8

Анонимен

преди 3 години

гербераците си харчат Накраденото ! Кой може да плаща по 100 лв на човек на Ден ? не е пенсионера с 250лв пенсия ,нито е работника с 1200лв заплата .

7

Albanian, Plovdiv

преди 3 години

Девин е градът с най-скъпите цени на храните, най-скъпите имоти, и с абсолютно най-ниските заплати в България. Хотелите са собственост на софийски структури. Последните млади хора ще напуснат града до 5 години и жалко за този красив град с уникален климат. Препоръчвам да го посетите късната пролет и ранната есен - приказка.

6

Анонимен

преди 3 години

2-3 дни иху аху и после докторе, къде сбърках...

5

мхм

преди 3 години

очаквайте си, никога няма да стъпя. Самолетния ми билет и ол инклузив на половината гръцки, италиански и испански острови ми е в пъти по-евтино от село девин!

4

Ъхъ

преди 3 години

Ей сега отивам. Гледам анонси на "Кошмари в кухнята" и се чудя защо не са ги затворили. Ресторантът е към голям комплекс, виждат се и 2 открити басейна, а кухнята е мизерия, та чак не е за вярване.

3

86198

преди 3 години

Успех! Вярвам, че този нарастващ интерес се отразява и в данъчинте декларации, и в заплатите на персонала, и в осигуровките.

2

Друга тема

преди 3 години

Извинете, защо искате Живко от Варна да не живее добре ?

1

Анонимен

преди 3 години

От 20 години хотелите все "са пълни за празниците и отчитат повишен интерес"...как пък веднъж не спадна тоз интерес? Хахахаха