33

Простак

преди 15 години

Не споря че и в списание като Science може да се публикуват "простотии". Авторът на 23 е прав и никой с биологично образование няма нужда от поучителната му лекция но определено никой интелигентен човек с друга професионална ориентация не би си направил труда да прочете лекциите му.

32

milica

преди 16 години

YAKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO STE NAPRAVILI YAKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

31

emilia

преди 16 години

nese pravi taka be hora tipi

30

Мамантос

преди 16 години

Заглавие, напълно съответстуващо на интелектуалното и културно равнище на списващите този сайт.

29

Archer

преди 16 години

По тъпо заглавие не може да има..!

28

sublime_girl

преди 16 години

хахахахааааа мешно ми става..... найстина съм съгласна номер 23 !!!!

27

emma

преди 16 години

mnogo e qko tova *** nali we

26

emma

преди 16 години

mnogo e qko

25

metodi

преди 16 години

tova verno e mnooo prosto ne6to.Tezi deto si misliat 4e sa go otkrili sigurno sa sex maniaci ili ne6to ot sorta

24

pro-pain

преди 16 години

Виждаш заглавието и ти става ясно за нивото на българската журналистика. Не само че заглавието няма нищо общо, а и статията е пълна глупост. Благодаря на 23 за поеснението.

23

abc

преди 16 години

Наистина тази статия представя много изопачена информация в опростачен вид. Първо няма такова нещо като мъжка и женска бактерия. Бактериите нямат пол,но има различни видове бактерии, като някои могат да предават генетична информация на други чрез трансфер. Това не е полов акт, защото при половия акт двамата родители участват 50:50 със своята генетична информация, за да може да се роди нов организъм. В случая с бактериите трансферът на генетична информация няма нищо общо с размножаването, а служи за генетична модификация на единия от участниците. Тоест това е все едно като правите секс с жена си, вместо да и направите бебе, да промените нейният генетичен код чрез вашия, така че тя да придобие нови качества. Бактериите си се размножават чрез делене, независимо дали са били в контакт с други бактерии. Това че едни бактерии могат да прехвърлят гени към други не означава, че имат полов орган или че са мъжки. По принцип това са бактерии от различен вид, все едно котка и куче, а не мъжка и женска. Дано по-интелигентните читатели са схванали за какво става въпрос.

22

glagoabazubaduza

преди 16 години

...проучването е от голямо значение, за да се разбере как бактериите придобиват резистентност към антибиотиците и как безобидни бактерии се превръщат в патогенни...и заглавието към това включва думата порно? ако измислят ваксина срещу рака, ще озаглавят материала "Куцумбакаме рака с инжекции, отървават сума народ от гътване" ли? *** и

21

БАТ'БАЙ ТИ ГАНЮ

преди 16 години

НЕ СЕ ПАНИКЙОСВАЙТЕ.....СНОЩИ НАБЛЮДАВАХ ПОРНО МЕЖДУ ДВЕ ПЛАНЕТИ-СКОРО ЩЕ ГО ДАВАТ И НЕГО...................А ЗА КАКВО ПОРНО СЪС ЗВЕЗДИ МИ КАЗАХААААААА........НЕ УТОЧНИХА ПО-ТОЧНО КАКВИ ЗВЕЗДИ:МЕДИЙНИ,ФУТБОЛНИ ИЛИ ФИЛМОВИ....

20

преди 16 години

ДА ЗАГЛАВИЕТО ! Тамън се бех възбудил !

19

преди 16 години

:)))))))) nai-tupoto neshto za dnes

18

преди 16 години

Толкова е оригинлано заглавието към текста! Невероятно съчетание на пошлост с "научни данни"...

17

ne e vajno imeto

преди 16 години

za6to zaglavieto e *** s bakteri

16

gsl

преди 16 години

na syrbite im se zavyrtq swqt pokrai KOSOVO i samo ................ im se privijdat i to mega ogromni

15

Сиготури Накура

преди 16 години

"Според изследователите половият орган на мъжката бактерия е 5 пъти по-голям от самата бактерия."Коя загоряла журналистка от dnes.bg сътвори този бисер?!? :)))))

14

MANOWAR fan-ka

преди 16 години

"Според изследователите половият орган на мъжката бактерия е 5 пъти по-голям от самата бактерия."... муахахахаха, нали в учебника по биология пише нещата в следния ред: клетки, пък после тъкани и накрая органи... какъв полов орган при едноклетъчно, какви 5 лева. Бактериите се размножават чрез делене, а обмяната на ДНК с цел придобиване на резистентност е съвсем друго нещо. Бактерии с к * р..., а п у * к а т а на бактерията колко ли е голяма :))))