36

Краси

преди 3 години

Комунистът Боко Тиквата духа таратора !

35

Майтап

преди 3 години

Тиквата и подвластните му няма да минат 4 %. Просто няма смисъл да се гласува за тях.

34

Анонимен

преди 3 години

Тиквата е вече в пенсия но идващите от улицата мутри с протекцията на ИТН, ДБ и ИСМВ са извънредно опасни. С тях е и избягалията за да не плати за откраднатите милиярди В. Божков. Хората на Учиндолския също се държат като мурти и безотговорни мишоци. С новите избори ще ги видим докъде ще стигнат!

33

Малък ЦИрК

преди 3 години

Щом съдиите и прокурорите излязоха са протестират, значи нещата вървят добре. Мишо Константинов и той протестира сигурно.

32

Анонимен

преди 3 години

До РокиПрезидента беше гербаджия, но Герб не предложиха закон ЦИК да се назначава от президента. Герб не позволиха в Турция да има безброй секции, където уж българи да гласуват за нашето бъдеще, въпреки, че уж работели с ДПС. Герб не променя Конституцията за да манипулира съд и прокуратура като ДС. Герб не променя закони с цел да освободи от наказателна отговорност престъпници, нито закрива съдилища и комисии за да върне на мутрите запорирано имущество. Герб не предложи за президент агент на

31

Глупости

преди 3 години

ЩОМ ЩЕ СЕ ИЗБИРАМЕ ПО ПОЩАТА , С МАШИНИТЕ И НЕТ-а , СМЕТАЙТЕ , КАКВА БОЗА ЩЕ НАСТАНЕ В ТАЯ ДЪРЖАВА!ДАЛАВЕРАТА ПО ИЗБОРИТЕ ЩЕ Е ПЪЛНА И ЩЕ СЕ ПРОТОЧИ СЪС СЕДМИЦИ.ТОВА Е АБСОЛЮТНА ПРЕДПОСТАВКА , ЗА КАСИРАНЕ НА ИЗБОРНИЯ ПРОЦЕС !ЯВНО СЕ ИСКА ТОРПИЛИРАНЕ НА ВСЯКАКВИ ИЗБОРИ ...И НАЛАГАНЕ НА ДИКТАТУРА , ЧРЕЗ "ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА"!ЛОГИЧНО Е -КОМУНИСТИТЕ И ЧЕНГЕСАРИТЕ МОГАТ ДА ВИРЕЯТ САМО В УСЛОВИЯТА НА ДИКТАТУРА!А , ВСЯКА ДИКТАТУРА...ОЗНАЧАВА "ВОЙНА"!/...в нашия случай--гражданска.../

30

ГласоНЕподавател

преди 3 години

Как работи парламента(демонкрацията): 1. Групи от хори формират т.нар. партии. Рекламират се. 2. Въпросните партии имат интерес да уредят свойте хора започвайки пирамидално от върха3. Най-сладките далаверки - за водачите на партиите4. По-смотаните - за тези под-тях5. Останалите трябва да гласуват каквото им кажат (единственото изискване за тази работа - колкото си по-некадърен толкова си по-надежден), и за това взимат тлъсти заплати от държавата (т.е. от нас)

29

Роки

преди 3 години

Ако президента беше гербаджия нямаше да вдигат врява до небесата. Айде аут на тиквата от политиката!!!!!!

28

Майора

преди 3 години

До 23Може да е всякакъв , но не прави резили като новото ОФ и за разлика от Радев е признат в ЕС и НАТО и на световни срещи!

27

Bg

преди 3 години

500 хиляди излъгани от един чалгаджия .Има такъв позор.

26

Анонимен

преди 3 години

Иначе казано - Нинова ги предлага, Радев ги назначава. Прозрачно и легитимно. Браво Другари!

25

Анонимен

преди 3 години

Когато ИТН вкарат 120 депутата в парламента, първото нещо е да се гласува закона за намаляне народните представители на 120 човека. После гонят другите 120 депутата и си остават само те в парламента.Просто и лесно.

24

Анонимен

преди 3 години

ДБ(ДПС2), ТриоМутри, БСП, ИзлъгахТозиНарод разрешиха да се отварят безброй изборни секции в Турция. ГЕРБ ги беше ограничил до минимум. Стана кристално ясно кой е с ДПС.

23

Анонимен

преди 3 години

До МайораНееееее. Всичко правим в името на великия ръководител ген. Бойко Борисов. Целувам портрета му.

22

Загубеняк

преди 3 години

За загубилия изборите винаги са "нечестни".

21

до ИТН

преди 3 години

А НС на 120 души кога? Нали обещахте?

20

Майора

преди 3 години

Признайте си от новото ОФ ,че всичко правите в интерес на Радев, няма защо да се лъжем.Само не знам колко е компетентна новата шефка на НС щом допусна Слави да се закълне като депутат без да се е отказал пт трите си фирми!

19

Анонимен

преди 3 години

Пхааа от герб ревнали, че президента нямало да направи честни избори. То досега пръщяха от честност. В махалата се кълнат, че по-малко от 50-80лв не са искали.

18

Ученика

преди 3 години

Душата на политическия егоизъм ще бъде унищожена в неугасващия огън на Създателя...И костите им няма бъдат възстановени за вечен живот...

17

Анонимен

преди 3 години

Призрака на комунизма броди в НС!