39

Анонимен

преди 3 години

20 000 маскаджии дето ще си легнат вечер в девет с кокошките?? На бас че ще са много по-малко!

38

Анонимен

преди 3 години

До 53Makя ти гръкоманска не може да се примири с това, че България, която мрази, я има, а любимата й Византия я няма. Не може да преживее факта, че българският цар Симеон Първи е разплаквал и таковал фамилията на византийците. На бас, че *** ти не е българка, а някакъв гръцки мeлeз.

37

Анонимен

преди 3 години

До 53Мама ти гръкоманска не може да преживее факта, че Симеон Първи натакова Византия с двеста.

36

Анонимен

преди 3 години

Do 51.Много болен човек

35

Анонимен

преди 3 години

" Близо 20 000 българи ще пътуват до Гърция за Великден" Не, Днес.бг, това НЕ са българи, а безродни гръкофили! Гърците се бият в гърдите, че са много благочестиви Православни, но си затвориха храмовете, лицемерите! Предлагам следващият път гръкофилите - българомразци в България, при война между Гърция и Турция,да отиват доброволно, ако ли не насилствено на страната на Гърция! Нали уж обичат Гърция повечето от България, какво правят тук тия нещастници? България трябва да се прочисти от тия!

34

Овчари сте

преди 3 години

Вие докато се дърляте, аз хванах 2 ципурки на скалите.Сега ще го отпразнувам с холандска бира а след това жената ще ми направи френска .....

33

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 43Сина ми му намериха работа и 4 години е там. Програмисти, управители на хотели и т.н. от там си намериха работа и са доволни. Има и курсове за преквалификация за посещението на които ти плащат! Работодателите преди кризата се поотдръпнаха, тъй като редко се намираше нещо качествено. "Лелките"постопянно ти търсят работа, защото имат базата данни, информация за курсовете и спускат"таргети" които гонят.

32

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 44Нещо си се объркал. Между 29 и 39-та разликата в БВП от 48% в повече за Гърция е стопен наполовина. В долари 39-та на човек БВП 2967USD, Гърция 3620USD. Къде са тези 2 пъти? 38-***, 39-та сме втори след Австрия по разстеж в Европа. 12% на година. Германия яко ни е дърпала напред. Технологии срещу селскостопанска продукция. И 44-та ни резват крилцата. Да ходим да празнуваме на Бузлуджа и Жабокрек. За антонивановци да не говорим.

31

Анонимен

преди 3 години

За какво ти е да ходиш на плаж в Гърция при условие че трябва да си с маска и навън и на плажа според последните изисквания. Да не говорим за висене по граници тестове преди тестове след. Стотици левове за тестване. И то за няколко дни. Страшна почивка ще да е

30

Анонимен

преди 3 години

Гърция 1939г- 7 милиона и 300 хиляди. България 1939г- 6 милиона и 500 хиляди..

29

Анонимен

преди 3 години

Гръцки хотелиер кълне друг:Дано да ти дойдат в хотела 3 автобуса българи, всичките с хладилни чанти и сандвичи

28

Анонимен

преди 3 години

Трябва да си много западнал, за да разчиташ на разни селски лелки в бюрата по труда да ти намерят читава работа... Там са на държавната хранилка и са все хора на шефа.

27

Анонимен

преди 3 години

И да не забравите да докарате индийския щам на ковид...

26

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 44А в населението каква е разликара?

25

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 30И защо не могат да си платят тока? Работа колко искаш! Няма кой да я рабори! Нищо не знае и не може да работи, но му трябват 1200лв.на месец! В самите бюра по труда изпитват трудности с намиране на качествен персонал! Голяма част от регистрираните в бюрата или работят на черно, или въобще не търсят рабора. Последните поддържат регистрация заради социалните помощи.

24

Анонимен

преди 3 години

Уви- през 1939г БВП на Гърция е ДВА ПЪТИ ПО-ГОЛЯМ от Българския. И е време тая лъжа, че 1939г сме цъфтели и връзвали...

23

Анонимен

преди 3 години

До РрПосле защо пенсиите в Гърция били такива. Още повече, че преди 1944-та сме били преди Гърция по стандарт. Радев, Нинова, Гечев нещо, па така....?

22

Анонимен

преди 3 години

СЕга беше момента ШОУ партията да затвори границата с Гърция до 15 майСлави е ИНТЕРИСЧИЯ важно на него да му е КЕФ

21

Анонимен

преди 3 години

Гръците отварят евентуално от средата на май, а ние плачеме, че не можем да отворим на 1-ви май??!!

20

Рр

преди 3 години

20000 ще оставят по 250 евро във Византия. Това са 5 милиона евро или социалните помощи от 1000 евро на 50 хиляди гърци на месец. Е защо неразумни ....