46

Катя

преди 2 години

И на следващите избори ще има да се молиш за 9%!

45

Деян

преди 2 години

Лошо за ДБ!

44

Васка

преди 2 години

А ДБ се надяват на повече гласове на изборите ли???? Нещо мноооого са си повярвали май

43

67809те

преди 3 години

Тези са много вредни за България,играят даедно с Дпс,но без да го афишират

42

Асен

преди 3 години

На следващите избори ДБ ще видят парламента през крив макарон, видя се за няколко седмици, че нямат никаква идея къде са попаднали и каквот трябва да правят.

41

Анонимен

преди 3 години

Любимата песен на ягодоберачите кенефочистачи, гласуващи за Слафчо:Я, кажи ми, облаче ле бяло, отде идеш, де си ми чалгяло? Не видя ли славчови обори, и не чу ли Славчо да бърбори.Много се минах, малко ми остана,наближава в Село да се върна,да се върна, чалга да повърна.

40

Избори до дупка

преди 3 години

Добре, отиваме на още едни избори, а резултата почти същият. После? Избори до дупка?Няма да излезе така. На следващите избори ако ИТН, ДБ и ИМВ пак не направят правителство вече ще тръгнат надолу. А тръгнеш ли веднъж от големи надежди надолу.... отиваш при НДСВ.БСП предлагаше на ИТН подкрепа без коалиция и министерства. Ама били партия на статуквото. Но бяха единствена опозиция в 44-то НС. Добре, ако на следващите избори пак нямат мнозинстви от кого ще искат подкрепа. От ДПС или от Бойко?

39

Анонимен

преди 3 години

Христо Иванов му пораства носа с всяка лъжа.ДБ - Дървени буратиновци.Татко Карло или Татко Маджо го е издялкал и пратил на училище.

38

joe

преди 3 години

И внимавайте, за кого ще гласувате на извънредните избори! Видяхме ги партиите на протееста ,че не стават за *** за зеле. Честито на "мозъците" от чужбината!

37

Ицко Иванов

преди 3 години

Не случайно като малък исках да стана космонавт. Много ме бива да използвам гравитацията. И до сега вдигам наплюнчен пръст и следя винаги посоката на вятъра - на където духне, натам съм и аз.

36

Анонимен

преди 3 години

Изборите, че са неизбежни, са неизбежни. Но тези, които бойкотират и провалят всичко, може и да не са с тези резултати, след като само бунят духовете, а не са способни на нищо.

35

Анонимен

преди 3 години

безхаберник но хората ще го накажат на новите избори

34

Анонимен

преди 3 години

Този е толкова грозен, че не знам как става сутрин...

33

Анонимен

преди 3 години

Защо не искате Живко от Варна да живее добре?

32

Веселяк

преди 3 години

До ЩерюПринципно си прав, но не искам пак да е и за моя сметка :)

31

Куку

преди 3 години

Защо бе Ице,Радев подкрепихте а БСП не искате,та това е нашата партия кърмилница.

30

Анонимен

преди 3 години

ДБ и Славчо разчитат на гласовете от чегбина, но с новоприетите им глупости ДПС ще е ако не първа, поне втора политическа сила

29

Анонимен

преди 3 години

Защо така, нали и двете партии сте върли комунисти? Вярно БСП са стари комунисти, а ДБ модерни зелени хипи-гей комунисти, но основния лайтмотив е един и същ в крайна сметка - да се лее червена простотия, мързел и деградация.

28

Васо

преди 3 години

И като има избори кво, ДБ очаква повече гласове ли??? айде нема нужда

27

Малко за политика

преди 3 години

До АнонимеН: От ГЕРБ никой не иска нищо, каква подкрепа ще дават? БСП ще върнат мандата, но не веднага. На НС му трябва още време: Актуализация на бюджета, приемане на планът за възстановяване и устойчивост за да се получи финансиране от ЕС, промяна на изборното законодателство. Има над 50 внесени законопроекта - трябва да се разгледат и гласуват поне приоритетните. Има много какво да се прави до изборите.