение на тези смешници бе Какви патриоти са тези смешници престъпник до престъпник магарешки 4 години затвор да влиза да влизам мутрата след това да влизат другата мутра всички мутри вътре

7

Анонимен

преди 3 години

Време е за "обединение" на всички патерици на крадеца!Жалкарите в действие!

6

Анонимен

преди 3 години

Баш тази снимка ли изкарахте с омлета по стъклата, където турбомутрочалгатруповете през лятото щурмуваха с платените си агитки?

5

96160

преди 3 години

Като видяха, че са кръгла нула в очите на общестото, сега пак ще гърмят патроитарската. Провалени поради непочтеност и негодност, но алчни. те са готови да се обединят с всеки, само и само да се докопат до яслата.

4

Анонимен

преди 3 години

Мони вънка , вънка и повече да не си доближил каквото и да е свързано с политиката. ТИ си за един як пердах и да бъдеш изхвърелн като *** на улицата...

3

Време е....

преди 3 години

Време е на тоя ПЕЗЕВЕНК да му се НАДЕНЕ релсата на врата и да се бутне от моста!!!!

2

Анонимен

преди 3 години

До вчера се псуваха сега пак ще се обединяват за кражбата.Като изтърваха кокала и изведнъж се заобичаха. Такива сме ги гледали много.

1

Анонимен Алкохолик

преди 3 години

Осъдения Марешки ше го броим ли за патрЕот, или не?!? Много неизвестни има за мен тук. До вчера се псуваха сега пак ще се обединяват за кражбата.