9

Нормален

преди 3 години

Като ви чета глупавите детски постове ,се чудя дали има някой от вас по долу който се бръсне!? Май всички сте голобради ,мало умни пубери!Жална България с такива същества!Наистина прав е този който каза че ч.е.п за зеле не ставате!

8

Анонимен

преди 3 години

"Това е станало една седмица преди да те направи един тираджия..."..................................Напомняш съседа Бойко, страдащ от миалгически энцефаломиелит. Нима има нещо престъпно в желанието да се уточни преди колко години се е състоял Разпети петък? Преди 2021 години или преди 1988 години?

7

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Като ви гледам коментарите не се учудвам, че Слави е парламента, дето има татоси, че носи ада след себе си.Нека приемем, че Христос не е съществувал...Нека е просто само една измислена история, но все пак идеята не е лоша - защо поне да не се опитаме да сме по-добри хора?!?Бъдете здрави и щастливи дружина ихубав празник ;)

6

Анонимен

преди 3 години

Да си религиозен си е висша форма на простота..

5

Анонимен

преди 3 години

До ДимитровМанипулация е, че Исус е бил евреин. Не е истина.

4

Анонимен

преди 3 години

На Разпети петък Исус е погребан в каменен саркофаг в пещера. Кога точно е станало това? Преди 2021 години или преди 1988 години?

3

Анонимен

преди 3 години

Представяте ли си ако за всеки починал е трябвало да дялат каменен саркофаг с примитивни инструменти, къде щеше да му излезе края?

2

реалист

преди 3 години

Въпреки, че всичко това са фантастики и художествена литература, ми харесва, че заради измислени от човеците приказки, почивам много дни и дори като си взех два дена отпуск, станаха 10 дена почивка. Имало полза и от фантасмагориите.

1

Димитров

преди 3 години

Погребан в каменен саркофаг!!!Исус е бил евреин ,а не римлянин!Прочетете малко за това как се погребват евреите и тогава пишете!