96

Бе

преди 3 години

Тия не разбраха ли, че с нови изборни закони и правила няма да променят предпочитанията на хората ! Хванали се за тия неща като удавник за сламка !

95

Анонимен

преди 3 години

Престъпниците влязоха в парламента и приемат престъпните си закони, поръчани от богатите им спонсори.Приемат поправките "Божков 1"Разпускат борбата с престъпността.

94

Въпросът е!

преди 3 години

Големият въпрос е дали съгласно промените м ИК СИК: 1. Ще брои хартиените машинни бюлетини?2. Ще съществува ли протокол за съответствие на преброенитебюлетини с посоченото в излизащия от машината протокол,подписан от членовете на СИК.3. Машинният протокол следва да бъде разписан само катоудостоверение, че е същият, излязъл от машината точно в тази секция.4. Всяка партия трябва да има достъп до преброените машинни бюлетини и от всички да провери верният резултат от изборите!??

93

Анонимен

преди 3 години

Докато чалгопитеците вдигат пушилка в народното събрание Ристю ефенди действа .

92

БКП регистрира и

преди 3 години

До 1984БКП регистрира и "ВМРО-ИВАН" под контрола на ДС агента Иван (Каракачанов), за да избегнат възмездие за убитите македонски дейци и да заграбят имотите на истинското революционно движение.

91

ПЕНКО

преди 3 години

... " ЩЕ МИ КУПИ КОЛЕЛО - АМА ДРУГ ПЪТ " !!!!!!!!!!!!!!

90

ИЗГОНЕТЕ ФИГУРАНТА!

преди 3 години

ИЗГОНЕТЕ ЧАЛГАРИТЕ И УЧИНДОЛСКОТО ЛЪЖЛИВО П С Е....ЛЪЖАТ ВИ НАГЛО , ОГРАБВАТ ВИ И ВИ ПРЕДАВАТ В РОБСТВО НА ЕРДОГАН И ПУТИН!ТОВА СА ПРОСЯЦИ....КОИТО ПРАВЯТ ВСИЧКО ---САМО ЗО ПАРИ!ЗАПАЛЕТЕ ГИ ЖИВИ!

89

Пълна празнота

преди 3 години

Абе, предвиждам гласовете за Лафчу да паднат на половина! Голям лъец излезе! Колкото и чалгопитеците да му харесват кючеците и мачистките текстове, то стана ясно, че това е само сценична поза, за която стоят истински немъжки полови органи. Чувстват се важни и смислени, единствено когато спонсор на шахматистки ги е изпълнил отвътре!

88

1984

преди 3 години

До Христо ХристовДПС беше регистрирана като партия с решение на Конституционния съд, с 1 глас в полза на регистрация на ДПС. Тогава в Конституционния Съд мнозинството съдиите бяха явно, или тайно, от БКП-БСП. Така БКП-БСП си създадоха патерица, която да ги държи на власт и да провокира проблеми при други кабинети, и ДПС се активираха на Боянските ливади... После БКП-БСП и ДПС управляваха под формата на уж независими кабинети/Беров и Орешарски/ или официално в двойна или тройна коалиция с НДСВ.

87

САМО ЧАЛГАРСКИ ЛЪЖИ

преди 3 години

НИЩО ПОВЕЧЕ!!!!!!!!!!ЕДИНСТВЕНО СИ ВДИГНАХА ЗАПЛАТИТЕ И ПАРИТЕ ЗА ПАРТИИТЕ...!ИЗЛЪГАХА НАРОДА ИМУ ВЗЕХА И ПОСЛЕДНИТЕ 50-лв ЗА ВЕЛИКДЕН !ПРЕДАВАТ БЪЛГАРИЯ НА ЕРДОГАН И ПУТИН!!!ЗАПАЛЕТЕ ПРЕДАТЕЛИТЕ В ПАРЛАМЕНТА И ПРЕЗИДЕНТСТВОТО!

86

Плоски сценарии

преди 3 години

"Тате обеща да ми купи колело, ...ама друг път!"Ей, на това му се вика див популизъм - да обещаеш нещо, да се отметнеш от него, но пък да "обещаеш", че някой друг щял да го свърши някога, но само ако има желание, защото не и длъжен!!

85

Анонимен

преди 3 години

До ВСИЧКО Е САМО ЛЪЖИ..ИТН си направиха заплатите по 10 000 лв. Оставиха чалгарските им избиратели да блеят и да се доверят.

84

Ванката

преди 3 години

А кво стана с намаляване броя на депутатите? Изчезват цели населени места, закриват се училища, болници, предприятия, но пък депутатите демографска криза не ги лови! Какъв е проблема от всяка област по 2-3-*** да се изберат, за София 6-7 да са, примерно, и тва е!?

83

До референдум

преди 3 години

ЕМИ КАТО ИМАШЕ РЕФЕРЕНДУМ - КАКВО ОТ " СВОЯ" РЕФЕРЕНДУМ ОСЪЩЕСТВИ СЛАВИ СЛЕД ВЛИЗАНЕТО СИ В НС?!?!?! ЧЕ НЕЩО НЕ СЕ СЕЩАМ.

82

Референдум

преди 3 години

И нито един в новия Парламент не пророни и дума за референдуми ( това е допитване до народа) !!!! Защото НЯМА ТАКЪВ НАРОД !!! Няма ! Че кой го интересува какво мисли народа ? Защото тази с.г.ан в Парламента си живее за тях, не се интересува дали има народ или няма !

81

Анонимен

преди 3 години

До мафията вън от парлада мафиоти и мошеници влязоха в парламента

80

мафията вън от парла

преди 3 години

мафията влезе в парламента и си има и президентВън на на мафията от парламента и президентството.

79

Анонимен

преди 3 години

До ПенсионерИЗБОРЪТ НА ЦИК ОЗНАЧАВА: ПАРТИИТЕ ОТ ПАРЛАМЕНТЪТ ПРЕДЛАГАТ, ПРЕЗИДЕНТЪТ ИЗДАВА УКАЗ. Така е регламентирано във всички Избирателни Кодекси до 2021. "Новаторското нормотворчество" на "конституционалистите" от Чалга-Тайм е "след публични консултации и процедура,определени от президента" на мястото на "проведена публична процедура". БЕЗ ДА ГОВОРИМ ЗА КУПИЩАТА НЕСЪОТВЕТСТВИЯ ВЪВ ВСИЧКИ ИЗБОРНИ КОДЕКСИ. НО ТОВА Е ДРУГА ТЕМА.

78

ВСИЧКО Е САМО ЛЪЖИ..

преди 3 години

ЕДИНСТВЕНАТА ИСТИНА БЕШЕ :...ЧЕ СИ ВДИГНАХА ЗАПЛАТИТЕ ...И ПАРИТЕ ЗА ПАРТИИТЕ...!!!!!!!ПЪЛНИ , ЧАЛГАРСКИ МЕНТЕТА...

77

Nobody

преди 3 години

Не харесвам Караянчева но е права.При гласуване на машина около 3 мин. заедно със проверка на лична карта и подпис в регистъра. Това прави 20-25 човека за час...айде 30 ако е поточна линия....за 13ч изборен ден ще минат само 300-400 човека. Има секции с по 800-1000 избиратели.А останалите. А ако има засечка на машината?Идеята е да станат масови опашки и да не могат да гласуват хората. А при ниска изборна активност уличните голтаци пак ще влязат в парланента.