91

Фазомер

преди 3 години

Герберизъмът е като комунизмът.Ама в раннатА му фаза.

90

Ха-ха-ха...

преди 3 години

Нека има крясъци, реваншизъм.... Само Даритковщина, Дуловщина, Мендовщина, Бойковщина, ГЕРБ-ерщина да няма... Омръзнаха ни за 12 години...

89

кряскащите

преди 3 години

Кряскащите младежи с феса са нищо повече от неосъзнати комсомолци от "ВМРО-Иван" (ДС агент Иван - Каракачанов).

88

гражданин България

преди 3 години

Аз не съм мутра! Ние, над 830000 граждани не сме мутри!Ние имаме мнение, защитаваме го и не "квичим",както разни тролчета *** по форумите! Да, тенямат аргументи и само знаят да обиждат, имамсъмнение, че повечето от тях нямат и 18 години иизкарват някой лев по-този начин, но не съзнават,че тази дейност, ще увреди психиката им и ще гинаправи това, което хората наричат "бял ***"!

87

Анонимен

преди 3 години

kaквото и да мислят отвратите от ИТН, ДБ И МУТРИТЕ ГЕРБ ще бъде пръв. И понеже няма да има промяна е редно тези три мутренски партии да платят разхода. долнопробни ***

86

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен ЖивяЛ си, и си работиЛ в България, но сега не живееш тук. Не трябва някой отново да ни"освобождава" и "оправя" от вън. Ние, които живеем в България, трябва сами да определим бъдещето на децата ни. Не очаквам да е бързо и лесно, ще е трудно, бавно и след много грешки, но ще се научим. Помня след 89 г., че българите не знаеха какво да правят, защото бяха живели в затвор и нямаха елементарни познания за Закони и икономика, но се научиха. Ако имаме време ще се научим, и ще променим Бълга

85

Анонимен

преди 3 години

Фейс на типичен комсомолец-натегач.

84

Ха!

преди 3 години

До Анонимен 118Не става въпрос за "гербавите"! Кой ще е на власт не зная. Става въпрос за простотиите и лобистките закони, които се гласуват набързо! Или не ви пука, че едни "мутри" ще бъдат заменени с други?

83

Анонимен

преди 3 години

Мачкай гробарите!

82

Да

преди 3 години

До IQ 2.28Като каза за съседите? Турция, то тя не е само европейска част, а азиатската/ като изключим курортите/? Както България не е само София ! Северна Македония с дисниленда? Сърбия? Румъния? Гърция/при положение, чесе наливат много пари/? И това за защитата го написах чисто хипотитично!

81

Анонимен

преди 3 години

Айде стига с тия пари на невъвръщенците! Милиарди изляха....Пращат ги на майките си да си чистят съвеста, че са ги оставили сами по селата. Не ги вкарват в данъци и здравна система. Държавата от тия техни пари не вижда нищо, защото данъците и таксите ги плащат на чужди държави! Ако някой печели от техните пари това са банките и банкерчетата! И някое и друго сигъни, което сбутотьосва майките им за пари. Но пък ние тъпите и грозноте трябва да се грижим за майките им да не бъдат тормози за 20лв,а?

80

Рошко

преди 3 години

Шепа протестиращи, говорещи от името на цял един народ, направиха ПРЕВРАТ. Сигнал за предварително подготвения ПРЕВРАТ даде РАДЕВ. Един човек , работещ срещу интересите на държавата, в полза на друга държава.Кога ще поискаме ИМПИЙЧМЪНТ?

79

Анонимен

преди 3 години

Без гербавите комунизмът щял да се върне! Ужас, не ми се мисли каква каша им е в главите на гербавите и как хаотично прелитат някакви шокиращи, откъслечни мисли.

78

Да

преди 3 години

До ама не.Това, че "пращат пари" на роднините си е личен избор, нали?

77

Анонимен

преди 3 години

Тия от герб вече почнаха да от..качат. Вождът им залезе и адска мъка се задава.

76

ама не.

преди 3 години

До Даако невъзвращенците, както по едно време ги наричахме спрат да "пращат пари", бвп ще клекне наполовина.

75

IQ 2.28

преди 3 години

До Даи, кой точно ще дойде да отнема родината на хората дето им е писнало? погледнете съседните ни държави, направили са ни "ластик" като градоустройство и инфраструктура ако не с 50, то с 30 години минимум. европейската част на турция е светлинни години от нас ... седи гочоолу и се тръшка, че барак обама мисли да му ограде сейванта.

74

Да

преди 3 години

До До 100Наистина проблема е в начина на мислене! Например:" Защо, след като има проблем да го решавам, като мога да избягам от него?". Като жалите родината си, утре ако /не давай Боже/ се наложи да я защитавате, ще се върнете ли, или ще я жалите от 8000км.?

73

Ха!

преди 3 години

До Анонимен 103Какво значи "съградим" тази държава, като теб те няма? Или други да я съградят, а ти да се върнеш в съградена държава? Нещо ми звучи, като че ли някой отстрани ми казва как да извадя горещите картофи от жаравата, за да ядем заедно!

72

До 100

преди 3 години

Даа, проблема е че това е начина на мислене на 9 от 10 човека.. Затова хората им писва от простотия и бягат, не са мазохисти да седят посред ***, иначе те родината си я жалят, ейтакива умни индивиди като теб съсипва нещата. От 32г ви въртят на онаа си работа, и на вас ви харесва мизерията но някой не издържа и иска поне за децата си да намери по добро бъдеще от Бойко Борисов и хунта