15

Идеалист

преди 3 години

Нацизма е бил невинно пеленаче в сравнение с мизантропите от Давос!

14

Анонимен

преди 3 години

До 15Плащането на пари принудително е дискриминация!Тогава и ваксините да ги направят да струват колкото тестовете и да се плаща за ваксина всеки път като минеш границата!Боцкането ми е най-малкия проблем! С диабет съм и се боцкам всеки ден за кръвна захар, а тестовете са по-гадни от иглата като ти бъркат в носа и гърлото!

13

neon7

преди 3 години

Имаш сертификат - вече си абонат !

12

Анонимен

преди 3 години

На моята 5 годишна нокия с бутони за андроид или за епъл да изтегля

11

Анонимен

преди 3 години

Никой не ви кара да се ваксинирате. Навсякъде в тези статии пише, че може да се пътува и с отрицателен PCR тест. Може да струва пари, ама няма карантина и не се боцкаш.

10

bo

преди 3 години

ама чакайте малко нали ваксинираните също могат да разнасят заразата въпреки че са ваксинирани?! Как така ще са освободени от карантина и така нататък... Нещо не мога да разбера какво се случва

9

Анонимен

преди 3 години

Това, че видите ли Хитлер се появил от някъде един дребен лош чичко чужденец с мустачки и повел след себе си стотици милиони да нападнат чужда страна и да палят, изнасилват, разрушават и избиха 25 милиона братя славяни, са приказки за наивници - Хитлер беше изразител на вътрешната потребност на западна Европа. А западно европейците са фашисти по природа, еесовския съюз е продължение на политиката на Хитлер с по меки средства, но сега при паднемият лъсна фашистката същност на ЕС.

8

Анонимен

преди 3 години

А жълти звезди за ненадеждните евроатлантици ще има ли?

7

Анонимен

преди 3 години

До ХахахахахахахахахахаВие как мислите???-------------Мисля, че камък върху камък не трябва да остане от ЕС-Вавилон. Една стена да им оставим и пак хиляди години ще се клатят пред нея.

6

Леша

преди 3 години

Истината лъсна. Китай и САЩ прецакаха Европа. Битката винаги е била за Европа.

5

Анонимен

преди 3 години

Взимайте си ваксините и си ваксинирайте децата там в Брюксел ..*** !!!

4

Анонимен

преди 3 години

Краят на ЕС е товаПробваха да ни задължат да приемем 45 полаСега пък да ни ваксинират за да пътуваме! Ей, аз съм жена под 60 г и имам алергии и проблеми с кръвоносните съдове, забранени са ми всички ваксини срещу ковид, освен това го изкарах. И сега какво? Нарочно да се разболявам всяка година ли, а другите да се бодат на 12 м като кучета и котки, против бяс!Я всички от ЕС да вървите на май*на си!

3

Анонимен

преди 3 години

виждате ли новите фашисти, сър ....

2

Анонимен

преди 3 години

Ми те докато ги въведат "паспортите" и действието на ваксините ще свърши и ще карат хората наново да се боцкат!Гаранция има само 6 месеца!

1

Анонимен

преди 3 години

Начи, как се прави? Първо пускаш слух за някакъв новопоявил се неизвестен вирус, наплашваш до смърт оФцете, предлагаш им обаче и решение-ваксина и следваща стъпка-почваш да издаваш сертификати. И за какво са тези сертификати, като ваксинираните също могат да разнасят вируса?