33

Пешо

преди 3 години

Същите тези гащници, които под управлението на царя, станишев и орешарски уригваха на гладно, сега са се разпасали по почивки и гурмета... Споко, Славчо Чалгаджията скоро ще ви върне отново в 1-ви клас.

32

Анонимен

преди 3 години

200 хиляди возила по 100 лева за резервоар , прави 20 милиона лева, после ми хвърлят риби, яйца и домати по софийските улици.

31

Софиянец кореняк

преди 3 години

Дано ако може тези отпътували Софиянци завърнали се по родните си места извън Софийско и тези тръгнали по екзотични почивки, ако може Господ да така да направи, че да НЕ се връщат обратно в София.

30

Шоп

преди 3 години

Селяндурниците си отиват у дома и в София почва да се диша.

29

Анонимен

преди 3 години

До Елемаг200 к са само колите, като включиш 3-4 калпака на кола, Софето ще остане без "граждани" :))

28

Анонимен

преди 3 години

Имат пари хората - обикалят. Колеги преди дни споделиха кой къде отива за почивните дни. Втрещен съм. Повече от 14 човека заедно със семействата си отиват на море в България, 4-*** отиват със семействата си и комания на море в Гърция, 6 споделиха, че са запазили къщи за гости и заедно с кумове и приятели ще почиват някъде в планината. През последните 5 години хората имат по- високи доходи. Вижда се по съседите. Няма вече къща без 2 коли. В хипермаркетите е тъпканак. Купуват като за последно.

27

Щирлиц

преди 3 години

Столичанци отиват нанякъде,софиянци не.

26

Анонимен

преди 3 години

Не са 200 000, а поне два пътих400 000 повече, а София е поне 3-4 милона минимално. Като се изнесат 1-2 милона пак остава хипер-мипер-мегаполис с поне 2милона. Изобщо не гледайте статистиките, а слушайте кфо ви казвам.

25

Левтер

преди 3 години

"Софиянци", какво да ги правиш...

24

Анонимен

преди 3 години

Невероятна дискриминация! Двадесет години работих в чужда държава. Никога не изпитах лошо отношение! Ужасих се, когато се върнах окончателно-злоба, омраза, завист, безотговорно отношение към всичко, наглост, и много още неща. Защо? Ако не се обичаме, уважаваме, помагаме, как да изплуваме? Никога, отчайващо е!

23

Анонимен

преди 3 години

Това само ченге може да го измисли - "....напомни, че е забранено водачите да използват аварийната лента по магистралите." А къде да спра, бе? Правилно е да се каже "без неотложен повод." Нали затова се нарича аварийна лента! Запалва ми се колата и аз в движение вадя от багажника пожарогасителя ли? Всяка година тия стават по-*** тия. Пукам гума и не мога да спра и застрашавам живота на цялото движение ли? Обясни на едно 3 годишно дете, че не може да отиде до тоалетна. Гений!

22

един от бедните

преди 3 години

До Бедните българи!?Защо съм жив ако не мога да заредя за 50 лева бензин?И не, не съм БОГАТ.

21

CCCP

преди 3 години

До СофиянецДругарю софиянец, радвай се, че си се родил тук и вероятно не ти се налага да изплащаш панелка в Люлин. Предлолагам обаче, че имаш роднини в чужбина и знаеш защо са там - същото, заради което хората извън София идват насам. Сигурно си трето поколение аристократ, отхранен със златна лъжица? Не вярвам...

20

Елемаг

преди 3 години

Още малко,тия 200 000 произродените деца,дето по сметка са създадени и те и се прибирате.Като се закрият всички агенцийки и нишо правещи там в София.Да си отдъхне държавата.Самите софиянци не ги искат.всички КАлинки обратно на село.

19

Анонимен

преди 3 години

Хората си имат родни места и си отиват там.

18

И

преди 3 години

Моля ви не се връщайте !!!

17

Бедните българи!?

преди 3 години

А пак кажете, че българите са бедни!

16

Анонимен

преди 3 години

Половината софиянци си заминават по родните села където са родени!

15

Анонимен

преди 3 години

ще си отдъхнем няколко дни от скотовете

14

Софиянец

преди 3 години

"Бате, отиаме на селу при мама и тати да папаме агнье, щоту у лидала килоту 15 леа, а доди време за вноската на панелката"> t. нормален софийски