41

Анонимен

преди 3 години

Защо въобще продължават да пишат и да изнасят тези данни. Няма цял живот да слушаме колко са хванали поредната настинка всеки ден. Че и смърт надписват, промениха критериите за причина за смърт в началото, за да им се напаснат на предубежденията за страшната болест. Че и на Китай се възхищават и акъл от него вземат, като затворят всичко и ще спрат нещо. За един сополив нос нищо не се затваря.

40

Анонимен

преди 3 години

Защо след като има толкова много новозоразени отвориха заведенията и нощните клубове. Ако наистна има толкова заразени и починали не трябва ли да се обяви тотална Карантина. И защо не затворихте градовете за да не се разкарват сеяндурите по селата да разнасят вируса. Нарочно ли го правите. За наказание на народа ли дето ви остави с пръст в устата. Всички са за затвора доживотно начело с оня дето се прави на голем управник.

39

Анонимен

преди 3 години

Вироса излезна по-фалшив от кацането на луната.

38

Малко са

преди 3 години

Много малко умрели в България има близо милион и половина пенсионери, които си умират ежедневно независимо дали има вирус или няма.

37

Анонимен

преди 3 години

Вирусът умря и отвориха всичко. Къде е магията?!!!

36

Анонимен

преди 3 години

Егати магията!!!Отвориха всичко. Вируса умряДокато всичко беше затворено все един 4-5 хиляди обявяваха.как стана това не се знаае

35

до #42

преди 3 години

едва ли има по-пр0сти от вас в таз пандемия . За 15 месеца четене и следене .Явно сте много зле да ползвате маски за операций , и на знаете кой номер маска за какво е !!

34

Станишката

преди 3 години

Сайта е поле за изява на 2-3 платени трола нищо, важно е да с щастливи и да се обичат

33

Анонимен

преди 3 години

От как е дошла тази пандемия не мога да спя,спазвам стриктно всички мерки,през 2 часа чиста апартамента,и нощеска пак сънувах некви ваксини..

32

Анонимен

преди 3 години

Колко от тях са си били ваксина наскоро? Значи болен от ков 19 след ваксина нетрябва да влиза в статистиката, щото това си е умишлено разпространение на вируса. Също ходещите на работа ввднага след ваксинация трябва да бъдат глобявани.

31

Анонимен

преди 3 години

До Ела Номер 33 И аз съм в здр с-*** и виждам и лекувам'' болни'' от ковид, това са все болни с усложнени хрон. болести -сърдечни,белодробни, бъбречни и други, които влезнали с температура винаги се пишат ковидни ! Хайде не на нас тия, но нали има хилядарка !

30

39

преди 3 години

яж ми закуската

29

до 33

преди 3 години

колко такива неверници си заминаха от глупостта си, роднините им ронят сълзи и казват, не можахме да го убедим да се пази.....

28

Анонимен

преди 3 години

до 3316000 умрели в повече май са нищо за теб.

27

до 28

преди 3 години

Айде спрете се вече. Познавам 5 човека, които умряха от тежки болести, но ги лекуваха от коронавирус.....леле какъв късмет и петимата с ъс счупени кости.....и вдигнали кръвно от притеснение, хайде измислиците за малките деца

26

до 33

преди 3 години

сам го каза, вирусите лятото по морето, май още не е лято. А защо няма грип ли ми има учебници по вирусология има и доста изписано в чужди публикации потърси и ще разбереш. Чао

25

Анонимен

преди 3 години

То освен тоз фалшив ковид 19, няма ли други вируси нещо замълчаха за ретовируси, аденовируси и техни производни които лятото особенно по морето предезвикват неразположение, хайде стига с тези фалшиви бройки целта е отдавна ясна на всички да докопат 12 милиарда евра обещани от еврогейския съюз..

24

Анонимен

преди 3 години

Do 28 Това по диарбекирско ли се случва,а, мюмюне? Затвори си лъжливата уста

23

Станишката

преди 3 години

А циркаджиите са трудолюбиви хора, които ни забавкяват

22

Анонимен

преди 3 години

Айде спрете се вече. Познавам 5 човека, които умряха от тежки болести, но ги лекуваха от коронавирус. Ми как няма да умират като ги лекувате от вирус, а те умират от счупени тазобедрени стави и кръвно 200