102

Помним!

преди 3 години

Помня добре как по време на протестите викахте, че сме платени от Божков и "кака ***", а то кво стана?А БЕ? КВО СТАНА БЕ?

101

Тоа пост

преди 3 години

Тоа пост *** кара да си преброя парите в нощното шкафче. Пак са толкова - 0 лв.

100

Моля?

преди 3 години

ИТН ли са малка партия?!?!?:Д :Д :Д

99

АнонимеН

преди 3 години

До Анонимен 102ТЯ ВЕЧЕ Е ФАКТ ТАЯ КОАЛИЦИЯ ! ОЩЕ ВЧЕРА СЕ САМООБЯВИ!!НО СУТРИНТА ОЩЕ ПРЕДИ ДА СЪМ ПРОЧЕЛ КАКВИТО И ДА БИЛО НОВИНИ СХВАНАХ , ЗАЩО Е ФАКТ - НИНОВА ИСКА ПОДКРЕПАТА НА БОРИСОВ ЗА ДА И СЕ ПРИЕМЕ КАБИНЕТА

98

Анонимен

преди 3 години

УСПЯХА трите малки партйкиЗа Малко Вревме Да си Създадат Много ВРАГОВЕ

97

Данъкоплатец

преди 3 години

Господа и дами протестиращи магистрати,Препоръчвам ви бързо да се скриете някъде и да започнете трескаво да мислите как ще ми върнете парите, които сте взели като заплата от моите данъци! Щото за тия пари работа за 5 стотинки не сте свършили! А ги лапате паричките не за да се борите с лошите, а за да защитавате "който трябва", че да не обеднее. И това возейки се на скъпите държвни коли. От народа не ви е страх. Имайте страх поне от бога!

96

Анонимен

преди 3 години

Много ясно че са против като им реже чекнеджетета.

95

Анонимен

преди 3 години

До АнонимеНКоалиция на ГЕРБ, БСП и ДПС ли ще има?Успех. Ще е доста интересно, ако се случи.

94

Анонимен

преди 3 години

ДС протестира?!? Доживях...

93

Анонимен

преди 3 години

Ти какво си мислиш, че като закрия съда и няма да ги откраднат тези спестени пари ли? Ми нали за да ги усвоят хората на Радев трябва първо да махнат старите. И аз съм за намаляване на всякакви държавни служби ама така явно обслужват чужди интереси в Българи не ми допада. Тия новите партии са гладни и лошото е че са зависими много и ще видите как ще обеднеем накрая и пак някой друг ще им е виновен.

92

Гешев радост

преди 3 години

Разтопиха ми сърцето и ми напълниха очите със сълзи.Вече не искам да ги закриват. Искам да им вдигнат заплатите и да им увеличат правата.

91

Анонимен

преди 3 години

Мутрите на Мая се радват Предварително

90

АнонимеН

преди 3 години

ИМА Т-ЪП НАРОД, МУТРИ ВЪТРЕ И НЕДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ НЯМАТ НУЖНИТЕ ГЛАСОВЕ ЗА ДА ПРИЕМАТ ЗАКРИВАНЕ НА СПЕЦ СЪДА!!!ЗАЩО ГЕРБ, БСП И ДПС НЕ СА ГЛАСУВАЛИ ПРОТИВ ! ТЕХНИТЕ ГЛАСОВЕ ОБЕДИНЕНИ СА ПОВЕЧЕ!

89

Анонимен

преди 3 години

Новите не ритайте срещу Ръжена

88

Муахаха

преди 3 години

Закривай!

87

Анонимен

преди 3 години

Щом реват, значи правилно са го променили. Тия търтеи добутаха държавата до това ниво. Заради тях и тяхното измислено правосъдие, боксуваме. Те са първите виновници и след тях са управляващите.

86

ИСТИНАТА

преди 3 години

Ако имахме читав, работещ съд, нямаше да имаме нужда от спец съд.ЗАКРИВАЙ

85

Анонимен

преди 3 години

Тези хора вече галасуват срещу новите партииСлавчо.Мая,Христо-За малко Вретеме си Създадоха много Врагове

84

Учинайка

преди 3 години

ГЕРБ сега гледат като пребозали телета. Как може да си толкова нагъл, да управляваш 12 години, а после да твърдиш, че не дължиш никакви обяснения на народа си, че даже и не ходиш в парламента, ами се криеш по дупките.Всичките министри на ГЕРБ са си пуснали отпуски, за да избегнат изслушване в пленарна зала. СКАНДАЛ!

83

Е,точно

преди 3 години

Спец съдът оневини Крусев за далаверите на "Графа' Откраднатите от нас пари отидоха при "справедливия" съд.Е,как ще искат да ги закрият.?Заплати над 5000 лв..бонуси за Коледа 5 млн.лв.служебни коли за 12 млн.лв..100 000 чисто при пенсиониране,децата им с имоти по морето като социално слаби,вили в Гърция.И срещу това нито един осъден политик,олигарх или висш държавен служител.