207

ДА НАПОМНЯ НА БСП

преди 3 години

Нинчее пак за присвоените СУБСИДИИ да ти напомня, че след изборите БСП я я има я я няма. 6 000 000 левчета как сте ги присвоили така да ги върнете.

206

ха

преди 3 години

До неглупости

205

Следва БСП

преди 3 години

След всеки СПАСИТЕЛ идва БСП да оправя работата........На никого ли не му прави впечатление, че за около 30 години демокрация непрекъснато сменяме Спасител - БСП, Спасител - БСП.Сменяме ги като във филма с Тодор Колев роднина - милиционер, роднина милиционер.Някак си в България на Спасителите, които ни отървават от БСП, бързо им изтича срокът на годност. А на БСП срокът на годност никога не изтича.Интересно наблюдение.... Следва БСП

204

Анонимен

преди 3 години

До 209 АнонименМоже да стане много интересно - коалиция БСП-ГЕРБ. Нека изчакаме...Докато чакаш, купи си въже и търси як стълб, защото ако стане тази коалиция единственото ти решение са стълбата и въжето!

203

Няма Такава Държава

преди 3 години

Еми, уникални сме.....ГЕРБ не иска да управлява...Слави не иска да се коалира, щото щели да го излъжат , щото е млад и зелен в политиката...БСП иска ... ама никой не желае да управлява с тях ....ДПС ... могат, ама нямат желание ...Другите са само за калабалък и повишаване на звуковия фон в народното събрание с краясъци и нечленоразделни звуци ...А за какво се явяваха на изборите като не искат/не могат да управляват ? Да не е заради сладката депутатска заплатка и субсидиите ?

202

МНОГО

преди 3 години

ХУБАВО. БСП ВЗИМА МАНДАТАПРАВИ ПРАВИТЕЛСТВО МЪКАР И НА МАЛЦИНСТВОТО И ИМ ГОНАЧУКВА НА ВСИЧКИ. ВКАРВА ЗАКОНА ЗА ПЕНСИИ, ЗА ПОМОЩИ НА БЕДНИТЕ БЪЛГАРИ ЗА ИЗБОРНИЯТ КОДЕКС ЗА НОВ ДЪЛГБЕЗ КОЙТО НЕ МОЖЕ. И ЧАКА НА ГЮМЕ. КОЙ КАК ЩЕ ГЛАСУВА. А СЛЕД ТОВА УЖАСА НА БИБИТКО. СЛУЖЕБЕН КАБИНЕТ.

201

не

преди 3 години

Не, няма да са същите, да не мислиш, че Славун ще излъже пак толкова чалгари? БСП ще вдигнат процента. Недоразумението Мая е аут. Силно се надявам и предателите от ДБ да бъдат с намален процент, защото те са ДПС2. Освен това патриотите ще влязат в парламента, защото друг избор за България няма в спора и със самозванците от югозапад. Само те защитаваха българските интереси и без тях ще бъдат предадени националните интереси, без някой там от дупетатите да се интересува какво мисли населението.

200

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен - дето написа:До бе, мисла си...Тоя кабинет трябва да се гласува от парламента.Е, това питам де! Треба да има начин щото:1. ГЕРБ ги изчегъртват, к'ото и да глъсувът се тая!2. Славиту нище дъ оправлявъ, 'начи му е се идно!3. Дпсту шъ си траят щоту нал' Радеф им да глъсувът колкуту искът. Шъ му праят темане на Радеф.4. ДБту и те шъ кютът пунежи нал' отървахъ запрянити бандити дт съ *** технити, дет' дават пари де!5. Мутрити, те се идно са си бесепе.Тури си свои, хаир да имаш

199

Анонимен

преди 3 години

До бе, мисла си...Тоя кабинет трябва да се гласува от парламента.

198

Анонимен

преди 3 години

АЛАА АКБАР, ХАДЖИ ТОШКО

197

Време за промяна

преди 3 години

До Анонимен 215: Следващите няма да започнат отново, защото ще са същите, които сега са внасяли тези закони. След изборите пак в НС ще има анти-ГЕРБ мнозинство. Бойко и дружинката му вече Министерския съвет само отвън ще го гледат.

196

кой

преди 3 години

ще има даде ПАРИ сега??? ПИТАМ!!!! КОЙ??!!!!

195

Пак по опорката?

преди 3 години

До Дядо Соци: "Ще вземат мандата за малко... много са лакоми.... държавата съсипана...".Това ли е най-негативното за БСП, което можа да измислиш? Много ти е бедно въображението. Забравил си да включиш Евразия и Путин например.

194

Анонимен

преди 3 години

До Време за промяна 214И следващите ще почнат наново, защото няма да им харесват разни неща. Парламентът няма да е същия. Така че работа навятъра, ама той вятърът вее от 30години и още не е отвял. Па и със стари пребоядисани калинки в новия парламент, едва ли

193

Време за промяна

преди 3 години

БСП ще върнат мандата, но не веднага. В НС има още много работа за вършене. Над 50 законопроекта са внесени, трябва да се разгледат поне приоритетните. Освен това актуализация на бюджета, да се довършат промените в изборното законодателство и т.н.

192

Анонимен

преди 3 години

Може да стане много интересно - коалиция БСП-ГЕРБ. Нека изчакаме...

191

Президента бави

преди 3 години

Президента нарочно бави! Спокойно можеше Понеделник да връчи мандата на ИТН, а във Вторник на БСП, за да може до края на тази седмица всичко да си мине по реда и след празниците да разпуска НС и да насрочва избори!

190

финснсаи

преди 3 години

Бе айде давай ги тия мандати и ги връщайте по-бързо, кво се мотате майка си. Голямо туткане, сякаш не е ясно какво ще стане накрая. Тъпата Корнелия щяла да събиря цялото БСП, че да дискутират. Мама ви заблудена.

189

Щерю

преди 3 години

Първата работа на левите като дойдат на власт е да замразят растежа на заплатите и да вдигнат данъците. След това - чистки, проекти, в които потъват милиарди и крадене в космически размери. Никъде по света номерата им не могат да минат - само тук народа ги избира и търпи...

188

Запознати споделиха

преди 3 години

Радев откак се разделил от срещата с върналия мандата Стефанова бил постоянно в ерекция. На 5-ти май щял да ощастливи другарката Нинова. От комунист демократ не става!