13

кат не сте му

преди 3 години

осигурили пари - сам си ги изкарва ...

12

Какво ви пречи...

преди 3 години

Хари, та хвърляте кал по него.А тези от снимката ? Тънат в безделие и освен да се пърцат не правят нищо друго.

11

Ебассси

преди 3 години

Хайде, разкривайте кой е биологичния баща на изтърсака Просто Хари , който е забременил непорочната Даяна и да се свършва с тази агония .

10

...

преди 3 години

Не славата а сли.вата на Меган

9

така е

преди 3 години

Защото кралската фамилия винаги налива бензин в огъня, бута останалите към либералните ценности като: правата на тъмничките, но самите те въобще не вярват и не ги искат тези ценности! Харито ги изпорти и показа на целия свят, колко са чисти от вътре.

8

Анонимен

преди 3 години

за Меган-мечтата на всяка слугиня е да стане господарка..

7

Анонимен

преди 3 години

Всеки ден ли ще се пускат новини, в които кралското семейство ще се предствавя в добра светлина, а Хари и Меган в лоша? Няма нужда, тук в България слабо се вълнуваме.

6

Анонимен

преди 3 години

Нормалко . Хари е тежко депресирано дете. Знае от малък,че никога няма да е крал и винаги,ще е в сянката на брат си. За това и цял живот прави глусоти. Разглесеният муйльо не са го научили, че без парите на короната и името му щеше да е един обикновен рижав английски бастуннн:) Очаквам скоро да почне да ближе обувките на брат си като огладнее

5

Анонимен

преди 3 години

на майка си се е метнал, докато този - на баба си , разрешава си проблемите без да се разчува.

4

До любознателен

преди 3 години

Шотландия и Северна Ирландия сега са роби на кралицата и кралското семейство.............това е 100 % ясно............очаквам пак война между Великобритания и Аржентина за Фолклендските острови!!!

3

Анонимен

преди 3 години

Бийте им шута и ги оставяйте да се оправят сами. Искаха да не са част от Кралското семейство и молбата им беше удволетворена. Точка. Дръжт се така, все едно не съществуват.

2

любознателен

преди 3 години

До 2И какъв им е до сега проблема със свободата на Шотландия и Северна Ирландия?Или те боли, че няма да са роби на брюкселските зелки и глобалистичните им изгъзици?

1

Анонимен

преди 3 години

Чакам разпадането на Британската империя..............свобода за Шотландия, Северна Ирландия ............а Фолклендските острови- на Аржентина!!!