30

Анонимен

преди 3 години

Гръцки хотелиер кълне друг:- Дано ти дойдат за Великден 3 рейса българи, и всичките с хладилни чанти и сандвичи!

29

Анонимен

преди 3 години

До Ф.С.В.Аз работя в голяма частна фирма, не в IT сектора. Получавам заплатата по банков път, имам 30 дни годишен отпуск/не мога да го ползвам само през лятото/, получавам % за трудов стаж. Да, естествено има проблеми, и какво да се желае като условия на труд и заплащане. Знам много подобни фирми. Не е вярно, че само държавните чиновници имат годишен отпуск. Но, е вярно, че в малки фирми и такива в сивия сектор няма нормиран отпуск, получават заплати в брой е не ги осигуряват на реалния доход.

28

Ха, ха....

преди 3 години

"Бедните" и "гладни" българи....изтормозени от Борисов????

27

Николай

преди 3 години

Всички селяни по родните места !

26

Анонимен

преди 3 години

КАТ СА НЕЛЕГАЛНА ИНСТИТУЦИЯ КАТО ТОЛ ИЗМИСЛЕНА ОТ БОРИСОВКАТ НЕ СА ПОЛИЦАЙТЕ НЯМАТ ПРАВО ДА СПИРАТ КОЛИ

25

ти да видиш

преди 3 години

а аз мислех че има мото протест щото сме бедни :)

24

Анонимен

преди 3 години

Всички сме селяни, ама тия след 1944 г. съвсем оселениха София.

23

Анонимен

преди 3 години

Хиляди българи не се интересуват от това, че ги извозиха от новото ОФ на чалгатурбомутротруповеmе.. По нощите преди Разпети петък извънредно Радев обнародва в Държавен вестник скалъпен Изборен кодекс. И това е в офиц.почивен ден.Взместо хората да се мобилизират и да си търсят нарушените конситуционни права- те избраха да отиват на куупон... на куупоон.Толкова им е акъла.Това ще им е за последно.Скоро няма да пътуват никъде защото ни връщат в годините преди 1989г. Ще го разберете, но ще е късно

22

Анонимен

преди 3 години

Искахме просто да се разходим до Златна Панега.Върнахме се ,защото на практика ни трябваше хеликоптер,за да се придвижваме,беше пълно с коли,и излизащи от София.Ад,тотален,да не можеш да излезеш от града.Да се махат тоя ***,и да не се връщат.

21

кака ви корни

преди 3 години

народа беден , бензина и винетките скъпи , магистралите не струват . къде сте тръгнали бе ?

20

Много правилно

преди 3 години

Aми като си нямат село да копат градинка и лозе, ще ходят на Гърция! Колко хубаво беше едно време! Всички на москвича и хайде на село по Великден! Копат, но ядат прясно агнешко и екологични продукти, после напълнят багажника и обратно в града! Но сега няма мама и тати на село, даже пенсиите не стават, няма кой да дава! Е, не се чудете защо ходят на пикник в Гърция българските граждани! Вече не са селяни, а ЕВРОПЕЙЦИ!

19

G

преди 3 години

До 19, всичките без образование и със средно спецялно са милионери.. Не познавам един Вишист милионер.

18

Анонимен

преди 3 години

Разделението на София и провинция го правят само хора, които имат тежки комплекси. Първите се гордеят с месторождение, защото няма с какво друго, а вторите звереят срещу първите защото също няма с какво друго да "изпъкнат". Тежка работа.....!

17

Анонимен

преди 3 години

Така като гледам работническата класа със средно специално нещо реват в коментарите :)

16

Анонимен

преди 3 години

Хaлкидаки... Да не се задушиш на плажа с маската внимавай че астрата няма да те спаси. Голям кеф на море с вечерен час и маска на плажа.Enjoooy

15

Халкидики &узаки

преди 3 години

С Астра зенека е добре май ще ходим пет пъти на море.Пък вие си стойте в панелките и плювайте селяните.Да ви е сладко шкембе в кварталната кръчма.

14

Мен

преди 3 години

До Ф.С.В.В частния сектор има фирми които дават 30 дни платен отпуск и високи заплати.... май нещо усещам типичния кореняк-шопски таскиджийски хейт...

13

Възмутен

преди 3 години

И нали са бедни българите и имат ниски заплати и затова задръстиха магистралите . Висят на границата с Гърция с часове ???? Бедни били, а? Бедните си седят дома и кусат чорба. А И ОЩЕ -- БЕДНИ В БЪЛГАРИЯ СА НЕОБРАЗОВАНИТЕ И МЪРЗЕЛИВИТЕ. РАБОТА ИМА.А пенсионерите са болни. Не ходят на работа и по почивки и пенсиите са им достатъчни за лекарства.

12

до лекаря

преди 3 години

Правилно - one way ticket...

11

Анонимен

преди 3 години

При обхода на Стара Загора, може да се наложи да почакате час-два в задръстване.