135

Диана

преди 3 години

Не ми е ясно каква държавна измяна е едно добре направено разследване?...На някои хора им е все едно, важното е да не се различават от другите...Само че, истината е тази, която работи и ако в едно разследване набедите невинен, престъпникът ще продължава своите престъпления...Лъжеобвиненията са отлагане на истината и определено никой не печели от това...Да протестираш срещу това да се направи едно добро разследване си е живо престъпление, според мен! А може би и чехите имат комплекси от руснаците

134

джо

преди 3 години

Хубаво е да се публикува приказката за " Новите дрехи на Царя" Много мъдрост има в старите приказки,но сега не са ни нужни МЪДРЕЦИ, а няколко хиляди глупци които да хвалят "НОВИТЕ" дрехи, вместо един които да каже истината, че ЦАРЯТ Е ГОЛ......

133

тя

преди 3 години

Той много добре знае , че това не е дело на руснаците ,затова прави такова изказване !

132

Рушофилски трол

преди 3 години

И нашият пРезидент е с руска заКваска.

131

Анонимен

преди 3 години

ръководени от сащ на сащ такива като земан не им трябва на тях им трябва такива като бб послушни ученици,които се прищна на путин пак ще го твърди

130

Анонимен

преди 3 години

Явно всичките 10 хиляди протестиращи са водили разследване и знаят истината. Само Земан не а знае.

129

А срещу нашия?

преди 3 години

Много нелицеприятни категории могат да се кажат за него.Защо не се сещамза нищо положително?Менторства постоянно.Той самият къде е преуспял,вличния живот ли,в кариерата ли(бил е командващ на 6500 човека ВВС,а следтова задкулисно излъчен за президент и избран като наказателен вот)?Трябвада е обединител,но още от началото на мандата си той разделяше,противопоставяшеи инспирираше скандали.Властта му беше недостатъчна.Заслужаваме си го,че се гласи и за още един мандат.Боже спаси нас грешните!

128

Анонимен

преди 3 години

Ето така се пази демокрация!

127

Няма значение

преди 3 години

До Чебурашкаама да не мислиш, че когато е създаден ЦЪРКОВНИЯ, сиреч книжовен СЛАВЯНСКИ език, *** по българските земи са говорели него ли? :)))

126

Цветната дъга

преди 3 години

тая технология я знаем!В Беларус не мина обаче!

125

Анонимен

преди 3 години

Кога тръгнат хората да искат хлеб и работа тогава ще повярвам,че протестът е истински.Ще избият ромите че взели 50 лв да гласуват и било забранено,а умните и красивите по протестите 3месеца се нагушиха с парици и нема кой да се сети че е АНТИдемократично това нящо.

124

Цола Драгойчева

преди 3 години

До Христо ХристовРистьо, мама, като си почнал, карай по ред.Номер едно е националният предател със съветско гражданство Гошо Тарабата!!!Номер две е Тодор Живков, забравил, че съществуват българи в Македония, Гърция, Румъния Сърбия и Гърция!Номер три е Жан Виденов, фалирал България, съсипал спестяванията на хората, банковата система,приватизирал 33%от предприятията и опитал се да продаде газовите тръби на България на Матушката ти!

123

Анонимен

преди 3 години

аха многохиляден с има няма 1000 ревльовци снимани от различни ъгли.

122

до заслужил граждани

преди 3 години

абе що си такъв наивник с изпилен мозък. Колко е да раздадеш на 1000 *** по 50 евра и да им връчиш по един транспарант и да идат да викат под президентството им. Историята с Орешарски е нагледен пример . Орешарски изтегли един милиард а го свалиха с едни 10 милиона за протестърите. Що *** се изредиха на морето с пари от протестите.

121

Ами ето Ви разликата м/у Чехия и България, там гражданското общество излезе само защото техния президент не е осъдил достатъчно остро путинова рассия, а у нас един преЦедент който твърдеше че "Крим е руски" и искаше отпадане на санкциите с/у рассия, и който с вдигнатия си юмрук направи опит за държавен преврат по кремълски сценарий, продължава да има своите застъпници от русофилските партии и сдружения ... А после че чудете защо не можем да ги стигнем чехите, поляците, унгарците, че и румънците

120

Сланина и Зурла

преди 3 години

Чехите са Чехи,Булгаристанеца е приматочалгар мутрофон!!!!

119

ЧИЧО СКРУЧ

преди 3 години

10 000 протестанти за повече няма долари

118

Цола Драгойчева

преди 3 години

До Христо ХристовРистьо, мама, Пасито никога не е бил фактор в политиката. Едва в правителството на Симеон Соцкобургготски стана външен министър!Докато Румен Грипенов беше посочен за президент от генерал Решетников от КГБ!И петоколонниците от БСП го номинираха! Знам, че е сложно да бъде разбрано от оператор на биологична единица като тебе, но това са фактите!!!

117

Анонимен

преди 3 години

До Владикогато се прави промяна тя боли, нали за това се борите младите

116

Nekoj

преди 3 години

Ти за нас не се притеснявай*****************************За вас никой не се притеснява, за прислужници никой никога не се е притеснявал.