101

67809

преди 3 години

Господин Каракачанов,повече никога няма да гласуваме.за.вас,откакто ви лъсна лъжата с онзи така чакан Закон за давността,с който уж искахте да.спасите,нас пострадалите от кредити и огромни и непосилни лихви...играхте заедно с Герб и чакахте да минат изборите и лобитата си свършиха работата и няма шанс за хората,убихте ни за пореден път,разделяте хората,а е предсказано,че тогава БГ си отива.

100

Анонимен

преди 3 години

Каракачанов,като беше в миналия парламент,че и министър на отбраната,защо не лобира за премахване на двойното гражданство с Турция? Там е заровено кучето.Но всички партиики си затваряте очите.

99

Иван пак се обади

преди 3 години

"ВМРО-ИВАН" могат само да разлайват кучетата - дали ще въртят интриги срещу Македония, дали срещу Турция - приоми на ДС агента Иван (Каракачанов).Преди 30 г. обсеби имотите на истинските македонски революционери и откраднатите пари му се усладиха.

98

да ви го...

преди 3 години

До Анонимен 111То пък една отбрана...

97

Анонимен

преди 3 години

.....Най-добрият министър на отбраната поне през последните 30 години !....абсолютно вярно, питайте който и да е военослужещ или служител на МО. Ако не беше той сега обикновения войник щеше да е с 620 лева заплата и щеше да има 50% непопълнение от войници. Само жени щяха да останат за да си гледат децата спокойно от към соц придобивки в армията. Евала Кара, ти и Цонев свършихте нещо полезно

96

Анонимен

преди 3 години

E да, но сумарно в Западне Европа има много повече българи отколкото п0маци плоскотеменните в Турция. Това, че няма много ВМРО подръжници в чужбина, май е проблема.

95

Dinosaurus

преди 3 години

Ко? Чорапа да наложи мораториум върху кодекса, дето драпа за него от както е станал президент? Той е готов да раздели България между Русия и Турция, само да остане нс власт! Пък и построиха развития комунизъм с Корни, сега им се полага да пируват с нашата кръв и хляб. ЦИК е негова, кодекса го устройва, кво вето да не е луд? Обаче полудявяме ние и ИДВАМЕ, мутро овенна. Мутра е вече политически термин, име на партия в НС.

94

Анонимен

преди 3 години

До До 39След като си в Лондон, ../и ако е за един ден/.... и искаш да упражняваш /БГ/ правото си..... защо се движиш у левото платно??? Ама движи се у десно бе. СКОПЕН!! Ама не може!! Ела си у БГ и тука МОЖЕ!!!

93

Анонимен

преди 3 години

Уплаши се че повече няма да влезе в НС, пък и няма работа там.

92

Анонимен

преди 3 години

Национално предателство. Турци които нямат нищо общо с България и живеят в Турция не могат да пишат и четата да гласуват. Защото Ердоган ги кара и да се намесят в политиката на България.

91

До Колкото и да плюе

преди 3 години

Тоя ли?!!Вие сериозно ли ?!!

90

Анонимен

преди 3 години

Предаде Борисов,а сега ревеш.

89

Анонимен

преди 3 години

Само изградени милиционери могат да Зоват Да запалим юргана защото има Една бълха и да спят без юрган.

88

БСП

преди 3 години

Каракачанското куче на Бойко Борисов Много обича торбички Billa..

87

Дебел

преди 3 години

Доказан Страхливец си, като ББ!Разберете, че на Народа му омръзна от измамници и крадци!!!Ходи се скрий някъде!

86

Помнещ

преди 3 години

Я сиииии,до девето коляно бе ***! Беше фалшив " министър" в един фалшив " кабинет"! Как смееш изобщо,да се показваш още бре???!-:((((Нагъл като заговорника си разделяйки властта!

85

Анонимен

преди 3 години

Бай Ганювска му логика и работа. Никога няма да са в час ама никога.

84

Милиони

преди 3 години

От продадено гражданство и далавери в МО къде да?!?А далаверите с *** на Неновски?!?

83

Анонимен

преди 3 години

Стига с тия турци бе! Като не искате да гласуват,махате двойното гражданство и толкова! това е патриотично,а не с котеки каваци и правене на пръднал в асансьор!

82

Скептик

преди 3 години

Хора, които не живеят в България не трябва да гласуват как ще се управлява страната. Е това няма да се хареса на една етническа и една рентиерска партия.